Çayyolum com Yaşamkent'den sizlere selam olsun, Siteniz sayesinde bölgedeki gelişmelerden haberdar oluyoruz.
Yaşamkent'e okul ne zaman yapılacak cami yapanlara sesleniyorum hayırlarınız kabul olsun da kardeşler lütfen buraya bir okul yaptırın doğularda bile yüzlerce okul yaptırıldı ama başkentin göbeğinde trilyonluk sitelerin bulunduğu ankaranın en gözde yerleşim yerinde bir tane okul olmaz mı?
Okul istiyoruz, okullaşmanın olmadığı yerde çocuklarımızınn akşam servislerden sağsalim gelmesi için yollarını gözler olduk.
Yaşamkent'e okul yaptıran kesin Cennete gider...
Ayrıcana Bölgede güzel internet sitesini ve dergisini beğeniyle izlediğimiz Engin uc'a ne kadar teşekkür etsek azdır.
güzellikler sisinle olsun kardeşle...r yasamkent'den. Uluç Güzel
Tarih: 08 Nisan 2012 02:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Türkiye İran Olmayak sloganı atanlar, bir gün İran ile aynı söylemde buluşacağını rüyasında göre inananır mıydı?
Basından; "Erdoğan'ın ifadelerini değerlendiren İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanvekili İsmail Kevseri, "Maalesef, Türk yetkilileri yeterince dürüst değiller çünkü kendi sözlerini söylemiyorlar. Ankara, bir nevi dünya emperyalizminin taşeronu ve aracı haline gelmiştir. Erdoğan ve Türkiye'deki karar vericiler, kendileri karar veremiyor ve onlara dikte edilenleri yapmaktalar" dedi."
Kevseri, daha önce İstanbul'daki Suriye'nin Dostları Konferansı'nı da eleştirdiğinde Ankara için "emperyalizmin taşeronu" ifadesini kullanmıştı."
Tarih: 08 Nisan 2012 02:16 Ekleyen: Beğenme: 0
Harikasınız ama...
Atasözlerini " psikopat " olarak adlandıran kişiye (çam korudan v.) başka ne diyebilirdim ki, ben çıkışım o sözü görünce oldu zaten,
Ben özellikle buradan çayyolunun sorunlarına değinen yazılar görmek istediğim için yazdım, kırıcı da olmak istemedim, tabi ki yazılar yazılacak ama lütfen rumuzlarını veya isimlerini belirtsinler.
Bu konuyu da güzel bir Atasözümüzle bitirelim;
"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az"
Tarih: 07 Nisan 2012 19:33 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇABA'nın kuruluş yıldönümü kokteli, politik bir gösteriye dönüşmüş, partideki iç çekişmelere dönük güç bende mesajı verir gibi olmuş. bölgesel CHP orda.
Çaba ağaçlandırma yapıyorsa, bunun politik yanı olmamalı.
MHP, AKP, vb. nerde çağrılmadılarmı.
veya Tema dan il ormandan veya çevresi ağaçlandırlan şanslı sitelerin yöneticilerinden bir iki isim olması lazım dimi?
Varsa kurs hocaları bile yazlırken onlar niye yazılmadı.
Tarih: 07 Nisan 2012 19:33 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili Mehmet G.
Bazı meajları kendine göre anlamsız bulup admin'e yayınladığı için sitem etmişsin. Görüşlerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
Birinci nedeni, Her zaman ey Çayyolu, yazsanıza, uyuyor usunuz diyorsan, yazılınca da kızmayacaksınız.
Biz yazın derken ciddi yazıları kastediyoruz diyebilirsiniz ama, bu eleştirdiğiniz mesajlar da o kadar gayri ciddi sayılmaz..
Bu da size katılmamamın İkinci nedeni. Dolayısıyla, boşu boşuna işgal eden mesajlar ifadesi, pek de haklı bir değerlendirme olmamış, tabii bence..
Şöyle ki, Eylem Barudcu adını yazmış ve de 12 Eylül döneminde sesini bile çıkartmayanların, askeri ara görünce korkup kaçanların bu gün ortamı uygun bulunca konuşmalarını eleştirmiş.
xx, herhalde ağaç dikme çağrınız üzerine olsa gerek, kral da olsanız bir dikili ağacınıız olsun diyerek desyek vermiş.
Kötünün iyisi, azarlamak yani paylamak anlamında ki azarlar ile iyice çığrından çıkarlar anlamında ki azarlar'ı ifade ederek aslında güzel bir espri üretmiş.
Politik acılarım da keza aynı şekilde, politikacı sözcüğünü ortadan bölerek acı duygusunun politik hali de olduğunu ve aslında bu halin süreklilik arzettiğini politikanın hep acı ürettiğini belirtmiş.
Fokur, fokur biz özdeyiş yazmış..
Dik dur da refüjlerdeki bellleri bükülmüş ağaçları gündeme taşımaya çalışmış.
Bu sayfalarda daha ne boş yazılar gördük.. hakarete varan saygısızlık, ve taciz içeren yazılar yanında bunlara can feda...
Sevgilerimle...
Tarih: 07 Nisan 2012 16:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın admin,
ziyaretçi sayfanızı boşu boşuna işgal eden aşağıda rumuzları yazılı bulunan ve ismini yazmaktan imtina eden Değerli arkadaşımızın 8 tane yazısını yukarıdan aşağıya doğru sıralamışsınız onu anladık tamam da 8 yazıdan bırakın çayyoluna bir faydalı yazıyı, okuyunca ne anladınız da bu yazıları yayınladınız.
Lütfen anlamı olmayan ne olduğu belirsiz yazıları burada yayınlayarak ziyaretçi sayfamızın maksadını aşan yazılarla doldurmayınız.
unutmayınız ki bu sayfalar çayyoluna faydası olan olan yazılarla dolu olmalıdır.Ne idiğü belirsiz anlamsız yazılarla değil!
Değerli kardeşim yazılarınıza ne anlatmak istediniz anlayamadık da?
eylem barudcu,
x x,
kötünün iyisi,
politik acılarımız,
fokur,fokur,
insan ne ile yaşar,
dik dır eğilme,
Tarih: 07 Nisan 2012 14:07 Ekleyen: Beğenme: 0
meydanı şimdi boş "hoş" bulanlar ve bundan faydalanıp egolarını tatmin etmek isteyenler boyuna kuru sıkı atanlar 12 eylülde bırakın tankın üstüne çıkayı bir cemse yada reo gördülermi altlarına kaçırıyorlardı sözüm meclisten dışarı...
Tarih: 07 Nisan 2012 13:14 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaş her akşam meyhaneye gidersin
haftada iki gün en kral pavyonlarda su gibi rajon kesersin
anladık alemn kralı sensin
ama alem boysa kral benim diyorsun ama
hala dikili bir ağacın bile yoksa
Tarih: 07 Nisan 2012 13:14 Ekleyen: Beğenme: 0
net oklarak anlaşılamadı !
kötüler kendilerine tahhammül edildikce
daha da çok
azarlar mı !? azarlar mı !?
Tarih: 07 Nisan 2012 13:13 Ekleyen: Beğenme: 0