Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Günün Sözü

"BİR İŞİ DOĞRU YAPMANIN ÜÇ YOLU VARDIR.

BİRİNCİSİ: AKIL YÜRÜTEREK Kİ EN SAYGI DEĞERİDİR.
    İKİNCİSİ: BENZETEREK Kİ EN KOLAYIDIR.
    ÜÇÜNCÜSÜ: TECRÜBEYLE Kİ EN ACISIDIR".

KONFÜÇYÜS
    Tarih: 10 Nisan 2012 00:59 Ekleyen:
  • çayyolu oyak siteleri

bütünsözüm meclisten dışarı ama sayın komutanlarımız  siviller bizi ayıplıyorlar ve yadırgıyorlar artık sizler bizler   hepimiz birer emekliyiz  ben sizi desteklemek zorunda değilim burası taş kışla değil yanış bir uygulama yaptığınızda sitede genel kurulda karşınızda esas duruşta duracak değiliz yönetimede gelseniz denetimede gelseniz lütfen bize hala komutanımız gibi  muamele etmeyin

bu sivillere  sizin gibiler yüzünden rezil oluyoruz .
    emekli olunca bari biraz sivilleşin
    Tarih: 09 Nisan 2012 23:16 Ekleyen:

• merkezi bazda olmasada yerel bazda yaşar ın parti dışı muhalifleri bile  büyük bir siyasi olgunluk gösterip övgü yağdırmışlar kendisine ama  tabi bu  manzarayı çerceve içine alırsak buna öte taraftanda bükemediğin bileği öpüceksin denir

Tarih: 09 Nisan 2012 22:50 Ekleyen:
  • Balabanın duruşu yazısını okudum ve ağzım açıkkaldı.

CHP genel başkanı kılıçdaroğlu ne kadar efendi davranmış ama karşısındaki kişi neler söylemiş. şaşırdım.

Ben bu Balaban denen zatın; CHP genel başkanı ve Yenimahalle belediye başkanı Fethi Yaşar tarafından cezalandırılıp cezalandırılmayacağını merak ediyorum. Bu adam hemen heryerden hemde her yerden uzaklaştırılmalıdır. Genel başkan arasında geçen konuşmaya bakarmısınız, ben inanamadım, konuşma şöyle:

"CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kahvaltıda,
    "Olur böyle vakalar. Aldırmayın sabredin. Önümüzdeki günlerde bakarız bir çaresine. Yenimahalle Belediyesi başarılı bir belediyemizdir" dedi…
    Son cümlesi hariç Kılıçdaroğlu meclis üyelerinin tabiriyle, "ipe un" serdi.
    İstifa kararından dönmeyeceklerini açıklayan Başkan Yardımcısı Şenol Balaban,
    "Bu ağızlara karnımız tok. Oyalama taktiğini bir daha yemeyiz. Sayın Genel Başkan çöpleri temizleyeceğine halının altına itiyor" dedi… "

Ben CHP nin arkasından nasıl gidecem bilemiyorum.
    Tarih: 09 Nisan 2012 19:35 Ekleyen:
  • Allah başımızdan eksik etmesin bunları
    çünkü onların yüzünden  laikmiyiz layikmiyiz net olarak  hala ortaya çıkamadı
    Tarih: 09 Nisan 2012 12:42 Ekleyen:
  • güneş girmeyen eve doktor girer

biz emekliyiz bir ayaığımız burda bir ayağımız çifte havuzlarda. sizlerin ısı yalıtımı olarak çok üstünde durduğunun  şey  kışın çok iyi ama yazında kışın ısınmadan yüzde kırk kar edildiği gibi yazında bu sefer  tersine çalışığı için  dairelerimizi  yüzde kırk sdaha oğutuyor , ısınmıyor

yazın bloklarımızın her tarafında bütün gün güneş vurup   dış cepheyi ısıtmasına rağmen  bu malzemeler iç duvarlara  ısıyı yalıtmıyor ve firmalar bunu iyi bir şeymiş gibi ballandıra ballandıra anlatmışlar yönetim kurulunuza . heryerde  olmasada  bazı yerlerde saygı yok
    kemiklerimiz ısınamıyor ,
    geceleri yorgan çekmeyi bırakın ,
    battaniyesiz bile yatamıyoruz

kışın elde ettiğimiz kar şimdi yeni taktırmak zorunda kaldığım kılimayı üşüyünce sıcak hava üffürtüyüyoruz  kışın aldığımız verim yazın bütçemizden uçup gidiyor
  • arkadaşlar karşınmızdaki dağdan upuzun kamerayla evlere  doğru bakanlar var  aplikasyon krokisi görevlileridir inşallah
  • çayyolunuzda dönen dolaplar luna parkta dönen dolapları bile aratmıyacak cinsten birinin ne dediğine öteki meee diyor
    Tarih: 09 Nisan 2012 12:41 Ekleyen:
  • Y.mahhalle belediye başkan yardımcısı chp oylarıyla seçilip genel merkezimize karşı veryansın ediyor ama başbakan erdoğan a da "allah başımızdan eksik etmesin" diyor bu dik durmak ve doğru söylemek miş.
    kiraladığı ve hergün belediyeye bedava dağıttırdığı sabah gazetesi yazarı ersin ramoğlu öyle diyor.
    dik ve onurlu durmak 2 aydır istifa ettik edeceğiz biz evin güzel kızıyız diyerek halkımızı oyaladınız halkımızda iki aydır bu güzel kızlar kime gidecek diye bekledi ama sizi bu kadar yağ çekmenize rağmen alan çıkmadıysa demekki evde kaldınız. belki kuma gidersiniz (dikkatleri 2 aydır istifa ile bu tarafa çektiniz bu arada belediyede kimbilir neler yaptınız bakacağız). insan onuruyla yaşar ve dediğini yapar istifa ettiyseniz ettiniz etmediyseniz etmediniz bunu dik durarak yaparsınız hergün eğilip bükülmezsiniz böyle kararsız olursanız ne kendinize nede gideceğiniz yeni evinizde fayda gelmez. meclis üyelerinizde peşinizden gelmemek için bin türlü takla atmaya başladılar. sizin peşinizden gelen meclis üyesi olmayacaktır. hem sen aynaya bak ve kim olduğunu gör sen kimsinki CHP genel başkanıyla pazarlığa oturursun sana kal demediğine göre yağ çektiğin akp ye gitsene onlarda almıyorlar değilmi, onlar uzun sırma saçlı kızları severler. oda sende yok. hadi artık bohçanı ve yalaka takımını al ve yola çıkın bir ev bulamazsanız bile çadır kurar yaşarsınız. Bizlerde üzülürüz dik ve onurlu duruş sergileyen insanlar gitti diye, ha cesaret hadi güçlü ve kararlı insanlar.
    Tarih: 09 Nisan 2012 10:32 Ekleyen:
  • Pazar Günü, Belediye başkanı Sn.Fethi Yaşar'ın da katılımıyla,  Park caddesinde Yunus Emre camiinin temel atma törenini yaptık.
    Kısa zamanda hizmete girmesi dileğiyle, emeği geçenleri kutluyorum.
    Tarih: 09 Nisan 2012 10:32 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!