Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• derin devletimiz  ortam dinlemesinde  işine geleni dinliyor  işine gelmeyeni  es geçiyor

derin devlet veli göçer
    gibi müth. dinlemediği için bir blokta  yüzlerce insanın depremde ölümüne sebeb oluyor
    dolaylı olarak

oysa derin devlet  ortaya asparagaz bir haber atıp bu meslek gurubunun içindeki çürükleri  bir kaç gün dinlediği imajını bile verse
    inşaatların demir ve beton dozajı korkudan hemen normale döner 

değerli büyüklerim çürük  bina üreten müth lerde aslında bir bakıma canlı bomba sayılmazlarmı

Tarih: 02 Kasım 2011 16:10 Ekleyen:
  • yağ sat  arım
    bal  sat  arm  asla haber satmam ....
  • Ey Kör!

Ey kör!Bu yer, bu gök, bu yıldızlar,boştur boş!
    Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş!
    Şu durmadan kurulup dağılan evrende
    Bir nefestir alacağın, o da boş (tur) boş!
  • çayyolu' nda  gençler çok rahat ekmek elden su gölden  dolayısıyla çayyolu sınırları içerisinde genç nesilin
    evlen (me) yaşı son istatisliklere göre kırka  kadar dayandı

bu  değerlendirmeler söz konusuyken kalkıp  talihsiz tepeye çayyolu nikah salonu yapmak
    YERSİZDİR ...
    Tarih: 02 Kasım 2011 16:09 Ekleyen:
  • Sayın: xx

"Fethi Başkan en önde yürüdü.." diyorsunuz, kutlarım. Ben başkan olarak en önde birileriye yürüyen başkan istemiyorum.

Gerektiğinde kitleleri peşine takıp yürüyen başkan istiyorum.

Zahmet edip 29 Ekim günü Yenimahalle Web sitesine baksaydınız, başkanın hiç bir şey yapmadığını görürdünüz.

Veya 29 Ekim günü gazeteleri karıştırsaydınız, birçok kişinin ilanı olduğunu, bütün ilanlarda Atatürk resmi ve bayrak olduğunu görürdünüz.

Allah biliyor hakını yemiyelim bizim başkande ilan vermiş ama, Atatürk ve bayrak yanına kendi gülen resminide eklemeyi unutmamış.

Beni dellendiren olaylardan biride o resim oldu demek ki başkanı görmeye tahammül edemiyorum. Neden acaba...

Keşke sayın Xx adınızı yazsaydınız ve çayyolu'ndaki atapark toplantısına katılsaydınız... sizde tahammül edemezdiniz bazılarına...

Yine Allah var diyeyim (dilimize yapıştı) 29 Ekim günü Çayyolu'nda bir ara bir minibüs hızlı bir şekilde anons yaparak geçti. Duyduğum kadarıyla metin içinde Cumhuriyet, Yenimahalle, Fethi Başkan vb gibi laflar geçiyordu, artık biz bunu kutlama mesajı olarak kabul ettik.

Ama ataparkta ne, Fetih Başkan, ne başkan yardımcıları, ne de semt biriminden birileri vardı.

Burda sadece belediyecileri hırpalamak yetmez, Platform'da nasibini almalı ama onu başka bir yazıya saklamak gerek.

Saygılarımla,

Mustafa Talipoğlu
    Tarih: 02 Kasım 2011 12:48 Ekleyen:
  • vaka aslında basit bir fuhuş  vakası değil. Detaylar, yeni seçkin sınıfın karakterini resmetmek açısından ilginç görünüyor. Eğer dormenler  kabul kapısında bir günük tutsalar ve emekli olunca bu gümlüklerini  delil tesbit dosyalarıyla  birlikte  satışa çıkarsalardı
    şuna emin olun ki o  kitap  şimdiye kadar dünyanın en çok satanlar listesinde  listebaşı  olurdu ....
    Tarih: 02 Kasım 2011 12:47 Ekleyen:
  • SAĞ eller  havaya !!

bu kuşaklara kenan diyarında  ortanın solu moskova yolu
    şeklinde  şakalar yapılırdı 
    bu akımdan bazıları solcu müslüman oldu
    Tarih: 02 Kasım 2011 00:33 Ekleyen:
  • üçü bir arada mı ???

işte bütün mesele durda  !
  • bizim başkanı tenıyan eski arkadaşları anlatmıştı
    doğruysa , resmi bayramlarda boyu uzun diye resmi geçitlerde en önde bayrak taşıtırlarmış okul yıllarında . sanırım bu yüzden hangi işe el atsa en önde yürüyor
  • Karaosmanoğlu ' nun Ankara' sını
    ( ROMAN ) okumamış insanlara  29 Ekimi nasıl tasvir edebilirsiniz ....
    Tarih: 01 Kasım 2011 23:47 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!