Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• platform olsun , platforma bağlı amazon kadın dernekleri olsun çayyolu 'muzda  kadının sesi daha da gür çıktıkca ortalarda  taş fırın erkeğimi kaldı

sadece bu süsü kendine  yakıştıran  bazı erkekler avcılar gibi  kendi aralarında sıkıp tutuyorlar
    Tarih: 17 Mart 2012 19:47 Ekleyen:

•    12 ŞEHİT TÜRK MİLLETİ'Nİ ACIYA BOĞDU,

Vatanlarından uzakta insanlık adına görev yapan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin cesur askerleri elim bir olay sonucu şehit oldular.Türk Milleti'nin başı sağ olsun.Şehitlerimizin yakınlarına sabırlar diliyorum.Mekanları Cennet olsun.Ayni olayda can veren 4 Afgan vatandaşına da Allah rahmet eylesin.Dileğimiz benzer olayların bir daha yaşanmaması ve bu anlamsız savaşın bir an önce son bulmasıdır.Başta ülkemiz olmak üzere,tüm dünyada aklıselimin galebe çalarak kavgaların son bulması ve hala bir benzerini bulamadığımız Dünyamıza kapsamlı ve kalıcı barışın hakım kılınması en büyük dileğimizdir
    Tarih: 17 Mart 2012 19:44 Ekleyen:
  • özetle;

Türk cesareti, İngiliz soğukkanlılığını;

Türk azmi, İngiliz inadını;

Türk vatanseverliği, İngiliz gururunu yenmiştir
    Tarih: 17 Mart 2012 19:43 Ekleyen:
  • Veni, vidi, vici
    Tarih: 17 Mart 2012 19:43 Ekleyen:
  • Gittiler!Geçemediler!Geçemeyecekler!!! b@ş@r@n yapım

“Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir!”.

Şiirin devamı, tüylerimizi daha da diken diken etmeye yeterlidir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
    Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
    Bu ıssız, gölgesiz yolun solunda
    Gördüğünde bu tümsek, Anadolu’nda,
    İstiklâl uğrunda, namus yolunda
    Can veren Mehmed’in yattığı yerdir

"Bir Yolcuya” adlı şiirden
    s. 108).....

Tarih: 17 Mart 2012 15:53 Ekleyen:

• __________________________________________

yeni mah. belediyesi  önümüzdeki sene için gönülü  avm lerde volta atmayı seven insanları seçsin  ve bu gönüllülere gocuk , anorag türü kışlık kıyafetler  satın alsın sonra piyasaya reklam ihalesine çıksın

yalnız reklamları paraya para demeyen firmaları seçsin
    kazanan firmalrın reklamlarını bu  kıyafetlerin üzerine  yazdırsın

bu canlı mankenler gündelik hayatta  ayak bastıkları heryere bu reklamı iletmiş olutlar

belediyede buradan kazandığı paralarla fakir öğrencileri okutmaya  fon oluştur

Tarih: 17 Mart 2012 15:51 Ekleyen:
  • sağlık köşesi

fırında pişen unlu mamüllerin yüksek derecelere ulaşan fiatlandırılmalarından ziyade asıl senede bir  bile temzlendiğinden şüpheler duyduğum kara kara tepsilere  dikkatinizi çekmeye çalışacağım .

bazı anlı şanlı müesseseler patronlarrı tarafından hijyen açısından tam denetlenmediği içindir ki bu kara kara zift gibi görülen  tepsiler ki  içinde kat kat kömürleimiş  ürün artıklarıyla beraber her seferinde yeni ürünlerle beraber  fırına atılmakta ve kanserolojen tehlikeleri içerisinde pişitilmektedir  ve  bu tepsiler  bazı müesseselerde  tezgahların üstünde ancak genel temizlik günlerinde  l spatularla  saatlerce kürenmektedir  sonuç olarak  yinede tepsinin altı  görülememektedir

Ç ö z ü m  :   Ürünler  fırında 220 dereceye  dayanan yağlı kağotlar üzerinde pişirilmelidir yada  bu tepsiler her şeferinde sabunlu su ile iyice temizlemelidir

sorulan bir soru üzerine aliminyum tepsi meselesine gelince  buna pek sıcak bakamıyorum. çelik tepsileri tercih ederim  ama aliminyum kaç dereceden sonra ısınırsa besinlere sirayet edebilir bu kimyacılarla gıda mühendislerinin esas işidir

iyi hafta sonları ve
    bol hamur işli günler 

Meziyet M.
    Tarih: 17 Mart 2012 15:50 Ekleyen:
  • 4+4+4 M. Eğitim sistemi...

Kanal A Haber Memleket Meselesi isimli Haber Programı;

Konuşmacı Erdoğan AKTAŞ ve Karşısında Eğitim Bakanı ile söyleşi yapıyor.
    Konuşmacı önceden kendisine hazırlanmış yazılı sorulara bakarak hazırlanan Çanak soruları sorduğunda Eğitim Bakanımız tam da benim söyleyeceklerimi söylediniz gibi çanaklara çanakça cevaplar veriyor.
    Bakanımızı tebrik ediyorum, Memleket de bundan gayri (4+4+4 den) Müzisyen ve sporcu sayılarımız artacaktır.
    Sanki biz ne yapılmak istendiğini bilmiyormuşuz da!

Artık geri dönüşü olmayan bir yolda yürüyoruz diyemeyeceğim yürüyorlar. Çayyolunda bu yazdığımız satırları okuyup da birkaç kelam edecek kabiliyette hiç MİLLİ Eğitimcimiz yok mu? Heyyy neredesiniz lütfen çıkın birkaç Kelam da siz edin.
    Anlatın ne yapılmak istendiğini, bakanımız sağolsun anlatıyor ama....
    BU 4+4+4 çıkınca bölgemizde 2 okul varsa diğerini ortaokul yapacakmış, okul sınıflarından birisini ne yapalım Müzik sınıfı yaparız olur biter neden bu kadar yaygara yapıyorsunuz diyor...
    EEE bu kadar yaygaraya ne gerek var ki?
    Adam! Müzik ve spordan çok anlarmış gibi konuyu getirip oraya bağlıyor ya bizlerde enayiyiz ya! Ayıptır günahtır çocuklarımızın gelecekleri ile onat mayalım!
    6 Yaşında daha altına çiş kaçıran çocukları öğretmene teslim edeceksiniz, 12-13 yaşında abla ve abileri ile aynı koridorlarda koşup oynayacaklar öyle mi?
    Yazık ki, ne yazık! ne yapalım %50 'si öyle istemiş yapacak bir şey yok demek de olmaz..
    Size sesleniyorum MİLLİ Eğitimcilerimiz, yazar ve düşünürlerimiz, sayfamızın müdavimleri söyleyecek hiç mi sözünüz kalmadı? Alooo...

Tarih: 17 Mart 2012 15:49 Ekleyen:
  • vATANDAŞ NE GÜZEL YAZMIŞ

YEŞİLE SAHİP ÇIK, PANOYA HAYIR.
    ELLERİNE SAĞLIK.

FOTODAKİ
    , PANONUN KONULDUĞU YERE BAK. ARKADAKİ YEŞİLLİĞİ NASIL PERDELİYOR.

YOK, YOK, BEN BUNLARDAN ÜMİDİMİ TAMAMEN KESTİM.

MEĞER VİZYONU OLMAYAN DAN HİÇ BİRŞEY OLMUYORMUŞ .
    Tarih: 17 Mart 2012 01:04 Ekleyen:
  • FETHİ BAŞKAN  OKUYORUM MESELESİNE ÇÖZÜM OLMAK HERKESTEN ÖNCE SİZE YAKIŞACAKTIR

Tarih: 17 Mart 2012 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!