“Cumartesi günü CHP Çankaya İlçe’nin 9. Olağan Kongresi’ne Bahçelievler Mahallesi’nin delegesi olarak katıldım. Salondaki bir elin parmağını geçmeyen genç delegeler arasındaydım.
Divan Başkanlığı’na eski Ankara Belediye Başkanı Karayalçın oybirliği ile seçildi... Derken sırasıyla protokol sıralarında oturan kişilerin isimleri okunmaya başlandı... ‘Eski X Belediye başkanımız da aramızda’, ‘eski Y federasyonu başkanı da geldiler’, ‘eski bakanlarımızdan falan feşmekân da buradalar’...
Yeni CHP’nin eski yüzleri, yaşları 70’lere gelen kurtlar, sözde başlarına YENİ sıfatını koyarak, yeniden siyasette koltuk kapabilme telaşındaydılar... Hepsi de konuşmalarında gençliğe atıf yaptılar... Hatta kendileri perde arkasında durarak kızlarını ya da oğullarını, siyasette bir yerlere itme gayretinde olanlar da vardı...
401 kişiden oluşan Çankaya delegelerini tek tek, zamanında Sav grubunun belirlediği gibi masa başından belirleyen Çankaya İlçe Başkanı Sayın Mehmet Perçin’in, 172 kişilik il de
Tarih: 14 Mart 2012 17:17 Ekleyen: Beğenme: 0
DÜŞÜNÜYOR MUYUZ? YOKSA....!
" Herkesin aynı şekilde düşündüğü yerde, hiç kimse fazla düşünmüyor demektir." Walter Lippman.
Tarih: 13 Mart 2012 20:44 Ekleyen: Beğenme: 0
ikbalin adamları beni bugün ev telefonumdan uyandırıp uykumu böldüler kendisine bu konuda hakkımı helal etmiyorum
mano topları için aradılar türk telekom abonelerini
ikbale tabi bedava pazarlamıyor resmen satıyor
bizim sabit tekefonlarımızı
biz gizli karşı taraf ekranında görmesin diye müracaat ettiğimiz halde türk telekomun işgüzarlığına bakın
bu uygulamasıyla izinsiz olarak telefonlarımızı özel şirketlere toptan pazarlıyor .
bu düpedüz ahlaksızlıktır ve abayasanın 17 .Maddesi haberleşme hürriyetinede aykırıdır
ben vardiyalı çalışan kesimdenim
bankalar olsun , kablo tv ollsun , ilkbal olsun
kim olursa olsun beni böyle evden zırt zırt ararlarsa uykumu tam alamazsam gündüz
geceleyin merkez bankasında devletin hazinesini nasıl kotuyayım değil mi ??
Tarih: 13 Mart 2012 20:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Onlar şeyhlerine verdikleri sözü tutuyorlar...
ülkeyi şeriyat rejimine götürüyorlar...
Ama biz Atatürk’e verdiği sözü tutamıyor...
Cumhuriyeti koruyamıyoruz...
Tarih: 13 Mart 2012 20:39 Ekleyen: Beğenme: 0
Kurtçe'nin seçmeli ders olmasının
kime zararı var
yolculuğunuzda en lüks otobüsü tercih edersiiniz ama
trakya istikametine çalışan otobüsderin yolcularının ekseriyesinin koltuklara oturur oturmaz ilk tanışma merasimidir :
meraba , sende güçmenlik var mı
ben arnavutum arnavut
çok sıkıcı bir sorudur bu ama çoğumuz bu soruya gülüp geçeriz . neden ??
çok seneler sonra da başta kürtçe dili olmak üzere bütün diller üzerine hoş görü diyaloglarını ummak üzere ...
Tarih: 13 Mart 2012 13:12 Ekleyen: Beğenme: 0
Suçlular ve Güçlüler
Yargıcıya avukatıyla tüm hukukçular esir alınmıştır. Hitler rejimince. Hukuk profesörleri birer popağan, yarğıclar ise oyuncaktı. Hitler'in elinde. Bugün Hitler'e uşaklık etmiş yarğıçlara hukukçu demek mümkün müdür artık? Bunlar, siyasal cinayetlerin kiralık katilleridir. Bir yüksek kürsüye cübbeyle çıkmak, celletlığa meşruiyet kazandıramaz hiçbir zaman.
Bir Pulsuz Dilekçe
Uğur Mumcu
Tarih: 13 Mart 2012 12:34 Ekleyen: Beğenme: 0
AP (Avrupa Parlementosu) Demiş Kİ!
"AP, TSK'nın laik bütünlüğü kontrol altına alınmalı uyarısında bulundu. "
Yani o kadar hızlı gelişiyor ki!
En son Eğitim kalmıştı onuda allem ettiler kallem ettiler.
Bizi uyuttular.Ve sonunda çıkarmaya ramak kaldı.
Yani bundan 5-6 yıl geriye doğru gidin ve Yukarıdaki Tırnak içindeki yazıyı bir daha okuyun.!!!
Yani artık nerelere kadar uzandıkları apaçık değil mi?
Tarih: 13 Mart 2012 11:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Adliye önünde heyecanlı bekleyiş
Firari sanıkların yakalanması için devletin kolunu kıpırdatmadığı Sivas katliamı davasında mahkemenin zamanaşımı konusunda bugün karar vermesi bekleniyor. Katliamın zaman aşımına uğramasını istemeyen binlerce kişi Ankara Adliyesi önünde toplandı. Adliye, ''Zaman aşımına hayır adalet istiyoruz'', ''Sivas'ın ışığı sönmeyecek'' sloganları ile yankılanıyor.
Tarih: 13 Mart 2012 11:16 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu güzel, kültürlü insanların Başkenti!
Neden şöyle etrafımıza bakıp daha güzel bir çevrede oturmak istemiyorsunuz?
Daha güzele ulaşmak bu kadar zor mu? Neden olaylara sesiz kalıyor ve susuyorsunuz?
Bu sayfaların güzel müdavimleri sizler de sustunuz? NEDEN?....
"Yaşamınızın güzel olması için öncelikle yaşadığınız kent güzel olmalı!!!"
o Zaman ne duruyorsunuz?
Kendin İçin Bir Şey Yapmayacaksan ; Kim Yapacak ?
Başkası İçin Bir Şey Yapmayacaksan; Varolma’nın Anlamı Ne ?
Şimdi Yapmayacaksan; Ne Zaman ?
Mahatma Gandhi
Tarih: 13 Mart 2012 11:14 Ekleyen: Beğenme: 0
binaenaleyh
türk milletil yönetil(e)mez adare lambalsıyla
idare edilir ...!
dün dündür bugün bugündür diye diye
bugünün türkiyesine yeşil kart mevzuatını hediye etmiş
şapkasını alıp kaçarken bakmış,
ne yapabilirim diye ...
Tarih: 13 Mart 2012 11:13 Ekleyen: Beğenme: 0