Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ... yağmalandıkça kapattığın kalbini aç şimdi.
    çünkü bu senin hikâyen. sen de ortadoğulusun!
    Tarih: 21 Mart 2012 16:52 Ekleyen:
  • Köpekler en son Ümitköy'de Göktürk İlköğretim okulu civarında 2532 sokak'tan geçerken rastladık... Saat:13.25 Haydi hayırlısı piyango kime vuracak ilk ısırılan olacak diye bakacak mıyız?

Yoksa bu sayfaları takip eden belediyemizin değerli veterineri tamam ben bu işe el koyacağım diyene kadar bakacak mıyız?

Veteriner bey biz bunları yakalayıp, aşılarını vurup, kulak küpelerini takıp yine alındıkları ortama bırakıyoruz mu diyor hala...!

Yazık bu hayvanlara çöp çöp geziyorlar zaten çöpler kapalı olunca da birkaç hayvanseverin insafına kalıyorlar aranıp duruyorlar ama nafile! bunlar  AÇ'lar...DİKKAT!

Tarih: 21 Mart 2012 16:33 Ekleyen:
  • Hamamönü Sohbetleri :

kırma ekonomiden selbest piyasa rkonomisne ilk adım attığımız  özallı yıllaın başlangıcında yurdum insanının uydu kentlere  akın etmesi için  emlak şirketleri tarafından  şöyle balonlar basılırr  ve  dönemin popatyaları gidip  hemen zenginin yaptırdığı konutlarda   konut 1 den elmas sokakran , yakut sokaktan , pırlanta sokaktan ,zümrüt sokaktan uzun lafın kıssası bizim kapalı çarşıdan  konutlar satın alırlar ve  çamkaya daki  hısım akrabaya biz semranıma  komşu olduk diye  hava basarlardı körolmayasıcılar

şimdide  yıkık dökük harabe hamam önü evleride  bakanın sporcu çevikliği ve uyanıklığı ile  gündeme
    düştü

artık reklamım iyisi kötüsü olmaz bu devirde  bundan böyle hamaönünde evler  çok prim yapar  bakana komşu olacağız hamam önünde diye
    Tarih: 21 Mart 2012 16:32 Ekleyen:
  • etimesut nasıl baksın bu dana gibi yaptığınız  bu pire torbalarını  aç kaldılar  demek ki ondan gerisin geriye dönmüşlerdir çayyoluna
    Tarih: 21 Mart 2012 16:28 Ekleyen:
  • hani etimesguta  gitmişti dostlarınız
    sabah ezanında çayyolu'muzun göbeğinde  inanmazsanız belki onbeş  tane köpek  havlaya havlaya  dolaşıyorlardı
    Tarih: 21 Mart 2012 12:01 Ekleyen:
  • türkan teyzeniz ile uğraşmayınız
    geçen sene kendi ormanında elinde kazma / kürek
    orman işçisi gibi çalıştı.
    Tarih: 21 Mart 2012 12:01 Ekleyen:
  • adam 120 lira aidat topluyor  kiracılarımızada gelin muhalefetle iş birliği yapın diyoruz
    herkes toplantı günü birine vekalet verip siteyi öğlenden önce terk ediyor dolayısıyla karalar beş altı kişi ile alınıyor

sonuç siteler layık olduklatı gibi yönetiliyor
    hiç açımam bunlar gibilerine sizde acımayın
    Tarih: 21 Mart 2012 12:00 Ekleyen:

• devr-i iktidarında
    Öyle Bir Geçer Zaman ki,
    Tarih: 21 Mart 2012 12:00 Ekleyen:
  • devlet baba diyor ki !

eğer ısı yalıtımını benim teknik şartnağmeme göre yaptırmazsan hatta , mantolamanı  yaptırsan bile bağımsız bir kuruluşun incelemesi sonucunda  standartlar  bakımından istediğim derecelendirmeye giremezsen sana  doğal gazı hizmete özel olarak kişiye özel  pahalı satacağım.

sende  kira kontratından bu meblağı ev sahibine ibraz edip  düşersin .....

ısı yalıtımı olmayan daireler  daha ucuz satılsın ve daha  düşük fiyatlara kiralansın
    Tarih: 21 Mart 2012 11:59 Ekleyen:
  • artık şimdilerde hiç halkın arasına karışbayan
    koltukları eskiyen bazı makam sahipleri için alacaatlı caddesinde döşemelik kumaş satacak bir mekanda çalışmalar  yapılıyor
    Tarih: 21 Mart 2012 00:08 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!