-
Balaban'a lütfen laf etmeyin. O, dik duruş gösteriyor. Kendisini bilakiz ben Park Caddesi'nin köşesinde gördüm. Dim dik duruyordu. Hatta bir ayağını diğer ayağının dizine kadar çekmiş Belediyenin büfesine dayanmış vaziyetde dik dururken gördüm. Gülücük dağıtıyordu ve elleride bellerindeydi.
Tarih: 09 Nisan 2012 10:31 Ekleyen: Beğenme: 0
-
öncü marketim bi bakıyorum çevreci oluyor bi bakıyorum anında nostaljik olabiliyor ama insörtlerini küçültmüşlerde küçültmüşler bize tüketicilere çevreci desinler diye
ama çayyolu halkının %60 ının emekli olduğunu unutmuşlar
mikroskop adlı aksiyon bültenlerindeki bu kadar küççük yazıları okumalarıi için herhalde promosyon bir mikroskop hediyede verirler umuyorum öncü kuruluş olarak
Tarih: 08 Nisan 2012 20:44 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Adminin Notu: Aşağıdaki üç mesaj aynı kişinen olduğu için ve içerik olarak birbirine yakın olduğundan birleştirilmiştir.
sonuç :
başkan
başkana ziyarete değil ziyafete gelmiş
ve ziyafetin sonunda
S A Ğ OL ama
SOL da bekle
SAĞA dönmek yasak
demiş
--------------------------------------
Sn: Fethi Yaşar
beyefendinin dik duruşunu beğeniyoruz
O tepe için bütün çayyolunu gören manzara için el altından kimlerin salyaları aktı bir bilseniz
bilmeseniz daha iyi
Biz dost meclislerinde resmen duyar gibi yaptık ama ama duymamış gibi yaptık
Bazı sözde girişimciler yüksek gerilim hatlarını dahi yeraltına almayı tasarladılar
Başkanımızı gözlerinden öpüyoruz
ve diyoruz ki
SAĞ OL YAŞAR İYİKİ VARSINIZ...
-------------------------------
yenimahalle belediyesi çayyolu'ndaki reklam panoları işini yüzünü gözüne bulaştırmaya devam ediyor
yemimahalle reklam pabolarının kağıtlarının ölçüleri geniş geliyor her halde yığınla reklam panosunda reklam kağırları hep camekanların dışına taşmış.
Tarih: 08 Nisan 2012 20:44 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Diğer Site;
Değerli Kardeşim Bu sitenin haberleri çarpıtarak verdiğini söylüyorsun. Ben objektif olarak cayyolum.com'da çıkan Klıçdaroğlu'nun Kahvaltı haberini okudum, İhlas Haber'den aldığınızı belirttiğiniz aynı haberi de okudum, Gerçek gündem den alınan haberi de okudum burada bir tuhaflık göremedim .
Burada çarpıtılan haberi kırmızı renkte gösterirseniz anlayacağım. Gerçek Gündenmde aynı haber birbir var. Burada yalan yanlış yazılan birşey var mı anlayamadım?
Ancak Siz bu haberi "08 Nisan 2012 Pazar 03:31" sitenize koymuş sunuz ancak daha haber yayınlanmadan alttaki kimliği Saim ÇELTİK isimli "YORUMCUNUZ" daha yayınlanmayan haberinize 07 Nisan 2012 Cumartesi günü Yorum yapmış.
ŞİMDİ BU NE PERHİZİ BU NE LAHANA TURŞUSU diyelim mi?
Siz Bu Çarpıtma dediğiniz haberi Pazar günü yayınlıyorsunuz,
Ancak Saygıdeğer Yorumcunuz Cumartesi günü bu haberinize Yorum yapıyor,yorumu da şöyle;
-"Bravo size. Engin Uç'un amacı belli. Bunu hala göremiyorlarsa daha ne denir bilemiyorum." (07.04.2012 Cumartesi) Saim ÇELTİK
yorumcunuz Müneccim mi? Sormak istedim?(Bir gün evvel yayınlanan yorum bir gün sonraki haberi teyid mi ediyor) yorumcunuza söyleyin lütfen haberi okuduktan sonra yorum yapsın. Yoksa Yorumcunuzunuz KİMLİği açığa çıkıyor.
Çayyolunda çok seslilik güzel oluyor ancak kırmadan , incitmeden lütfen hepimiz ÇAYYOLU için yazıyoruz.
-Bravo size. Engin Uç'un amacı belli. Bunu hala göremiyorlarsa daha ne denir bilemiyorum.
Tarih: 08 Nisan 2012 20:37 Ekleyen: Beğenme: 0
-
güzeldir güzel :
yeni mahalle
k â r a
teslim
olmuyor !
yeşil alanlar parklar gittikce çoğalıyor
Tarih: 08 Nisan 2012 13:23 Ekleyen: Beğenme: 0
-
nassınız ;
bu sitede bazen yazılanları okuyunca daha doğrusu yazılanlar yayımlanınca tımarhanelik olacağım diye ürperiyorum ve bazı şeyleri akıl akıl sır erdiremeyip sadece okuyup üstün körü geçiştiriyorum
çünkü, eski iki oda arkadaşının bu kadar da olmaz detirten cinsten ne durumlara düşmesini düşünemiyorum
ama ben doğrusu yasarı sevıyorum , belediyesinide seviyorum .ama sizide çok seviyorum
yasarın belediyesinden tek memnun olmayan belediyenin rantını yiyemeyen partililer değil pariciler olduğunu düşünüyorum
ancak parti bu rantiyecileri belediyenin çevresinden çevre temizliği yapıp sepetlemeden iktidara laf sözde söylemeyede yüzü yok
oyunu daha önce eski belediyeye kızıp ahmet duyar a atmış daha sonra sitemizin ve bloğumuzun karşısını park yapmayan ahmet duyar ada kızmış ve yaşar a oyumu atmıştım
iyiki de atmışım şimdi balkonda semaverimi parka larşı içeçeğim.
Tarih: 08 Nisan 2012 13:22 Ekleyen: Beğenme: 0
-
38. caddenin sol tarafında belediyeye ait taşınmazda
bir faaliyet söz konusu
ancak
işin ne olduğu ve adı tabelası hala belli değil
ancak şu çok açık seçik görülüyor belli
belediyenin tepe yönetimi eski 68 lilerden olduğu için
olsa gerek hangi site sitesinin önünde pankraat açıp belediyeye açık teşekkür gönderirse
sn belediye yetkilileri sanırız pankraatların hatırına o sitelerin önüne hemen parklar inşa ediyorlar, parklarını yeniliyorlar , trafoları küçültüyorlar , jimnastik aletleri koydurtuyorlar vs. vd .
yani gözümüzden kaçmıyor yapılanlar
memrekette adamın olsun yeter li
Tarih: 08 Nisan 2012 13:15 Ekleyen: Beğenme: 0
-
"SAMİZDAT"
"Benim ülkemde; düşünce hayatın düşmanı, kötülüğün simgesi olarak görülür. Düşünsel değerlere tutkuyla bağlı, soru soran, arayan, kovalayan zihne sadece düşmanlık edilir. Düşünen insanın korunağı yoktur...
Benim ülkemde; iktidar ve güç uğruna hiçbir şeyden çekinmeyen her zorba güç, yalnızca kendi isteğinin onaylanmasını, gururunun okşanmasını ister...
Benim ülkemde; kafasıyla değil, ağzıyla konuşan yorumcular, açıklayıcılar, gerçekleri başka kalıplara sokarak özgürlüğü çürütmenin gönüllü aracılığını yaparlar...
Benim ülkemde; bir gazeteci - yazar hapse atılarak yayınevine, gazetesine baskı yapılarak, sonsuza kadar sessizliğe - unutuşa mahkûm edilmeye çalışılır...
Ama benim ülkemde; gerçekler de inatçıdır.
Mutlaka yazılır.
Samizdat gibi..."
Tarih: 08 Nisan 2012 13:14 Ekleyen: Beğenme: 0
-
ZABITA'NIN ve BELEDİYENİN DİKKATİNE
AÇIK MEKTUP
(2)
....yetkililer bilmezden geliyor.
Böylece, arabesk bir kent yaratılıyor.
Vatandaş, üstüne iş almamak için sesini çıkaramıyor; Yetkililer bunu, herkesin bu durumu kabullendiği, halinden memnun olduğu gibi algılıyor ve çok yanılıyor.
Belediyenin, bugün, Çayyolu’nda tartışılır duruma gelmesinin nedenlerinin başında, bu başı boşluğa ses çıkartmaması geliyor. Çok net; bu umursamazlık belediyeye büyük puan kaybettiriyor.
Sorun, sadece partinin genel merkeziyle farklı çizgilerde olmak değil, bu umursamazlık.
Belediyenin bunu görmesi gerekiyor.
Tamam, esnaf ticaret yapacak ama bu kurallara, mevzuata uygun olacak.
Kenti çirkinleştirmeyecek; etrafını rahatsız etmeyecek!
Çayyolunu "itfaiye meydanına" çevirmeyecek!..
Esnaf bunları umursamıyorsa, BELEDİYE ZABITASI görevini layıkıyla yapacak, taviz vermeyecek.İlkinde uyarıyorsa, ikincisinde ceza neyse yazacak, tekrarında cezayı ağırlaştıracak, gerekirse kapatacak.
Belediyecilik, esnafı her koşulda korumak değil, kurallar neyse herkese bunu uygulamak, kenti belli bir doku ve kültür çizgisine kavuşturmak olmalı.
Herkes, kurallara uymalı, birbirine saygılı olmalı. Devlet ve devlet organları bunu sağlamak için görev yapmalı.
Devlet olmanın gereğinin bu olduğunun hiç unutulmaması,
unutulduğunda, boşluğu anarşinin dolduracağının bilinmesi gerekiyor.
Herkesin, "şeriatın kestiği parmak acımaz" sözünü anımsayıp, davranışlarını yasalar çerçevesnde yapması icap ediyor.
Tarih: 08 Nisan 2012 02:18 Ekleyen: Beğenme: 0
-
ZABITA'NIN ve BELEDİYENİN DİKKATİNE
AÇIK MEKTUP
(1)
Şimdi bir de KIRLANGIÇ denilen reklam bezleri çıktı. 2 metreye, 50 cm bir bez, ortasında işletmenin reklamı, altına da uçmasın diye bir su dolu bidon al sana kırlangıç.
Çayyolu' nun her tarafını bir virüs gibi sardı bu çirkinlik.
İsteyen istediği yere koyuyor. kaldırımlar işgal altında.
Esnaf' ın çevre ve estetik gibi bir kaygısı yok.
O, satış yapmak için her yolu mubah sayıyor.
Güya, bu kırlangıç yasak. Ama, esnaf her gün dükkanının önüne bir kırlangıç takıyor, görüntü kirliliğini daha da artırıyor.
Çoğu, ruhsatında ne yazarsa yazsın, dükkanını istediği saatte kapatıyor.
Büfeler böyle, mesela, park caddesindeki büfe 24:00 te kapanması gerekirken istediği gibi çalışıyor, istediği saatte kapanıyor.
Barlar 24;00 müzik yayınını kesmesi gerekirken 02:00-03:00 lere kadar çalıyor, Zabıta ortada yok. Gece yarısı, gürültüden uyanınca telefonla ararsanız, telefonunuzun numarasını, adınızı, şecerenizi soruyor, ekipler dışarıda göndeririz diyor. Halbuki, polis ihbarı alırken bunları sormuyor. Çünkü; önemli olan vatandaşın ihbarıdır, beyanıdır diye bakıyor. Ki, doğrusu da budur.
Zabıta, bu malum gürültü şikayetleri için özellikle hafta sonları, eğlence mekanlarının yoğun olduğu caddelere saat 24:00 civarında neden bir devriye çıkartmıyor?.
Neden her hafta sonu birileri şikayet edene kadar bekliyor?
Kaldırımlar işgal altında, görmezden geliniyor. Anlı, şalı restoranların önünde kaldırımdan yürünemiyor. Araçlar kaldırıma rahatça çıkıp, park etsin diye asfaltla, bordür arasına dolgu yapılmış,
./..
Tarih: 08 Nisan 2012 02:17 Ekleyen: Beğenme: 0