Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• asma bahçeler ile  tiyatro arasındaki  kent meydanı arazisne belediye levhası konulmuş

alan çalışması
    Tarih: 10 Temmuz 2012 12:50 Ekleyen:
  • çahyyolundan ulusoy/varan terminaline giderken taksi bizim evden  otuzdört kusur yazıyor ama  çayypluna dönüşte yaklaşık fiyat on lira daha artıyor

çünkü  ulu soyun terminalinden karşıya eskişehir yoluna  çıkış yok
    Tarih: 10 Temmuz 2012 12:50 Ekleyen:
  • CHP Yenimahalle Gençlik Kolları Başkanlığının Sevgili Engin Uç' a verdikleri değer ve kadirşinaslığı kutluyorum.  Aslında  bu hareketi Yenimahalle İlçe , Ankara İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezinden de gençlerden önce beklerdim. Ancak gençlik rant peşinde değil, idealistlik ön  planda olduğundan kimin ne yaptığını  güzel bir jestle tesbit etmişler. Onları bu konuda tekrar kutluyorum. Uyuyan ve vatandaşa inemiyenleride bu vesile ile kınıyorum. Bu anlayış ve çalışmalarla  Çankaya ve Yenimahalle Belediyeleride  seçimi kaybetmemek için akıllarını başlarına almalıdırlar. Gidişatları hiçte iyi değildir.   Nejad KUMBASAR İçişleri Bakanlığı E. Başkontrolörü
    Tarih: 10 Temmuz 2012 11:41 Ekleyen:
  • arkadaşımız konut  l kavşağından söz etmişken bizde görüşlerimizi söylemeden geçemedik bu kavşak çayyolunun birinci kavşakıdır ama çok bakımsız durumda görülmektedir önünden gelip geçenlerinde gördüğü üzere  bu kavşak çayyolu na hiç yakışmmaktadır oysa burası istense  tekrar düzenlenbilir
    Tarih: 10 Temmuz 2012 11:39 Ekleyen:
  • yasar ailesinden eski halk partililer olarak beklediğimiz artık budur

bilim kente bir üniversite yaptırıp önümüzdeki çağda tarihin arka odalarında anılmak ...
    Tarih: 10 Temmuz 2012 11:38 Ekleyen:
  • zor dostum zor
    temelli muhalefette kalmak

Bugün çalışanların sadece yüzde 10'u kıdem tazminatı alırken, yeni sistem herkesi kapsayacak.

Doğum, istifa, tayin, sınav kazanma, memurluğa girme gibi nedenlerle işten ayrılanların hak kaybı son bulacak. İşyeri iflas edenden bir gün sigortalı çalışana kadar herkes kıdem tazminatı alabilecek.

Yaklaşık 17 milyon çalışanın merakla beklediği yeni kıdem tazminatı sistemini ....
    Tarih: 10 Temmuz 2012 11:38 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU PLATFORM SİTESİNDEN HABERLER!!!

1.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Mithat Enç Gören Kalpler Spor Kulübünü makamında ağırladı.
    2.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, asfalt ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyerek daha hızlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
    3.Yenimahalle Belediyesi  tüm mahalle muhtarlarına vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmesi için bilgisayar hediye etti.
    4.Balaban’dan Obama Usulü Sesleniş
    5.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Babalar Günü’nde babaları unutmadı.
    6.Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı ve Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler ve Spor Kulübü (AYBESK) Başkanı Şenol Balaban’ı makamında ziyaret etti
    7.Gürsel Tekin Kirve oldu.Yaşar’dan Sünnet Miniklerine Moral
    8.28 yıllık arşive yeni düzen Yenimahalle Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Ayıp Olmasın bir haber de Çayyolundan var:
    (Çayyolundan 1 tane haber bulabildim aşağıdaki gibi)
    Çayyolunda Gençlik şöleni(Belediye destekli)

"Açılan standlardan makbuz karşılığı kiralar alındı."

ACABA PLATFORMUN KURULUŞ AMACINI BİLEN VAR MI? KALDI MI?
    Bu kadar belediye haberi Belediyenin sayfasında yok aferin kere aferin size.
    Tarih: 09 Temmuz 2012 23:57 Ekleyen:
  • 606. Sokak

vicdanının sesini dinle bak ne diyor
    vicdanının sesini dinle bak ne diyor

tanrı istemezse yaprak düşmezmiş

Tarih: 09 Temmuz 2012 23:56 Ekleyen:
  • askeriyede ya da askerde mantık aranmaz
    diye  bir deyiş vardır halkımız arasında sıkca söylenen

felsefesini bilmeyiz ama  hani doğruluk payıda
    var gibidir

mesela tankın birine ceza verilir o tank yıllarca aynı yerde  kıpırdamadan cezası bitene kadar durur

tabi askerin kendine has ilginç  mantıkları  olabilir ama s,v,l otoritenin  mantığı olmalı

biz çayyolu sakinleri neden yolcularımızı  16 kilometre uzaktan  getiriyoruz bunun mantığının hesabını melik gökçek hemen cevap versin kendisini bir defa daha kınıyoruz
    Tarih: 09 Temmuz 2012 23:56 Ekleyen:
  • duyulmuş şey değil chp  tarihinde  encümentlerin  belediye reisine muhtıra verme cesareti göstermesi

tabi verilen muhtıra sahiplerinin içinde cayyolu kökenli albayımızında olduğunu  okuyunca doğrusu hiç şaşırmadım

ancak yasarın  kurduğu stratejinin derinliğinin farkına
    var(a)madan darne melaklıları  bütün yeşil alanlara büfeler veriliyor demesi öncelikle eşyanın tabiatına aykırıdır

parti işlerinden anlamayanlara

partideki dengeleri idare etmek zorunda olan belediye başkanı adamları vasıtası ile her isteyene gülücük dağıtıp kimseyi kırmaktansa  her gelene büfe vizesi vermektedir

şu anda çayyolu ' nda büfelerin birbirine olan uzaklık mesafesi 500 metreden neredeyse bitişik nizama kadar gerilemiştir

bu sonuç ne demektir biliyor musunuz
    eninde sonunda  bu yandaş büfeleri birbirleriyle rekabet edemeyip  kaplarına kilit vuracaklar  ve böylece bu farklı örnek belkide bütün türkiyenin belediyelerine örnek olup  belediye başkanlarına artık rahat bir nefes aldıracak  farklı bir modeldir

anlayana sivri sinek
    Tarih: 09 Temmuz 2012 23:54 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!