Haberler


Ümitköy Sarızeybek Parkına Yapılan Büfe;
  • Yorumlar: 0
  • 20 Aralık 2010 00:00
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 1992
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

Ümitköy Sarızeybek Parkına Yapılan Büfe;

0 0

Bıktık artık şu büfelerden, daha birkaç ay evvel Ümitköy Anadolu Lisesi karşısına Efe-s Bil-sen armalı Büfe kondurdular ama bu sayfalardaki yazılarımızı göz önüne alarak doğruları gören saygıdeğer yetkililerimiz bir gecede buradaki büfeyi kaldırmışlardı.

Öyle mi ya!!! Büfe kaldırılmıştı ama temeli burada duruyordu, hiç ummuyordum ama bu gün (20.12.2010) Buraya mavi renkli bir büfe daha kondurdular.

Nedir bu büfelerden çektiğimiz anlayamadım, halka rağmen, halk için hizmet yaptığını sananlara sesleniyorum sizi Çayyolu'nu Büfelerle donatsınlar diye mi seçtik...

Çayyolu Pazar yeri önündeki su birikintisi;
Pazar yerinin hemen önünden geçmekte olan 2894. sokak, Ceyhun Atıf Kansu Parkının bulunduğu cadde bir mühendislik harikası, bu cadde üzerinde her yağmur yağdığında yağmur suları istisnasız bir hafta kalmakta ve burası göl olmaktadır.

Bu durum yeni de değil belki 15 seneden bu yana burası göl olmaktadır. Ama neredeyse göçmen kuşlar için konaklama alanı olabilecek bu suyun akması için bir ızgara bile yapılmadığı gibi buradan geçen hiçbir hemşerimiz de şikayetçi değil, bu vurdumduymazlığı anlayamıyorum?

Yani bu caddeye bir ızgara, logar yapılamaz mı? Buradan geçen Çayyolu'lu hemşerilerimizin hiç mi üzeri ıslanmadı, hiç mi kaza atlatmadı? Yetkilileri ve halkımızı biraz duyarlı olmaya davet ediyorum.

Normal olanı; sokak asfaltlanmadan evvel alt yapı hazırlanır ve belirli bir eğim verilerek, yağmur sularının bu eğimden akarak ızgarası yapılmış logara akması sağlanır. Medeni memleketlerde bu işler böyle olur.

Çayyolu Ankaralılar caddesinde de bu durum aynı, Tiyatro ile Asmabahçeleri arasında kalan ana cadde üzerinde de her yağmurdan sonra su birikintisi olmakta ve bu göllenen sular NEREYE akmaktadır biliyor musunuz?

Hemen caddenin altından geçmekte olan METRO tüneline akıyor yani metro tüneli şu an yağmur sularının rahatça aktığı bir kanalizasyon durumundadır.

Sayın Ayşegül Hanım; Ben hiçbir kimseye saldırmıyorum;
Kendi yazınızda da belirttiğiniz üzere yanlışları yeren, doğruları öven bir üslup kullanıyorum, kimseye öfkem olmadığı gibi ben sadece gözlemlerimi dile getiriyorum. Siz bana diyorsunuz ki; birbiriyle çelişen ÖVEN ve YEREN haberler yazıyorsunuz aferin ki bana doğruları yazıyorum, aferin ki bana kimsenin yandaşlığını yapmıyorum.
Siz zannedersem Çayyoluhaber dergisini iyice okumamışsınız benim gördüğüm kadarıyla son sayısı Çayyolu'nun sorunlarını dile getirmemiş. Ben 06 YA 7655 plakalı araçtan inen bir şahıstan dergi aldım ve inanın belediyeye ait bir yayın olduğunu zannederek aldım. Bir kere sizin ve benim vergilerimizle alınmış bir aracın özel bir yayını dağıtması sizce ETİK’midir?

Bir de şunu belirteyim ki ÇayyoluHaber dergisinin internet sitesi olan cayyolu.com sitesinin ziyaretçi sayfasına girersen bu site yayınlandığından bu yana sadece 10 adet yazı yazıldığını görürüsün o yazılarında 4 tanesini bu sitenin yazarı Mustafa T. yazmış. Yani sizin Çayyolu’nun sorunlarını dile getiriyor dediğiniz derginin internet sayfasına bakarsanız Çayyolu ile ilgili sorunların izlenilirlik oranını görebilirsiniz. Cayyolum.com ziyaretçi sayfasında günde en az 10 adet yazı yazılmaktadır. Ben 3-4 yıldır burada gözlemlerimi yazmaktayım, şimdi size bir bilgi daha; bir kelimem bile SANSÜRLENMEDİ korkmayın sizin yazınız da sansürlenmeden bakın yazılmış ki ben okudum. Sizi veya başkalarını yazılarımda (gözlemlerimde) kırdıysam kusura bakmayın ve lütfen alınmayınız. Bu sayfaları okuduğunuz ve Çayyolu’na bir katkınız olduğundan dolayı teşekkürler.

Mehmet GÜRER
cayyolum.com

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.