... yağmalandıkça kapattığın kalbini aç şimdi.
çünkü bu senin hikâyen. sen de ortadoğulusun!
Tarih: 21 Mart 2012 16:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Köpekler en son Ümitköy'de Göktürk İlköğretim okulu civarında 2532 sokak'tan geçerken rastladık... Saat:13.25 Haydi hayırlısı piyango kime vuracak ilk ısırılan olacak diye bakacak mıyız?
Yoksa bu sayfaları takip eden belediyemizin değerli veterineri tamam ben bu işe el koyacağım diyene kadar bakacak mıyız?
Veteriner bey biz bunları yakalayıp, aşılarını vurup, kulak küpelerini takıp yine alındıkları ortama bırakıyoruz mu diyor hala...!
Yazık bu hayvanlara çöp çöp geziyorlar zaten çöpler kapalı olunca da birkaç hayvanseverin insafına kalıyorlar aranıp duruyorlar ama nafile! bunlar AÇ'lar...DİKKAT!
Tarih: 21 Mart 2012 16:33 Ekleyen: Beğenme: 0
Hamamönü Sohbetleri :
kırma ekonomiden selbest piyasa rkonomisne ilk adım attığımız özallı yıllaın başlangıcında yurdum insanının uydu kentlere akın etmesi için emlak şirketleri tarafından şöyle balonlar basılırr ve dönemin popatyaları gidip hemen zenginin yaptırdığı konutlarda konut 1 den elmas sokakran , yakut sokaktan , pırlanta sokaktan ,zümrüt sokaktan uzun lafın kıssası bizim kapalı çarşıdan konutlar satın alırlar ve çamkaya daki hısım akrabaya biz semranıma komşu olduk diye hava basarlardı körolmayasıcılar
şimdide yıkık dökük harabe hamam önü evleride bakanın sporcu çevikliği ve uyanıklığı ile gündeme
düştü
artık reklamım iyisi kötüsü olmaz bu devirde bundan böyle hamaönünde evler çok prim yapar bakana komşu olacağız hamam önünde diye
Tarih: 21 Mart 2012 16:32 Ekleyen: Beğenme: 0
etimesut nasıl baksın bu dana gibi yaptığınız bu pire torbalarını aç kaldılar demek ki ondan gerisin geriye dönmüşlerdir çayyoluna
Tarih: 21 Mart 2012 16:28 Ekleyen: Beğenme: 0
hani etimesguta gitmişti dostlarınız
sabah ezanında çayyolu'muzun göbeğinde inanmazsanız belki onbeş tane köpek havlaya havlaya dolaşıyorlardı
Tarih: 21 Mart 2012 12:01 Ekleyen: Beğenme: 0
türkan teyzeniz ile uğraşmayınız
geçen sene kendi ormanında elinde kazma / kürek
orman işçisi gibi çalıştı.
Tarih: 21 Mart 2012 12:01 Ekleyen: Beğenme: 0
adam 120 lira aidat topluyor kiracılarımızada gelin muhalefetle iş birliği yapın diyoruz
herkes toplantı günü birine vekalet verip siteyi öğlenden önce terk ediyor dolayısıyla karalar beş altı kişi ile alınıyor
sonuç siteler layık olduklatı gibi yönetiliyor
hiç açımam bunlar gibilerine sizde acımayın
Tarih: 21 Mart 2012 12:00 Ekleyen: Beğenme: 0
devr-i iktidarında
Öyle Bir Geçer Zaman ki,
Tarih: 21 Mart 2012 12:00 Ekleyen: Beğenme: 0
devlet baba diyor ki !
eğer ısı yalıtımını benim teknik şartnağmeme göre yaptırmazsan hatta , mantolamanı yaptırsan bile bağımsız bir kuruluşun incelemesi sonucunda standartlar bakımından istediğim derecelendirmeye giremezsen sana doğal gazı hizmete özel olarak kişiye özel pahalı satacağım.
sende kira kontratından bu meblağı ev sahibine ibraz edip düşersin .....
Tarih: 21 Mart 2012 11:59 Ekleyen: Beğenme: 0
artık şimdilerde hiç halkın arasına karışbayan
koltukları eskiyen bazı makam sahipleri için alacaatlı caddesinde döşemelik kumaş satacak bir mekanda çalışmalar yapılıyor
Tarih: 21 Mart 2012 00:08 Ekleyen: Beğenme: 0