tankları sokaklardan yürüterek balans ayarı yapanlara meslekdaşları bile çok ilkel bir darbe girişimi ifadeleri ile küçümserken bizim medya hala o ilkel darbeyle gün geçirmekte .....
oysa foton çağının darbeleri internet üzerinden olmakta ve sanal ortamda tanklara resmi geçit yaptırma girişimi kimsenin gözüne çarpmamaktadır....
Tarih: 14 Nisan 2012 12:59 Ekleyen: Beğenme: 0
yaşar 'ım pervaneleri olduğunu biliyordukda
fanlarınının olduğunu bugün öğrendik
Tarih: 13 Nisan 2012 23:08 Ekleyen: Beğenme: 0
ek binada emekli subaylar derneğine
yer vermenin postal yalamakla ne ilgisi var biraz açarmısınız
Tarih: 13 Nisan 2012 21:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Eğri, Doğru!..
Eğri oturup doğru konuşalım, Yenimahalle İlçe Kongresinden önce belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe başkanı adaylarından birisini destekledi diye hepimiz eleştirdik.
Demokratik bir yarış yapılacaksa, hiç bir parti otoritesinin taraf olmaması, belediyenin de her adaya eşit mesafede durması gerekir dedik.
Demedik mi? dedik.
Bugün Genel Sekreter Nihat Matkap, İl konresine az bir süre kala, başkan adaylarından Zeki Alçın'ı işaret ediyor, bakıyorum, Yaşar' ı eleştirenlerden tık yok. Yaşar'a yapılan eleştiri Matkap'a yapılmıyor, yapılamıyor.
Yapılıyor mu? Hayır!
Peki Matkap'ın bu yaptığı demokratik teamüllere uygun mu? diğer adaylara haksızlık değil mi?
Evet, haksızlıktır!..Ve de demokratik teamüllere aykırıdır.
İşte her ağzımızı açtığımızda dolu, dolu söylediğimiz ilke, bu gibi durumlarda her zaman aynı duruşu sergileyebilmektir. Haksızlığı yapan kim olursa olsun eleştirebilmektir.
İşimize gelmediğinde veya gücümüz yettiğinde birilerini eleştirip, işimize geldiğinde veya gücümüz yetmediğinde aynı işi yapan başkalarına ses çıkartmamaksa ilkesizliktir.
Doğru adım atmak için, öyle veya böyle siyaset yapmak değil, önce ilkeli olmak gerekir.
İl konresi öncesinde Sn. genel sekreter yanlış yapmıştır. Demokratik teamülleri ve ilkeleri çiğnemiştir.
Durum bu kadar açıktır.
Eğer, doğru çizgide yürünmek isteniyorsa, Matkap'da açıkça eleştirilmeli, hatta kınanmalıdır.
Tarih: 13 Nisan 2012 21:00 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın başkan
sizi ve sizin nezdinizde bütün çaba gönüllülerini selamlıyorum
görülüyor ama dillendilemiyorsa bu olsa olsa toplumun her katmanında olduğu gibi derneğinizde de eleştiri yönünün zayıf bırakılmasındandır -ki çayyolu 'nda çayyolu 'nun doğa sever kamuoyu ağaç dikilmesine pek tabi birşey dememektedir.
zaten onların çoğunun iyisinede geliyordur - ki çoğunun gönüllü olma kavramından birşey anladıklarındanda pek emin değilim
ancak ağaç dikmekle iş bitmiyor sayın başkan
BUDAMALAR EKSİK ; HATALI HATTA YERSİZ YAPILMAKTA OLUP EN KISA ZAMANDA ÇABA DA BU- DAMA KURSU AÇILMASINI RİCA EDERİZ...
Tarih: 13 Nisan 2012 20:58 Ekleyen: Beğenme: 0
Ormanda köpekler görülmüş hani öldürülmüştü.
Tarih: 13 Nisan 2012 20:53 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar nolur nolmaz diye yazar (!) belediyesi çayyolu 'ndaki askeride kendi ÇAPına çekmek için onlara ek binada bedeva lokal vermiş orda
okudunuzmu
partiden belediyeye karşı bir karşı darbe söz konusu olursa bu emekli askerler tabii görevi kabul ederlerse partiyi savunacak değiller ya bundan sonra ...
yazarı savunacaklar elbette .
tele-vizyon onlarda radio onlarda
emekli oldukları için konuşmaların dada televizyonda olsun radyolarında artık bir sakıncada yok ...
Tarih: 13 Nisan 2012 15:49 Ekleyen: Beğenme: 0
“Ümitköy Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği” bilindik bir dernek değil ama şu sıralar iş yapabilecek bir dernek olduğu kein.
Bu derneğe kim izin verdi bilmem ama oradaki harfiyatı Yenimahalle Belediyesi çalışanları ve kamyonları çalıştı. Sorsan Belediye nin CHP li başkanı Fethi Yaşar ben vermedim der. Bağımsız Başkan yardımcısıları Şenol Balaban ve Başar Bala zaten ne yaptıklarını bilmediklerinden bu işi üslenmezler.
Bu tür derneklerin bölgemizde peydahlanmasının tek suçlusu bizleriz. Bir partinin gösterdiği kişilere hemen oyumuzu veriyoruz. Halbuki kazanamasada gönül verdiğimiz partiye oy vermemiz gerekiyordu. Ben İşçi Partisine oy verecektim, ama AKP den kurtulalım diye CHP e verdim, bin pişmanım.
Ama bundan sonra kesinlikle sandıktan bir oyda dahi çıksa İşçi Partisine oyumu verecem. Etrafımda fırıldaklar dolaşacağına, bu fırıldaklarda benim katkım yok, kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz diyeceğim.
Ve sandığa sayımdan sonra gidecem o tek oy okunurken bu oy benim diyeği
Tarih: 13 Nisan 2012 15:49 Ekleyen: Beğenme: 0
nasıl maksist- leninist enver hocacı yada hoşimngci gençlik varsa olgun demokrasilerde dindar gençlik de olmasında fazladan bir anormallik göremiyorum
ama esas üstünde durulması geregen bizce
gerici dindar gençlik mevzuatıdır
Tarih: 13 Nisan 2012 12:20 Ekleyen: Beğenme: 0
köse yazarı olmadan önce imaj yapıcılara danışılıp biraz saç - sakal ve badenm bıyık ekimi yaptırmak
yakışmazmı
Tarih: 13 Nisan 2012 12:19 Ekleyen: Beğenme: 0