AğLarsa anam ağLar gerisi pLayback yapar xD'in Notları
kraLına yoL vermişim soytaRısını mı düşüncem :)
Tarih: 10 Ekim 2012 17:05 Ekleyen: Beğenme: 0
demokrat parti kafası her mahhllede bir milyoner çıkartmayı matah bir işmiş gibi öne çıkarıyordu
2010 senesine kadar belli başlı 6 zenginimiz varken şimdi 40 tane dünya çapında zenginlerimiz var
birilerinin zenginleşmesi demek
birilerinin ki bu bazan doğrudan devlette olabilir fakirleşmek demektir
medyada bilmediğimiz ne kadar da çok ak bacak varmışda kimsenin haberi yokmuş ayol
ortam dinlemesi yapıp politik hawayı yuva kavunu gibi koklayan bu bukelenular artık ortada kendilerine göre bir tehlike kalmadığına kanaat getirmiş olmamlılar ki
ezelden beri süregelen denge politikalarını terk edip yavaş yavaş u dönüşü yapıp ak partii sempatizanlığına soyunmaya başladır
ama mab gibi de bir öz eleştiride getiemiyorlar
kendilerine
Hocanın dediğini yap,yaptığını yapma
afet hocanımın ileri sürdüğü iddialar eğer
100% doğru olsaydı
giritlinin geçtiği yerden ot bitmez bu sadece bir önermedir
öyleyse ot ağırlıklı beslenen bütün giritliler
sadece ot yiyip
tam yağlı süt üretip poposunda kuyruk yağı biriktiren büyük ve küçük baş inekler ve koyunlar gibi
şişman olmalıydı
oysa afet hocanımın ileri sürdüğü iddialarının tam aksine tam aksine bütün giritliler 90 60 90 ölçülerindedir
vede keçilerin etinde de hiçmi hiç yağ yok dur!
Tarih: 10 Ekim 2012 02:32 Ekleyen: Beğenme: 0
MÜDÜRÜM
AGLARSA
ANAM
AGLAR
GERISI PLAYBACK YAP
AR…
Tarih: 10 Ekim 2012 02:32 Ekleyen: Beğenme: 0
hayallerinizle buluşturıyoruz !
Tarih: 10 Ekim 2012 02:31 Ekleyen: Beğenme: 0
29 Ekim güme gitmesin,
Çayyolunda tüm dernekler bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramını öylesine kutlayalım ki Atatürk'ün bizlere bıraktığı bayramı öylesine kutlamalıyız ki tüm televizyonlar çayyolundan bahsetmeli.
Artık şu dalaşmadan bıktık tüm çayyolundaki dernekleri birarada el ele ellerinde bayraklarla ATAPARK tören alanında İstiklal marşımızı söylemeye Atatürkün bizlere bıraktığı bayramı kutlamaya davet ediyorum.
Lütfen artık amacı bir olanların birlikteliğini dosta düşmana haykırmanın zamanı gelmedi mi?
Tarih: 10 Ekim 2012 00:01 Ekleyen: Beğenme: 0
GORDİON AVM'NİN MÜDÜRLERİNDEN GİZEM HANIM,
AVM ile igili bir konuda sizinle görüşmek istedim, aman ne mümkün 3 gündür geliyorum bulamıyorum ya yoksunuz ya da görüştürmüyorlar.
Kabahat belki sizde olmayabilir ama halka açık olun yeter!!!!!!!
Hani o Halkla ilişkiler koyduğunuz aşağı girişteki bir sekreter hanım var ya işte o diyor ki olmaz kardeşim görüşemezsiniz ancak ve ancak e-mail atarak görüşme talebinizi iletin RANDEVU alın sonra görüşme gününüzü belirtin.
Siz hiç misafirperverlik göstermiyorsunuz, işte bu halkla ilişkilerinizin bittiğini resmidir. Gordion olarak Neden iş yapamadığınızı Hollandalılar bile anlamış olsa gerek Amerikalılara satıldığınızı anladınız mı şimdi?
Tarih: 09 Ekim 2012 23:57 Ekleyen: Beğenme: 0
kıl başka tüy başka
sakin frasız size göre her yol paris anlaşıldığı kadarınla ama ileri sürdüğünüz iddianıza doğrusu pekde inanmak mümkün deği.
ben seksenlerde ancak doğan biri olarak iş yerimizdeki abilerimizin bize anlattığına göre doğrudur yanlıştır kesin birşey söyleyemem ama askerin kışlada erkekli hormonları çok çalışmasın diye ve traş masrafı olmasın diye karavanaların içine hap atarlarmış
Tarih: 09 Ekim 2012 15:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili Çayyolu Sakinleri,
Hep birlikte bu uyuyan toplumu silkeliyerek; düşünmeye ve doğru istikameti bulmalarına yöneltmek için sivil toplum örgütlerinde çalışıp, baskı grupları olup ,çalışmayan muhalefetleri meydanlara çıkmaya ikna etmeliyiz...Sevgi ve Saygılarımla...
Tarih: 09 Ekim 2012 15:49 Ekleyen: Beğenme: 0