Çayyolu Gönüllüleri, Ulus ve Anıtkabirde, belediye başkanını değil, cumhuriyet kutlamalarının coşkusunu ve heyecanını takip ettiler.
Önemli olan buydu çünkü.
Kimse bu kutlamaların önüne geçip haber olmazdı.
Ki, bir belediye başkanı olsun.
Başkanın Ulusta kutlamaların yapıldığı aynı saatte vosvos turu attığını yazan Hürriyet Gazetesi.
Açın okuyun. hem de alternatif kutlama diyor.
Demekki bu servis edilmiş gazetede bunu yazmış.
Tarih: 31 Ekim 2012 11:18 Ekleyen: Beğenme: 0
SAYIN B.BAKAN!!!
Cumhuriyet Bayramlarına katılanların illegal örgütlerin peşine takıldıklarını söyledi. Katılanları adeta Terörist olarak ilan etmeye falan kalktı, isterseniz bu görüntüleri bir kez daha bizim objektifimizden seyredin resimlerin tamamı burada;
http://www.cayyolum.com/FirmahaberDetay.asp?ID=135
Binlerce kişi eğlencede coşkuyla bayramı kutluyor, kadınlar , yaşlılar ki burada 90 yaşında yakasında Atatürk'ün resmiyle dolaşan bayan, babalarının kafasına çıkmış ellerinde bayraklarıyla gülen bayramı kutlayan çocuklar mı şimdi sizin terörist dedikleriniz ayıp ayıp! koca B.Bakan'a yakıştıramadım ...!!!
Tarih: 31 Ekim 2012 11:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Teke Tek (in) Köşesi
"Bazı köşe yazarlarına da hayred ediyorum. Onlar da şunu söylüyorlar. Ne olur sanki Ankara’daki yürüyüş serbest bırakılsaydı diyor. Öcalan’ın posterine izin veriliyor da Türk bayrağına ve Atatürk’ün posterine neden izin verilmiyor deniliyor. Yazıklar olsun size. Bu nasıl köşe ...
Tarih: 31 Ekim 2012 11:16 Ekleyen: Beğenme: 0
arasöz
ben herkes gibi düşünemiyorum
birazda olsa farklı düşünüyorum o halde varım
söyle ki : türk polisinin dün bizi adam akıllı
sırılsıklam suyla ıslatmasına çok çok sevindim
kendilerine tekrar teşekkür ediyorum
çünkü eve kupkuru dönseydik
biriler bize bunları pek önemsemeyin ,
bunlar kuru kalabalık
diyecekti
ama demeçlere dikkatle bakılınca hiç bir yetkili hayya yantal medya bile böyle olayı öyle göremedi ...
Tarih: 31 Ekim 2012 11:15 Ekleyen: Beğenme: 0
başkomutanızda sayılan sayın cumhurbaşkanımız gül
baş bakınımızın dün göremediğini görmüş
belkide sitelerden çıkan küçücük bir kıvılcımın
zamanında nası büyük bir volkana dönüşüp
kendi kendişiğinden yazar kasa fırlatmaya kadar gidebilen halk hareketine dönüştüğünü hatırlamış olmalı ki barikatları kaldırın sağ duyusu emrini vermiş
diyorlar
Tarih: 31 Ekim 2012 11:13 Ekleyen: Beğenme: 0
akadaşlar bölgenin kulağını şöyle adam akıllı bi çektirtebilecek bi tolpil bulusanız lütfen şu meseleyle bizzat bi ilgileniverin
uludağda bu gün oturuken izledim egonun belediye otobüsleri akşam üstü bakanlıklarada şehirler arası yoldan seyredip bir saat gidiş bir saatte geliş geldikten sonra hateket noktasına girip hareket memuruna kendilerini gösterip anında tekrar araçlaına binip bakanlıklara doğu yeni sefere çıkıyorlar mola almadan
şehirler arası otobüslerde bile düz yolda bile üç dört saatte bir kaptannlar birbirleriyle yer değiştirirken eskişehir yolu gibi bu kadar fazla şeritli bir yolda hiç mola vermeden dinlenmeden yol kat etmek dikkat noksanlığına sebep br süre sonra olmaz mı
bölgeden uludağa acele tarafından hem otobüs hemde kaptan ilave ihtiyacı söz konusudur
Tarih: 31 Ekim 2012 11:11 Ekleyen: Beğenme: 0
YİĞİDİ KILIÇ KESMEZ BİR ACI SÖZ ÖLDÜRÜR!
''TAKILMIŞ İLLERGALÖRGÜTLERİN PEŞİNE'': Sayın Başbakan ''İLLEGAL'' dedikleriniz; T.C kanunları ile yasal olarak kurulmuş sivil toplum örgütleri, legal partiler, Dahası birbirini tanımayan, birbirinden habersiz sade vatandaş, elinde bayrağı ile Ulusal Bayramını kutlamaya gelen bu toprakların öz be öz çocukları.
Siz değilmiydiniz, bayramları asker vesayetinden kurtarıp halkın kutlamasını isteyen, tıpkı DİNİ BAYRAMLAR gibi. Bizler de Ulusal BAYRAMIMIZI en çok yakıştırdığımız yerde kutladık. Yakışıksız olan açılmak istenen Bayrağımıza atılan tekme, barikat ve yasaklardı.
Canımı yakan , ne tazyikli su ne de biber gazı, canımı yakan yukarıdaki cümleniz SN.BAŞBAKAN TEESSÜFLERİMLE ARZEDERİM.
Not: Bu arada Hipodromdan dağılıp
bizlerle Anıtkabire yürüyenleride
anmadan edemiyeceğim.Bizi bölmek
kolay olmayacak.
Tarih: 31 Ekim 2012 11:10 Ekleyen: Beğenme: 0
küçük amerika
eğri oturak doğtu konuşak
çift partili döneme geçtiğimizden beri
chp nin içinden çıkan 46 ( manda) ruhu ile başlayan süreç kadim dostumuz amerika türkiye üzerinde tasaladığı planları
bize varşova paktını ileri süre süre yaptırabildiği kadarını sivillerle zaman harcayacağına doğrudan doğruya askeriyeye yaptırıyordu
bu konuda belgelere dayanan binlerce kitap var milli kütüphanede , bilkent küyüphanede
ama iyi saatte olsunlar amerikan dostlarımız
askeriyenin icra ettiği görevleri yeni millebyımda devir alacak gönüllü amerikancı sivil aktörler
sahneye çıkıverince
eskimeyen dostumuz amerkanın artık bizim askeriyeye ihtiyacı falan kalmadı
işte bütün meselenin özü, budur demiyorum ama
%89 nokta 89 uda bu dur !!!
Tarih: 31 Ekim 2012 11:09 Ekleyen: Beğenme: 0
gülü seven
polis barikatlarını hemen kaldırın emrini
sayın cumhurbaşkanımız verdi diye neşet edilen bir
söylenti hızla yayılınca bazı ak partilililerin hiç hoşuna gitmedi ama naparsın gülü seven dik eninede katlanacaltır ...
Tarih: 31 Ekim 2012 11:06 Ekleyen: Beğenme: 0
aman dikkat !
resmi bayramları sivilleştirelim 'sıvıştıralım' derken polisleştirmeyelim nolur
dünkü gibi
resmi bayramlarımızı polisleştirmeye eğer böyle devam edilirse bu resmi bayram kutlamalarınız
eninde sonunda tekrar askerin gölgesinde kutlanan eski resmi bayram günlerine döner ...
sayın hükümet
yasal kimlikleri açık olan tabelası mevcut söz konusu dernekleri ve 1 mayış entel nasyonel çiçek bayramını bile illegal olarak nitelendiriyor ve izin veriyorama
bariz teröristleri kanatlı beyaz melek diye halka yutturmaya çalışıp legal göstermeye (mi!?) çalışmaktadır.
Tarih: 30 Ekim 2012 15:57 Ekleyen: Beğenme: 0