Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• KİTAP KİTAPÇIDAN ALINIR. OKU'YORUM KİTABEVİ

Çayyolu Konutkent 1 Çarşısı en üst katında Oku'yorum Kitabevi her zamanki mütevaziliği ile yüzbin rakamının üzerinde bulunan eski ve yeni kitapları ile okuyucularına hizmet sunmaya devam ediyor. Aradığınız her türlü kitabı bulabileceğiniz  adına Kütüphane, Kitapçı, Sahaf ne derseniz deyin harika kitabevini görmenizi tavsiye ederim. Elinizde işinize yaramadığını düşündüğünüz her tür kitabı alıp değiş tokuş yapabileceğiniz hibe edebileceğiniz gibi kitap satınalabileceğiniz yeğane adresiniz.

Oku'Yorum....

http://www.cayyolum.com/haberDetay.asp?id=3094
    Tarih: 16 Mart 2012 11:38 Ekleyen:
  • ANKARA SİMİTİ HER YERDE AYNI TAT DEĞİL Mİ?

Çayyolunda açılan Simitçi kardeşim!

Sende mi modaya uydun? Etimesgut da simit fiyatı 0.50 Krş. Yeni açılan sen de 0.75 Krş. Sorduğumda dedin ki!
    Burası Çayyolu biz simiti kaliteli yapıyoruz Çayyolunun Damak tadı bir başka o yüzden pahalı satıyoruz diyor...

Kardeşim iyi de senden daha kalitelisini satan var Ümitköy'de 0.60- 0.65 Krş'tan satıyor. Sen bizi ne sandın % 50 Fahiş fiyattan satıyonnnnnn!!!
    Tarih: 16 Mart 2012 11:37 Ekleyen:
  • heyy  çayyolu uyuma
    okuyorum   müze kitapevi sahibi saadettin amcaya
    sahip çık

bütün kış  açık havada battaniyenin altında çalıştı
    bizlere hizmet verdi

kendisi kabul görürse  ona  5m2 alan  genişliğinde bilgisayarını ve çalışma masasını koyabilecek kadar bir alanı ısı yalıtımlı bir mekana  dönüştürelim

var mısınız cayyolu  !!! çayyolu !!!!
    Tarih: 16 Mart 2012 10:26 Ekleyen:
  • seksenli yıllar

O dönemde 2.Lig'de mücadele eden Ankaragücü çıkartılan özel kanunla bu kupayı aldıktan sonra 1.Lig'e çıkartılmıştır. Klüp tarihi ve Türk spor tarihi için önemli bir belge niteliğindedir . Bu belge ilgi yapılarak şimdiki
    hükümet beş dakika da beşiktaş ankaragücünü  tekrar 1. lige yükseltir. yeterki istesin

Tarih: 16 Mart 2012 10:26 Ekleyen:
  • ZABITA Neiş yapar?

İş yeri çalıştırma ruhsatı neden verilir?

Park büfe gece istediği saate kadar açık.

Ruhsatına göre çalışmasını kim sağlayacak.

Zabıta mı, vatandaş mı?

Ceza kesilen esnafın yanında bu büfenin ayrıcalığı nedir? neden göz yumuluyor?
    Tarih: 16 Mart 2012 10:25 Ekleyen:
  • boş bulunmak
    arkadaşlar sn başbakanın ne kandiliyin ne de gaz lambası olmaya niyetim var ama bendenizde ortaya bırakılan şu polemiği enine boyuna düşündüm.katılırsınız katılmazsınız ama bu benim şahsi fikrimdir söyle ki; hani bazi anlar vardır ki kafanız ayni anda birkaç işlem
    yürütür.her ne kadar allah-u tealanin mucizesini bill gatesin işletim sistemiyle karşilaştirmak gibi bir niyetim ya da amacım yoksa da, biz (be$er i$letim sistemi) de arada sirada geçersiz bir işlem yürütüp mantara baglayabilir bunyeyi. yürütülen 2 işlem birbirine karistirilip çorba edilirken,ucuncu zavalli işlem hiç iplenmez, yok sayilir ve siz kitlenmis vaziyetteyken kafa başka yerde gezerken istem disi bir hareketle normal hayatta kalkismayacaginiz bir is yaparsiniz ve bir basın mensubunun masum gibi görülen bir sorusuyla tongaya basarsiniz arkadaşım lütfen olmazolmaz demeyin durun yahu patlamayın hemen empatik olalım bir saniyecik
    bırakın koskoca bir başbakanı normal bir insanın bile bu soruya "hayırlı olsun"demesi için adeta çıldırmış olması lazımdır bir siyasetci hemde yüzde elli oy almış bir siyaset adamı karşıdan başka  manalarada çekilebileceğini o an düşün neden söylesin
    hele hele cumhurbaşkanlığına  gün saydığı şu günlerde böyle bir yargısız infaz yapabileceğine en azından  kendisinin kurt bir politikacı olmasından dolayı doğrusu akıl erdiremiyorum bu olsaolsa bir sürç-i lisan olmalıdır diye düşünüyorum  ve sn başbakanımızın bunun böyle olduğunu açık yüreklilikle  itiraf edip hemen yüce türk milletinden özür dilemesini bekliyorum

arşivlere bakın herşeye hayırlı olsun diyen bir başb
    Tarih: 16 Mart 2012 10:25 Ekleyen:
  • İLİKLERİME KADAR FENERBAHÇ(H)ELİYİM...AMA ÇARŞI BAMBAŞKA BİR KONU...TEBRİK EDERİM YÜREKTEN TEBRİK EDERİM !

FERYATLAR ALEVLERE KARIŞIP GÖĞE YÜKSELİP...
    GECEYİ AYDINLATACAK KADAR NETTİ...!
    VE BİRANT'IN BİLE İSYAN ETTİĞİ GİBİ..
    ALEVLERE SIKILMAYAN SU,
    13 MART 2012 DE ZAMANAŞIMINI PROTESTO EDENLERE SIKILDI..!
    O GÜN BULUNAMAYAN SU, BU GÜN BULUNDU..!
    O GÜN İTFAİEYE AÇILMAYAN YOL, BU GÜN PANZERLERE AÇILDI...!
    CUMHURBAŞKANI'MIZ BEŞİKTAŞ'LI..
    BU AKŞAMKİ ATLETİKO MADRİD MAÇINI İZLERSE,
    ÇARŞI'NIN PANKARTINI GÖRÜP,
    BİR KANNAT SAHİBİ OLABİLİR..
    TÜM MİLLET GİBİ...
    NE DİYOR ÇARŞI ?
    "SİGARA YAKMANIN CEZASI 75 TL
    TRİBÜNDE MEŞALE YAKMAK 1750 TL
    SİVAS'TA 37 KİŞİYİ YAKMANIN
    === CEZASI YOK===
    TÜRKİYE'YE HOŞGELDİN ATLETİKO MADRİD
    ===AKILLI OL===
    HERŞEY BİR KİBRİTİN UCUNDA...
    BENİM İÇİN MAÇ BİTMİŞTİR.
    İSTERSE 5-0 YENİLSİN,
    BEŞİKTAŞ HÜKMEN GALİP..!
    Tarih: 15 Mart 2012 23:32 Ekleyen:
  • AHMET ALTAN'IN BUGÜNKÜ YAZISINDAN

"...Hastalık sadece orada değil her yerde gözüküyor, THY iç hatlarda diğer üç gazeteyle birlikte Taraf gazetesini yolculara dağıtmayı yasaklamış, eskiden 850 Taraf gazetesi alıyorlarmış, şimdi 150 tane alıyorlarmış.

Peki, Star gazetesinden kaç tane alıyorlarmış?

Yaklaşık 1500 tane; Taraf’ın on misli.

Şimdi Taraf’tan şu kadar ya da bu kadar almaları gazete satışı açısından bir fark yaratmaz ama bir zihniyeti gösterir, Başbakan’ı eleştirmeyi “cezalandırmak” isteyen bir anlayışın böyle kılcal damarlara kadar yayılması, “bizden olanlar, bizden olmayanlar” anlayışının böylesine pervasızlaşması, devletin tarafsızlığını böylesine kaybetmesi hayırlı bir sonuç vermez.

Uçaklara alınan gazete meselesi, bir damla kanın bütün vücuttaki bozulmayı göstermesi gibi bu iktidarın ve yandaşlarının içine düştüğü ruh halini yansıtıyor bence."

Bir şeyler mi hatırlatıyor, bir yerdeki uygulamayanın versiyonuna mı benziyor????

Yok canım, kuruntu yapmayın!.. Olur mu öyle şey???

Tarih: 15 Mart 2012 23:27 Ekleyen:
  • CHP Yenimahalle İlçe’de görev alan arkadaşlara başarılar.
    Tarih: 15 Mart 2012 23:26 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU Haberleri <<< Geri Dön

CHP Yenimahalle İlçe’de görev bölümü

Kadın Kotası
      ( Ladın Notası )

Tarih: 15 Mart 2012 23:23 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!