bulutlar ağlamasın
yiğit bulut savaş tam tamları çalıyor ama
savaşın sesi uz (ak) tan hoş geliyo!
yiğit bulutu bi hafta sonu ankara ' ya davet edip
DEVLET tiyatrosunda sahnelenen ARISTOPHANES
'in komedyası BARIŞ ' ı izlettirmek gerekir ....
EĞER devletimiz bu sene dünyada
gözüne kestirip bu tam benim dişime göre
ben bunu bi yenersem bunun galibiyeti sayesinde büyük devlet olurum gibi
hayalperest rüyaların peşinde değil .
EĞER olsaydı bu BARIŞ isimli oyunu sahneye koymazdı DEVLET tiyatronuz ...
2400 küsur yıl öncesinden kalma, eski mi eski bir komedya. Ama ne yazık ki hâlâ insanı duraksatıp düşündürecek kadar yeni ve taze…
Yeryüzündeki savaş ve yıkımlara artık katlanamayan bir köylü, gökler katına çıkıp, Baştanrı’dan hesap sormaya kararlıdır. Beslediği bokböceğinin sırtında gökler katına çıkar, derin bir kuyuya hapsedilmiş olan Barış Tanrıçayı kurtarmak için, tüm insanlığı yardıma ...
Tarih: 11 Ekim 2011 09:03 Ekleyen: Beğenme: 0
ADD HALA BEKLİYORUM,NEREDESİN?
Büyük asker,tüm dünyanın hayranlığını kazanmış büyük siyaset ve devlet adamı,yedi düveli yenen kurtuluş yıllarının kuvayı-milliye ruhunu ilk meclis binasına taşıyıp Cumhuriyetimizi kuran büyük önder M.K.Atatürk'ün vatan ve millet sevgisini,büyük Türk milleti'ne unutulmaz hizmetlerini,geleceğimizin teminatı bu günkü genç nesile aktarması gereken Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) neredesin?
Genel Başkanını sebepsiz yere ,kendileri gibi düşünmediği,Türk Milletinin laik cumhuriyeti için varım dediği için tutuklayıp hayatını karatan zihniyete karşı durmadın.Atatürk'ün laik cumhuriyetini koruma ve kollamakla görevli Türk Silahlı Kuvvetlerine. gene ayni zihniyetle, gerrçekleştirilen saldırılara karşı durmadın.
Tek hedefleri Cumhuriyeti ve vatanını korumak olan kahraman askerlerimizin uydurma nedenlerle tutuklanmalarına karşı yasaların ön gördüğü sınırlar içinde karşı çıkmadığın gibi,yarınımızı inşa edecek olan cocuklarımızın öğrenim gördüğü ilk ve orta öğretim kurumlarındaki Atatürkçü düşünce ve ilkeleri içeren eğitim proramlarının müfredattan kaldırılmasının farkına bile varmadın.
Tüm bunlar yetmiyormuş gibi,tarih boyunca Türk ulusunu hep arkadan hançerlemiş olan Arap Dünyasının Dünya'da pek önem arzetmeyen Arapçasını ilk ve orta öğretimde sırf dini duygularla, ders olarak okutulma kararına hiç teki göstermedin.
Allah aşkına lütfen bana biri anlatabilir mi,yurt içinde ve dışında 600 cıvarındaki şubesi ile ADD niye var?Ve eğer varsa nerede?
Tarih: 10 Ekim 2011 21:48 Ekleyen: Beğenme: 0
büyükşehir ulaşım ana planı düiüneceğine
gelsin de çayyolu ' na eksik göbekleri düzenlesin
düzenlemeyecekse bizm sitenin depolarında boş variller var
çarşıda mağazaların depolarında da atlmış bir sürü
manken var .
bu mankenlere trafik polis üniformasına benzer bir kıyafet giydirdik mi ve bu korkuluku varilin içine oturttukmu al sana 70 li yılların trafik lanbası
göbeği
Tarih: 10 Ekim 2011 21:47 Ekleyen: Beğenme: 0
vay halimize vay !
dönemin modası sivillik ya
bakıyozda anamayoz sanmayın
batandaş bal gibi her şeyi annayo haberiniz ola
şimdi kameraların karşısına pişkin pişkin çıkıp
vatandaşa sivil anayasa nutukları atan bazıları
yıllarca askerlerin himayesinde
alan memnun satan memnun hesabı
kolkola girip
olan bitenlerden birgün olsun
şimdiye kadar şikayet mi ediyorlardı da
şimdi kalkmışlar bize ana yasa dersi vermeye
biz vatandaşlar o simaları unutmadı
onun için gurup başkan vekilleri bu karelerin
kameraların önünde vatabdaşa anayasa mevzusu konuşmasına göz yummasınlar
Tarih: 10 Ekim 2011 21:29 Ekleyen: Beğenme: 0
çaba nın peri kızları peri bacalarında
Tarih: 10 Ekim 2011 15:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Herkes kim okur, kim ilgilenir. Nasıl olsa yazdıklarımı kimse okumaz, okuyanlarda beğenmez veya bana hak vermez diye düşünürse hiç kimsenin hiçbir şey yazmaması gerekir.
Bizler yazdıklarımızı kimin okuyacağını veya bize hak verilip, verilmeyeceğini düşünmeden doğru bildiklerimizi yazmalıyız ki kendimize ait olan vicdani sorumluluktan kurtulalım.
Kimse için değil sadecece kendimiz için yazalım. Mutlaka bizleri okuyanlar ve yazdıklarımızı doğru bulanlarda olcaktır.
Saygılar.
Tarih: 10 Ekim 2011 15:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Sağlık köşesi
artık bundan böyle
her rçeteye 3 lira ücred alıncakmış ...
Tarih: 10 Ekim 2011 15:13 Ekleyen: Beğenme: 0
benim oğlum okur !
döner döner
gene okur
çaba ya dil çıkaranların sözüm ona haber degisinin yeni dayısında alirıza ormanında art arda çıkan yan yangınlarının birinden bile söz edilmiyor
Tarih: 10 Ekim 2011 15:12 Ekleyen: Beğenme: 0
"Tenzile Ana"nın cenazesinden nemalanmak isteyen partililer, cenaze törenini basın danışmanları aracılığıyla adeta genel başkanlarına yaranmak için katıldıkları sıradan bir törene çevirdi.
Tenzile Erdoğan'ın cenaze törenine katılıp Başbakan Erdoğan'a görünen kurnaz partililer, bir de haber merkezlerine gönderdikleri basın bültenleriyle resmen halkla ilişkiler çalışması yaptılar.
CENAZEDE GÜLÜMSEYEREK
P O Z VERDİLER
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları'nın işgüzarlığının neden olduğu skandala milletvekilleri de eşlik etmiş oldu. Cenaze neredeyse il yönetiminin toplantısı gibi sunuldu. İl Kadın Kolları üyeleri cenazede çektirdikleri fotoğraf da "tebessümle" poz verdi.
İşte AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları'nın servis ettiği o skandal bülten ve objektiflere verilen o poz...
KAYNAK :haberciniz.biz/yalakaligin-boylesi-gorulmedi-1166965h.htm
Tarih: 10 Ekim 2011 15:11 Ekleyen: Beğenme: 0
Geçenlerde cayyolum.com sitesine rakip olmaya çalışan bir sitede bir haber gördüm. Haberin başlığı "Korku dagları sardı" herhalde daglar yanlış yazılmış dağlar olacak.
Birde bir resim resimde bir çiçek renkli habere göre hiç alakası olmayan ve üzerinde "YALAN HABER AJANSI" yazıyor. Ne alaka kel alaka.
Haberde "Çayyolu bölgesine yayın yapan cayyolum.com sitesi sansür uyguladığını bu sefer saklayamadı. Ziyaretçi defterine gelen bir yorumu sansürlüyerek yayınlayan sitenin ne kadar tarafsız olduğu bir kez daha gözler önüne serildi." diye yazıyor . gittim cayyolum.com sayfasında ilgili habere baktım yazılanlarla alakası yok.
Herhalde bu haber sitesi okuduğunu anlamıyor dedim. Anlamazlar çünkü başlığı bile DAĞLARI yerine DAGLAR yazmışlar.
Sonra bir arkadaşım dedi ki aman çayyolu gerçek bir çayyolu olabilmesi için cayyolum.com sitesine ihtiyacı var. Bu siteyi tanrı başımızdan eksik etmesin dedi.
Tarih: 10 Ekim 2011 14:59 Ekleyen: Beğenme: 0