Burası ÇAYYOLU !
Kapıdan çıkıp alışveriş için 8. cadde üzerindeki marketlere gidiyorsanız evdekilerle mutlaka helalleşin.
Çünkü, Migosla Tansaş Migros arasındaki trafik lambalarına asla ve asla güvenmeyiniz çünkü bazı sürücüler bu lambaları kale bile almıyor
Taksicilerde jandarma gittiğinden beri arkadyumu rant kapısı yapıp yayaların görüş mesafesini sıfıra indirecek yere parkediyorlar
Çünkü trafik canavarları konut 2den kaptırdılarmı
gaz pedaline sonuna kadar basıyorlar
motorsikletler dahil pizzacı kuryelerde dahil adamlar kaldırımda bile deli gibi sürat yapıyorlar
mezarlık 4 yol kavşağından lonnut ll kavşağına kadar altı üstü 6 tane hız bariyeri koydunuzmu bu cabavarları hiç değilse kalabalığın yoğun olduğu 2market ve pazar arasında bir nebze terbiye etmiş olurdunuz
eğer araçların balataları hız bariyerlerinden dolayı arıza yapıyor diyorsanız ve biz belediyeler olarak yapmıyoruz diyorsanız ÖNCÜ MARKET Migros bu iki mağazasının altına aştideki gibi yütüyen merdivenli bir tünel yaptırsın , arkadyumun inşaatcı taşeli sahibleride yardım etsin
neticede insanlar ölmesin
buna kaza denmez resmen cinayet denir
Tarih: 14 Nisan 2012 17:57 Ekleyen: Beğenme: 0
o şimdi asker
bölgenin askerin yanında olmasının tuhaf bir durum olduğunu düşünmüyoruz aksine ;
bölgenin sosyolojik yapısı zaten %65 civarlarında asler emeklileri tarafından oluşturulmaktadır
Tarih: 14 Nisan 2012 17:56 Ekleyen: Beğenme: 0
BÜYÜK Atatürk ne demişti
bu günün gençleri yarının geleceği
ama bizim çayyolu 'nda örnekköy çap da durum tam tersine işliyor
bazı bacılarımız saygı derneği kurup çayyolu platformunu ele geçirip daha sonra
askerlede karşı karşıya gelmemek için dümenden askeride platformda söz sahibi etmişlerdi
Paşalarımızın lacivert örtülerin altında saklanan
çoğu sivilden sivil kafalıdır amma
yinede asker askerdir
sivil toplumcuların başında olması biraz eşyanın tabiatına da aykırıdır.
Tarih: 14 Nisan 2012 17:55 Ekleyen: Beğenme: 0
Paşamızın selamı var...!
( Sivri köşe örneği !)
Ek binada s i v i l toplum derneklerinin bağlı bulunduğu ÇAPın başında Remz PAŞA (2. Adam ) var
Remzi Paşa yetmezmiş gibi şimdide çayyolu 'nuzda ne kadar emekli subay ast- subay uzman ek binada sivil belediyenin tahsis ettiği yerde olacak
BU GÖSTERGELER Çayyolu halkının 28 şubat sürecinden beri ne kadar sivilleşebildiğinin daha doğrusu daha da asker yanlısı olduğunun çok çarpıcı bir göstergesi değil midir __?
Acayip Hikayeler
Tarih: 14 Nisan 2012 13:02 Ekleyen: Beğenme: 0
mesaj cümlede bile hayvanları sevmediğinizi açıkca belli etmişsiniz sizde mi yoksa belediyenin adamısınız
sizin asıl meselenizi çok iyi biliyoruz site olarak
ormana çıkamamak , zaten çıkmayında oturun derslerinize çalışın
Tarih: 14 Nisan 2012 13:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu gün Saat :14.00 'de Belediye Ek Hizmet Binası, Nikah Salonunda...
Söylenecek Çok söz var değil mi?
MİLLİ ANAYASA FORUMU ÇAYYOLU TOPLANTISI
FORUM KONUŞMACILARI:
Tuncay ALEMDAROĞLU - Türk Hukuk Kurumu Başkanı
Av. Mehmet CENGİZ - İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı
Ufuk SÖYLEMEZ - Eski Devlet Bakanı
Ümit Zileli - Cumhuriyet Gazetesi Yazarı
Tarih: 14 Nisan 2012 13:01 Ekleyen: Beğenme: 0
HAFTA SONU ETKİNLİKLERİNİZ/MİZ
Cumartesi/Pazar ; AKM'de Gümüşhaneliler günü.
Pazar Günü ; Çayyolu Pazarında ANTİKACILAR GÜNÜ
Antikalar Pazar'a..
Tarih: 14 Nisan 2012 13:00 Ekleyen: Beğenme: 0
sivri yazıları görecez bakalım
ne kadar sivri olabilecekse o kadar sivri olabilecektir
çünkü
sivri yazılar yontulmamış olsa bile
o dergide muhakkak sivri yazıları yontanlar olacak ki ben şimdiye kadar zaten o dergide hiç sivri bir yazıya rast gelmedm
bunlar kimin ampüllerini yakacak
belli oldumu
BEN SİZE DEMEMİŞMİYDİM BİZİM YAŞAR SİYASET MEYDANI GİBİDİR DİYE ONUNDA HİÇ DÜŞMANI YOKTUR KIRCA DİYE DEMEMİŞMİYDİM PAŞAYI YANINA ALMIŞTI ŞİMDİ SUBAYLARIDA YANINA ALDI GERİYE KALDI AST SUBAYLARLA ONBAŞLAR ONLARIDA YANINA ALDIMI ÇAYYOLY BANKO 2
Tarih: 14 Nisan 2012 12:59 Ekleyen: Beğenme: 0