Yenimahalle Belediyesi her sene yapacağını duyurduğu barınağı ne zaman yapmaya başlayacak acaba?
Biz umutluyuz 25,30 yıl içinde olacak !!!
Tarih: 15 Nisan 2012 13:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Biryerde Bir yanlış görür isem mutlaka söylerim.
AMOZONİK
KÖRLER SAĞIRLAR BİRİBİRİNİ AĞIRLAR…
Ve sır dediğim şeyi geçer meydana avaz avaz bağırarak söylerim ki bir daha benim olduğunu görür isem,sezer isem ve sürekli laf sokuşturmanın hakim ...
Bir de ben biri de bir bini de bir insanların yanlış düşüncelerini önemsemiyorum.
Tarih: 15 Nisan 2012 13:53 Ekleyen: Beğenme: 0
köşe
kenarlarin birle$me noktasi
silik bi resim gibi bi kosede bıraktım seni
kosede kaldın dönüp geçtim o koseyi
biraz ötede kaldı ya da.....
Tarih: 15 Nisan 2012 12:01 Ekleyen: Beğenme: 0
KİMİLERİ POLİS DEVLETİ OLUNDU DİYOR AMA ÇAYYOLUNDA TRAFİK POLİSİ BİLE YOK
YOKSA ÇAYYOLU KURTDARILMIŞ BÖLGEMİ ONUN İÇİN Mİ TRAFİK POLİSİ ŞEŞ KAZA SEÇKİNLERDEN BİRİNE CEZA YAZMAYA KALKARIMDA DOĞUYA SÜRÜLÜRÜM KAYGISIYLAMI TRAFİK KONTROLLERİ İCRA EDİLEMİYOR
Tarih: 15 Nisan 2012 11:59 Ekleyen: Beğenme: 0
yaz köşesi
bekleyelim bakalım onuda görücez yazarın köşesine köşesi olucak
Tarih: 15 Nisan 2012 11:59 Ekleyen: Beğenme: 0
Yine Kaza, bu kez bir can yitirdik.
Bu Kaza hepimizin başına gelebilirdi, kimimizin eşi, annesi, bacısı, kardeşi, yengesi olabilirdi.
Pisi Pisine bu akşam birlikte aynı sofrayı paylaşacağınız kişiyi aşırı hız, dikkatsizlik ve her şeyden önemlisi de "DENETİMSİZİLİK VE KONTROLSÜZLÜK" ten kaybettik.
Kaybedilen şey para değil, malzeme değil bir CAN'dı Yaşamdı, kaybedilen şey kutsal bir insan bedeniydi.
Gördünüz mü ortalıklarda pek görünmeyen Trafik ekipleri oracıktaydı, öldükten sonra gelirsiniz tabi iş ki ölmeden evvel orada olabilmek yoksa bu millet neden size güvensin...
Günlerden Cumartesi Çayyolunun Pazarı insanlar hafta sonunu alışverişe ayırırlar, hafta sonları rahat etmek isterler, asayiş isterler, trafik kontrolü isterler. Bu Türkiyenin her yerinde aynıdır. Pazar kurulan mahallin çevresine Asayiş ekipleri gezer, trafik ekipleri gezer Anadolu'da bu böyledir. Ama Pazar yerine 100m. kala, Çayyolunun en can alıcı yerinde Arkadıum AVM önünde zaten Jandarma gittiğinden bu yana OTOPARK olan yolda bir tane kontrolün de olmadığını bilen Magandalar hız yapmaya devam etmeleri sonucunda......
BİR CAN KAYBETTİK.
Gidin bakın bu yolda en merkezi yerlerinde virajlarda lastik cayırdatan trafik maganadalarının lastik izlerini görürsünüz. Ama bu izleri görevlilerimiz de görmeli...
Kazazedeye Allah Rahmet, yakınlarına Başsağlığı diliyoruz.
Tarih: 15 Nisan 2012 02:22 Ekleyen: Beğenme: 0
paşabahçede kristaallerin içine kadar mesa plazanın kebab kokuları sinmiş
Tarih: 15 Nisan 2012 02:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Belediye başkan yardımcımızla (Bağımsız) kimse dalga geçmesin köşe yazacak diye.
Yazacaksa yazacak (KÖŞE - KÖŞE - KÖŞE) Ama sivri yazacak size ne.
Tarih: 15 Nisan 2012 02:21 Ekleyen: Beğenme: 0
kendilerine çeki düzen vermeyenlere polisi bilee iplemeyen bazı taksicilere çeki düzen verecek bir baba yiğit aranıyor
Tarih: 15 Nisan 2012 02:18 Ekleyen: Beğenme: 0
korluların paşa bahçeyi ne kadar sevdiklerini
bilmeyen-mi var
paşabahçe tası tarağı toplayıp gitmiş idi ama oluşan büyük talep üzerine yine geri dönmek zorunda
kaldı
Tarih: 14 Nisan 2012 17:58 Ekleyen: Beğenme: 0