ATALARIMIZIN KEMİKLERİ SIZLIYOR!
Gelecek kuşaklarına,18 Martı hediye eden,Ulu Önder M.K.Atatürk komutanlığında verdiği amansız kurtuluş savaşının ardından Cumhuriyeti kurarak Türk Ulusunun gelecek nesillerine bu cennet vatanı armağan eden atalarımız,her geçen gün dahada azıtan bölücü vatan hainleri ile onların işbirlikçilerini izledikçe kemikleri sızlıyor.
Defalarca söyluyoruz.Ülkenin güvenliği iç ve dış tehdit altında.Hükümetlerin öncelikli görevi bu durumun vatanımızın sarsılmaz bütünlüğü korunarak bir an önce bertaraf etmektir.Türk milleti olarak hükümetlerimizden öncelikle ve ivedilikle bu icraatı bekliyoruz.Ben vatanını canı kadar seven bir vatandaş olarak,her gün izlediğimiz hain melanetlerin işlendiği ve bunları yapanların gereği gibi cezalandırılmadığı ülkemde 18 martları,19 mayısları,29 ekimleri coşku ile kutlayamıyorum.Lütfen,bana sevinçlerimi ve gururlarmı en üst düzeyde yaşayacağım huzurumu geri verin.Çok şey mi istiyorum,ey halkım???????
Tarih: 19 Mart 2012 13:16 Ekleyen: Beğenme: 0
park caddesi
değirmenden getirmedik biz bu sorunları ilgilenin biraz bakalım bu sorularımızla siye söylenirken zamanında
park caddesinde oluşan olayların sadece bir vaka olarak görüp geçiştiren bazı vurdumduymaz kişile kalkmışlar şimdilede bizlere alem-i misaal örnekler veriyorlarlar
Tarih: 19 Mart 2012 13:16 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayfalarınızı uzun süredir takip ediyorum ve sizleri yürekten kutulorum. Bölgemizdeki sorunları öyle güzel yansıtıyorsunuz ki hayran olmamak elde değil. Direk haberi verip yönlendirmek yerine, ilgili makaleleri seçip, bizleri düşünmeye sevkediyorsunuz. Ahmet Tan bunlardan biri. Ben yıllarca belediye binasının önünden geçsem aklıma gelmezdi, o devasa yapının kaçak olduğu. Arada sırada börekciye uğruyordum ve park yeri bulamayınca binayı yapanların kulaklarını çınlatıyordum, meğerse yanlış kişilerin kulaklarını çınlatmışım.
Ama, kimin aklına gelir devasa binanın kaçak olması, hele binanın içinde belediye başkanı ve sivil toplum örgütleri varken.
Bir teşekkürde Tolga Özden'e gerçekten güzel yazı olmuş. Beni düşüncelere yöneltti, gerçekden "Çanlar Bizim İçin Çalıyor" galiba. Çalıyor ama duyabiliyormuyuz...
Tarih: 19 Mart 2012 13:14 Ekleyen: Beğenme: 0
AHMET TAN YAZMIŞ VEDE İMAJ İŞ MERKEZİ HİKAYESİNE UYMUŞ
İMAJ İŞ MERKEZİNDE BELEDİYE'NİN VERMİŞ OLDUĞU MEKANLARDA OTURAN DERNEKLERE SORMAK LAZIM ORANIN TARİHÇESİNİ BİLİYORLARMI YOKSA EMEK HARCAMADAN BELEDİYENİN YERİNDE DERNEKCİLİKMİ YAPIYORLAR ŞİMDİDE BAŞKANLARINA DESTEK İÇİN İMZA TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORLAR. NE İÇİN BEDAVA OTURURABİLMEK İÇİN DERNEK YÖNETİCİLERİNE SORMAK LAZIM DERNEĞİNİZİN KURULUŞ AMACLARINA GÖRE ORADA OTURMANIZ SİZCE NORMALLMİ. OTURDUĞUNUZ KAÇAK YAPILAN O YAPIYA BELEDEİYE BAŞKANINIZ SEÇİMLERDEN ÖNCE BURASI RUHSATSIZ YAPILDI BİZ GELİRSEK BURAYA RUHSAT VERMİYECEĞİZ DEYİP SONRA BURAYI MAL SAHİBİNDEN 10 YILLIĞINA BEDAVA KİRALAYIP SİZLERE VERMESİ NE ANLAMA GELİYOR HANGİ DERNEK KURULUŞUNDA BU VAR.
BELEDİYENİN BURAYA HANGİ ŞARTLA RUHSAT VERDİĞİNİ DERNEKLER ARAŞTIRMALI,
BU KAÇAK YAPININ ÇAYYOLUNUN İMARINI BOZMA BEDELİ 10 YILMI NEDEN 20 YIL DEĞİL ARAŞTIRIN
BU KAÇAK YAPIYI YAPAN FİRMA İMAJ-ÇELİĞE BELEDİYE BATIKENT KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINI NASIL VERDİĞİNİ VE YAPILAN BİNANIN DEĞERLİ YERLERİNİ İMAJ ÇELİĞE DEĞERSİZ YERLERİ BELEDİYEYE VERİLİP VERİLMEDİĞİNİ BU DERNEKLER ARAŞTIRMALI VE YENİMAHALLE HALKININ HAKLARINI ARAYIP TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI BAŞKAN KORUYAMIYORSA BU DERNEKLER ARAŞTIRIP KORUMALI SAÇI BİTMEMİŞLERİN HAKKINI KORUYACAK DERNEKLER İŞ BAŞINA.
ÖYLE BELEDİYENİN YERİNDE OTURARAK DERNEKCİLİK YAPMAK SAÇI BİTMEMİŞ YETİM HAKKI ÜZERİNDE OTURDUĞUNUZ YETMİYORMUŞ GİBİ İMZA TOPLAMAYA DEVAM EDİN BİRİLERİ BU YETİM HAKKI ÜZERİNDE OTURDUĞUNUZU O NEDENLE SES ÇIKARMADIĞINIZI SÖYLEYİNCE NE YAPACAĞINIZI MERAK EDİYOR DERNEKLER HALKIN YANINDA OLMALI YAĞCI DEĞİL
Tarih: 19 Mart 2012 10:43 Ekleyen: Beğenme: 0
çorak ülke
ey, insanoğlu, bilemez, söyleyemezsin, çünkü bildiğin ancak bir kırık hayaller şehridir güneşin kavurduğu, çorak ülke den..
Tarih: 19 Mart 2012 10:05 Ekleyen: Beğenme: 0
KALDIRIMLAR İŞGALDE
Ahmet Tan'ın yazısının bir bölümünde; "Devlet/Belediye elbet vatandaşın cebine esrar
koymaz...
Kaldırım kenarına 30-40 kat bina ruhsatı verir.
Değil 5-10 yıl…
10 ay sonrası bile hesaplamaz.
Trafik tıkanır...
Millet yeni küfür çeşitlerine yönelir." diyor.
Sanki bizim belediyenin Çayyolu semt biriminin bulunduğu özçelik imaj iş merkezini ve önünü tarif etmiş.
Özellikle akşam saatleri ve hafta sonlarında bina önündeki kaldıma çapraz park edilen araçlar yüzünden, ne kaldırımdan yürünebiliyor, ne caddeden geçilebiliyor. Trafik resmen tek şeride düşüyor. yolun karşısındaki kaldırımlar bile araçtan geçilmiyor.
Binanın arkasında, alt katta otopark boş duruyor, önde araç parkından trafik aksıyor. bunun böyle olacağı belli değil miydi? Ey belediyem bu binaya inşaat ve yapı kullanım ruhsatları verilirken bunlar düşünüldü mü?
Şimdi diyecekler ki, bu binaya inşaat ruhsatını bizden önceki belediye verdi.Tamam da seçimlerde o binanının tepesinden aşağıya AKP liderinin posteri asılıydı ve doğruysa, binanın iskan ruhsatının olmadığı söyleniyordu.
Siz geldiğinizde ve binadan 2 kat kiralayarak, orayı kullanmaya açmadınız mı? hatta bina belediye ek binası olarak anılır olmadı mı?
Madem meşrulaştırdınız. bari ya zabıtanız vasıtasıyla veya trafikle iş birliği yaparak binanın ön tarafına ve kaldırımlara park edilmesine engel olunuz..
Saldım çayıra mevlam kayıra anlayışıyla hareket etmeyiniz.Ederseniz, Ahmet Tan da yazar, herkes de yazar..Siz de sonuçlarına katlanırsınız.
Unutmadan; Osmanağa Konaklarının önü ve Park caddesi de aynı durumda.
Tarih: 18 Mart 2012 22:34 Ekleyen: Beğenme: 0
'Yetim hakkı var, uçağı terk edemem'
İşte kule ile şehit pilotun son konuşması:
KULE: "Uçağı hemen terk et! Atla!"
ÖZER: "Yapamam... Uçağı kurtarmayı deneyeceğim. Bunu yapabilirim. Bu uçakta yetim hakkı var."
Bu sözlerden birkaç saniye sonra Ümit Özer canını hiçe sayarak kurtarmak istediği uçakla yere çakılarak şehit oldu.
17 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU
Tarih: 18 Mart 2012 17:19 Ekleyen: Beğenme: 0
sn:kültür bakanı 12 eylülden önce zamanında
ordunun çıkarlarını savunan kollayan biriydi
şimdi onun için ikide birde sağ avuçlarını yukarı doğru kaldırmasını ve adaleti kalkındırma partisne hizmet sunmasını hiç yadırgamıyoruz ...
Tarih: 18 Mart 2012 17:18 Ekleyen: Beğenme: 0
yaşar hocanın zekasına bişey diyen mi oldu
şimdi !?
kendi zekası 7 . sıraya yüksekdi ama kurucusu olduğu parti halkın ( yükselişi ) partisi dibe vurduydu
Tarih: 18 Mart 2012 17:18 Ekleyen: Beğenme: 0
yasar hoca
yasar hocaya diyor ki !
bir takım siyasi islamcının
gavur cumhuriyet dedikleri doksan yılllık danemde anadolu da 100 bin cami inşa edildi.
650 yıl üç kıtaya hükmetmiş dedemiz OSMANLI İMP.
ise 16 bin camiyi kafi görmüştür ...
Tarih: 18 Mart 2012 17:16 Ekleyen: Beğenme: 0