asma bahçeler ile tiyatro arasındaki kent meydanı arazisne belediye levhası konulmuş
alan çalışması
Tarih: 10 Temmuz 2012 12:50 Ekleyen: Beğenme: 0
çahyyolundan ulusoy/varan terminaline giderken taksi bizim evden otuzdört kusur yazıyor ama çayypluna dönüşte yaklaşık fiyat on lira daha artıyor
çünkü ulu soyun terminalinden karşıya eskişehir yoluna çıkış yok
Tarih: 10 Temmuz 2012 12:50 Ekleyen: Beğenme: 0
CHP Yenimahalle Gençlik Kolları Başkanlığının Sevgili Engin Uç' a verdikleri değer ve kadirşinaslığı kutluyorum. Aslında bu hareketi Yenimahalle İlçe , Ankara İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezinden de gençlerden önce beklerdim. Ancak gençlik rant peşinde değil, idealistlik ön planda olduğundan kimin ne yaptığını güzel bir jestle tesbit etmişler. Onları bu konuda tekrar kutluyorum. Uyuyan ve vatandaşa inemiyenleride bu vesile ile kınıyorum. Bu anlayış ve çalışmalarla Çankaya ve Yenimahalle Belediyeleride seçimi kaybetmemek için akıllarını başlarına almalıdırlar. Gidişatları hiçte iyi değildir. Nejad KUMBASAR İçişleri Bakanlığı E. Başkontrolörü
Tarih: 10 Temmuz 2012 11:41 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşımız konut l kavşağından söz etmişken bizde görüşlerimizi söylemeden geçemedik bu kavşak çayyolunun birinci kavşakıdır ama çok bakımsız durumda görülmektedir önünden gelip geçenlerinde gördüğü üzere bu kavşak çayyolu na hiç yakışmmaktadır oysa burası istense tekrar düzenlenbilir
Tarih: 10 Temmuz 2012 11:39 Ekleyen: Beğenme: 0
yasar ailesinden eski halk partililer olarak beklediğimiz artık budur
bilim kente bir üniversite yaptırıp önümüzdeki çağda tarihin arka odalarında anılmak ...
Tarih: 10 Temmuz 2012 11:38 Ekleyen: Beğenme: 0
zor dostum zor
temelli muhalefette kalmak
Bugün çalışanların sadece yüzde 10'u kıdem tazminatı alırken, yeni sistem herkesi kapsayacak.
Doğum, istifa, tayin, sınav kazanma, memurluğa girme gibi nedenlerle işten ayrılanların hak kaybı son bulacak. İşyeri iflas edenden bir gün sigortalı çalışana kadar herkes kıdem tazminatı alabilecek.
Yaklaşık 17 milyon çalışanın merakla beklediği yeni kıdem tazminatı sistemini ....
Tarih: 10 Temmuz 2012 11:38 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU PLATFORM SİTESİNDEN HABERLER!!!
1.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Mithat Enç Gören Kalpler Spor Kulübünü makamında ağırladı.
2.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, asfalt ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyerek daha hızlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
3.Yenimahalle Belediyesi tüm mahalle muhtarlarına vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmesi için bilgisayar hediye etti.
4.Balaban’dan Obama Usulü Sesleniş
5.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Babalar Günü’nde babaları unutmadı.
6.Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı ve Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler ve Spor Kulübü (AYBESK) Başkanı Şenol Balaban’ı makamında ziyaret etti
7.Gürsel Tekin Kirve oldu.Yaşar’dan Sünnet Miniklerine Moral
8.28 yıllık arşive yeni düzen Yenimahalle Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.
Ayıp Olmasın bir haber de Çayyolundan var:
(Çayyolundan 1 tane haber bulabildim aşağıdaki gibi)
Çayyolunda Gençlik şöleni(Belediye destekli)
"Açılan standlardan makbuz karşılığı kiralar alındı."
ACABA PLATFORMUN KURULUŞ AMACINI BİLEN VAR MI? KALDI MI?
Bu kadar belediye haberi Belediyenin sayfasında yok aferin kere aferin size.
Tarih: 09 Temmuz 2012 23:57 Ekleyen: Beğenme: 0
606. Sokak
vicdanının sesini dinle bak ne diyor
vicdanının sesini dinle bak ne diyor
tanrı istemezse yaprak düşmezmiş
Tarih: 09 Temmuz 2012 23:56 Ekleyen: Beğenme: 0
askeriyede ya da askerde mantık aranmaz
diye bir deyiş vardır halkımız arasında sıkca söylenen
felsefesini bilmeyiz ama hani doğruluk payıda
var gibidir
mesela tankın birine ceza verilir o tank yıllarca aynı yerde kıpırdamadan cezası bitene kadar durur
tabi askerin kendine has ilginç mantıkları olabilir ama s,v,l otoritenin mantığı olmalı
biz çayyolu sakinleri neden yolcularımızı 16 kilometre uzaktan getiriyoruz bunun mantığının hesabını melik gökçek hemen cevap versin kendisini bir defa daha kınıyoruz
Tarih: 09 Temmuz 2012 23:56 Ekleyen: Beğenme: 0
duyulmuş şey değil chp tarihinde encümentlerin belediye reisine muhtıra verme cesareti göstermesi
tabi verilen muhtıra sahiplerinin içinde cayyolu kökenli albayımızında olduğunu okuyunca doğrusu hiç şaşırmadım
ancak yasarın kurduğu stratejinin derinliğinin farkına
var(a)madan darne melaklıları bütün yeşil alanlara büfeler veriliyor demesi öncelikle eşyanın tabiatına aykırıdır
parti işlerinden anlamayanlara
partideki dengeleri idare etmek zorunda olan belediye başkanı adamları vasıtası ile her isteyene gülücük dağıtıp kimseyi kırmaktansa her gelene büfe vizesi vermektedir
şu anda çayyolu ' nda büfelerin birbirine olan uzaklık mesafesi 500 metreden neredeyse bitişik nizama kadar gerilemiştir
bu sonuç ne demektir biliyor musunuz
eninde sonunda bu yandaş büfeleri birbirleriyle rekabet edemeyip kaplarına kilit vuracaklar ve böylece bu farklı örnek belkide bütün türkiyenin belediyelerine örnek olup belediye başkanlarına artık rahat bir nefes aldıracak farklı bir modeldir
anlayana sivri sinek
Tarih: 09 Temmuz 2012 23:54 Ekleyen: Beğenme: 0