Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çayyolu Gönüllüleri, Ulus ve Anıtkabirde, belediye başkanını değil, cumhuriyet kutlamalarının coşkusunu ve heyecanını takip ettiler.

Önemli olan buydu çünkü.

Kimse bu kutlamaların önüne geçip haber olmazdı.

Ki, bir belediye başkanı olsun.

Başkanın Ulusta kutlamaların yapıldığı aynı saatte vosvos turu attığını yazan Hürriyet Gazetesi.

Açın okuyun. hem de alternatif kutlama diyor.

Demekki bu servis edilmiş gazetede bunu yazmış.

Tarih: 31 Ekim 2012 11:18 Ekleyen:
  • SAYIN B.BAKAN!!!

Cumhuriyet Bayramlarına katılanların illegal örgütlerin peşine takıldıklarını söyledi. Katılanları adeta Terörist olarak ilan etmeye falan kalktı, isterseniz bu görüntüleri bir kez daha bizim objektifimizden seyredin resimlerin tamamı burada;

http://www.cayyolum.com/FirmahaberDetay.asp?ID=135

Binlerce kişi eğlencede coşkuyla bayramı kutluyor, kadınlar , yaşlılar ki burada 90 yaşında yakasında Atatürk'ün resmiyle dolaşan bayan, babalarının kafasına çıkmış ellerinde bayraklarıyla gülen bayramı kutlayan çocuklar mı şimdi sizin terörist dedikleriniz ayıp ayıp! koca B.Bakan'a yakıştıramadım ...!!!
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:17 Ekleyen:
  • Teke Tek (in) Köşesi

"Bazı köşe yazarlarına da hayred ediyorum. Onlar da şunu söylüyorlar. Ne olur sanki Ankara’daki yürüyüş serbest bırakılsaydı diyor. Öcalan’ın posterine izin veriliyor da Türk bayrağına ve Atatürk’ün posterine neden izin verilmiyor deniliyor. Yazıklar olsun size. Bu nasıl köşe ...
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:16 Ekleyen:
  • arasöz

ben  herkes gibi düşünemiyorum
    birazda olsa farklı düşünüyorum o halde varım

söyle ki : türk polisinin dün bizi adam akıllı
    sırılsıklam suyla ıslatmasına çok çok sevindim

kendilerine tekrar teşekkür ediyorum

çünkü  eve kupkuru dönseydik 
    biriler bize bunları pek önemsemeyin ,
    bunlar kuru kalabalık
    diyecekti

ama  demeçlere dikkatle bakılınca  hiç bir yetkili hayya yantal medya bile böyle olayı öyle göremedi ...
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:15 Ekleyen:
  • başkomutanızda sayılan sayın cumhurbaşkanımız gül
    baş bakınımızın dün göremediğini görmüş
    belkide sitelerden çıkan küçücük bir kıvılcımın
    zamanında nası büyük bir volkana dönüşüp 
    kendi kendişiğinden yazar kasa fırlatmaya kadar gidebilen  halk hareketine dönüştüğünü hatırlamış olmalı ki barikatları kaldırın sağ duyusu emrini vermiş
    diyorlar
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:13 Ekleyen:
  • akadaşlar bölgenin kulağını şöyle adam akıllı bi çektirtebilecek bi tolpil bulusanız lütfen şu meseleyle bizzat bi ilgileniverin

uludağda bu gün oturuken izledim egonun belediye otobüsleri akşam üstü  bakanlıklarada  şehirler arası yoldan seyredip bir saat gidiş bir saatte geliş  geldikten sonra hateket noktasına girip hareket memuruna kendilerini gösterip anında tekrar araçlaına binip bakanlıklara doğu yeni sefere çıkıyorlar mola almadan

şehirler arası otobüslerde bile  düz yolda bile üç dört saatte bir  kaptannlar  birbirleriyle yer değiştirirken  eskişehir yolu gibi  bu kadar  fazla şeritli bir yolda hiç mola vermeden dinlenmeden yol kat etmek dikkat noksanlığına sebep br süre sonra olmaz mı

bölgeden  uludağa  acele tarafından  hem otobüs hemde kaptan ilave ihtiyacı söz konusudur
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:11 Ekleyen:

•      YİĞİDİ KILIÇ KESMEZ BİR ACI SÖZ ÖLDÜRÜR!

''TAKILMIŞ İLLERGALÖRGÜTLERİN PEŞİNE'': Sayın Başbakan ''İLLEGAL'' dedikleriniz; T.C kanunları ile yasal olarak kurulmuş sivil toplum örgütleri, legal partiler,  Dahası birbirini tanımayan, birbirinden habersiz sade vatandaş, elinde bayrağı ile Ulusal Bayramını kutlamaya gelen bu toprakların öz be öz çocukları.
       Siz değilmiydiniz, bayramları asker vesayetinden kurtarıp halkın kutlamasını isteyen, tıpkı DİNİ BAYRAMLAR gibi. Bizler de Ulusal BAYRAMIMIZI en çok yakıştırdığımız yerde kutladık. Yakışıksız olan açılmak istenen Bayrağımıza atılan tekme, barikat ve yasaklardı.
        Canımı yakan , ne tazyikli su ne de biber gazı, canımı yakan yukarıdaki cümleniz SN.BAŞBAKAN TEESSÜFLERİMLE ARZEDERİM.

Not: Bu arada Hipodromdan dağılıp
    bizlerle Anıtkabire yürüyenleride
    anmadan edemiyeceğim.Bizi bölmek
    kolay olmayacak.
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:10 Ekleyen:
  • küçük amerika

eğri oturak doğtu konuşak 
    çift partili döneme geçtiğimizden beri
    chp nin içinden çıkan 46 ( manda) ruhu ile başlayan süreç kadim dostumuz amerika  türkiye üzerinde  tasaladığı  planları
    bize varşova paktını ileri süre süre yaptırabildiği kadarını sivillerle zaman harcayacağına doğrudan doğruya askeriyeye yaptırıyordu

bu konuda belgelere dayanan binlerce kitap var milli kütüphanede , bilkent küyüphanede

ama iyi saatte olsunlar amerikan dostlarımız
    askeriyenin icra ettiği görevleri yeni millebyımda devir alacak gönüllü amerikancı sivil aktörler 
    sahneye çıkıverince 
    eskimeyen dostumuz amerkanın artık bizim askeriyeye  ihtiyacı falan kalmadı

işte  bütün meselenin özü, budur demiyorum ama
    %89 nokta 89 uda  bu dur !!!
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:09 Ekleyen:
  • gülü seven

polis barikatlarını hemen kaldırın emrini
    sayın cumhurbaşkanımız verdi diye neşet edilen bir
    söylenti hızla yayılınca  bazı ak partilililerin hiç hoşuna gitmedi ama naparsın gülü seven dik eninede katlanacaltır  ...
    Tarih: 31 Ekim 2012 11:06 Ekleyen:
  • aman  dikkat  !

resmi bayramları sivilleştirelim 'sıvıştıralım' derken polisleştirmeyelim nolur

dünkü gibi
    resmi bayramlarımızı polisleştirmeye eğer böyle devam edilirse bu resmi bayram kutlamalarınız
    eninde sonunda tekrar askerin gölgesinde  kutlanan eski resmi bayram günlerine döner ...

sayın hükümet
    yasal kimlikleri açık olan tabelası mevcut  söz konusu dernekleri ve 1 mayış entel nasyonel çiçek bayramını bile illegal olarak nitelendiriyor ve izin veriyorama

bariz teröristleri kanatlı beyaz melek diye halka yutturmaya  çalışıp legal göstermeye (mi!?)  çalışmaktadır.

T -ERÖR İZM İ KUTSAMAk   İN !...
    RESMİ BARYAMLARI KUTSAMAK  OUT  !...
    Tarih: 30 Ekim 2012 15:57 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!