Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• tankları sokaklardan yürüterek balans ayarı yapanlara   meslekdaşları bile çok ilkel bir darbe girişimi ifadeleri ile küçümserken bizim medya  hala o  ilkel darbeyle gün geçirmekte .....

oysa foton çağının darbeleri internet üzerinden olmakta  ve  sanal ortamda  tanklara resmi geçit yaptırma girişimi kimsenin gözüne çarpmamaktadır....
    Tarih: 14 Nisan 2012 12:59 Ekleyen:

• yaşar 'ım pervaneleri olduğunu biliyordukda
    fanlarınının olduğunu bugün öğrendik
    Tarih: 13 Nisan 2012 23:08 Ekleyen:
  • ek binada emekli subaylar derneğine 
    yer vermenin postal yalamakla ne ilgisi var biraz açarmısınız
    Tarih: 13 Nisan 2012 21:01 Ekleyen:
  • Eğri, Doğru!..

Eğri oturup doğru konuşalım, Yenimahalle İlçe Kongresinden önce belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe başkanı adaylarından birisini destekledi diye hepimiz eleştirdik.

Demokratik bir yarış yapılacaksa, hiç bir parti otoritesinin  taraf olmaması, belediyenin de her adaya eşit mesafede durması gerekir dedik.
    Demedik mi? dedik.

Bugün Genel Sekreter Nihat Matkap, İl konresine az bir süre kala, başkan adaylarından Zeki Alçın'ı işaret ediyor, bakıyorum, Yaşar' ı eleştirenlerden tık yok. Yaşar'a yapılan eleştiri Matkap'a yapılmıyor, yapılamıyor.

Yapılıyor mu? Hayır!

Peki Matkap'ın bu yaptığı demokratik teamüllere uygun mu? diğer adaylara haksızlık değil mi?

Evet, haksızlıktır!..Ve de demokratik teamüllere aykırıdır.

İşte her ağzımızı açtığımızda dolu, dolu söylediğimiz ilke, bu gibi durumlarda her zaman aynı duruşu sergileyebilmektir. Haksızlığı yapan kim olursa olsun eleştirebilmektir.

İşimize gelmediğinde veya gücümüz yettiğinde birilerini eleştirip, işimize geldiğinde veya gücümüz yetmediğinde aynı işi yapan başkalarına ses çıkartmamaksa ilkesizliktir.

Doğru adım atmak için, öyle veya böyle siyaset yapmak değil, önce ilkeli olmak gerekir.

İl konresi öncesinde Sn. genel sekreter yanlış yapmıştır. Demokratik teamülleri ve ilkeleri çiğnemiştir.

Durum bu kadar açıktır.

Eğer, doğru çizgide yürünmek isteniyorsa, Matkap'da açıkça eleştirilmeli, hatta kınanmalıdır.

Tarih: 13 Nisan 2012 21:00 Ekleyen:

• sayın başkan

sizi ve sizin nezdinizde  bütün çaba gönüllülerini selamlıyorum

görülüyor ama dillendilemiyorsa  bu olsa olsa toplumun her katmanında olduğu gibi derneğinizde de eleştiri yönünün zayıf bırakılmasındandır -ki çayyolu 'nda çayyolu 'nun doğa sever kamuoyu ağaç dikilmesine pek tabi birşey dememektedir.

zaten onların çoğunun iyisinede geliyordur - ki  çoğunun gönüllü olma kavramından birşey anladıklarındanda pek  emin değilim

ancak ağaç dikmekle  iş bitmiyor sayın başkan
    BUDAMALAR EKSİK ; HATALI HATTA YERSİZ YAPILMAKTA OLUP EN KISA ZAMANDA ÇABA DA BU- DAMA KURSU AÇILMASINI RİCA EDERİZ...
    Tarih: 13 Nisan 2012 20:58 Ekleyen:
  • Ormanda köpekler görülmüş hani öldürülmüştü.
    Tarih: 13 Nisan 2012 20:53 Ekleyen:
  • arkadaşlar nolur nolmaz diye yazar (!) belediyesi  çayyolu 'ndaki askeride  kendi ÇAPına çekmek için onlara ek binada  bedeva lokal vermiş orda
    okudunuzmu

partiden  belediyeye karşı  bir karşı darbe söz konusu olursa bu emekli askerler  tabii görevi kabul ederlerse   partiyi savunacak değiller ya bundan sonra  ...

yazarı savunacaklar  elbette  .
    tele-vizyon onlarda radio onlarda

emekli oldukları için konuşmaların dada  televizyonda olsun radyolarında artık bir sakıncada yok ...
    Tarih: 13 Nisan 2012 15:49 Ekleyen:
  • “Ümitköy Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği”  bilindik bir dernek değil ama şu sıralar iş yapabilecek bir dernek olduğu kein.
    Bu derneğe kim izin verdi bilmem ama oradaki harfiyatı Yenimahalle Belediyesi çalışanları ve kamyonları çalıştı. Sorsan Belediye nin CHP li başkanı Fethi Yaşar ben vermedim der. Bağımsız Başkan yardımcısıları Şenol Balaban ve Başar Bala zaten ne yaptıklarını bilmediklerinden bu işi üslenmezler.

Bu tür derneklerin bölgemizde peydahlanmasının tek suçlusu bizleriz. Bir partinin gösterdiği kişilere hemen oyumuzu veriyoruz. Halbuki kazanamasada gönül verdiğimiz partiye oy vermemiz gerekiyordu. Ben İşçi Partisine oy verecektim, ama AKP den kurtulalım diye CHP e verdim, bin pişmanım.
    Ama bundan sonra kesinlikle sandıktan bir oyda dahi çıksa İşçi Partisine oyumu verecem. Etrafımda fırıldaklar dolaşacağına, bu fırıldaklarda benim katkım yok, kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz diyeceğim.
    Ve sandığa sayımdan sonra gidecem o tek oy okunurken bu oy benim diyeği
    Tarih: 13 Nisan 2012 15:49 Ekleyen:
  • nasıl maksist- leninist  enver hocacı yada hoşimngci gençlik varsa olgun demokrasilerde dindar gençlik de olmasında  fazladan bir anormallik göremiyorum 

ama esas  üstünde durulması geregen bizce
    gerici dindar gençlik mevzuatıdır
    Tarih: 13 Nisan 2012 12:20 Ekleyen:
  • köse yazarı olmadan önce  imaj yapıcılara danışılıp biraz saç - sakal ve badenm bıyık ekimi yaptırmak
    yakışmazmı
    Tarih: 13 Nisan 2012 12:19 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!