Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• denetim raporundan alıntı yapılmıştır

üç ayda bir yapılan site denetimleri sonucunda ana gayrımenkulun 63 amper bıçak
    sigortaların köydeki elektirikciler tarafından çok fahi$ (e) bir fiyata
    mazeme siteye ait olmak üzere sadece işçilik ve servis ücreti her seferinde elli  lira olarak yazılmış ayrıc
    a bir merdiven otomatınında değiştirilmesi için yine elli lira servis ve işçilik alınmuştır
    Tarih: 20 Nisan 2012 12:26 Ekleyen:
  • HAYVAN KORUMA DEĞİL KURTARMA DERNEĞİNE SORU SORAN ARKADAŞA CEVAP 2
    BİZİM DOĞYI KORUMAK YAPILAŞMAYI ENGELLEMEK VS VS KONULARDA BİR İDDİAMIZ YOK BİZLER SADECE BİLİNÇSİZ İNSANLARIN ZARAR VERDİĞİ HAYVANCIKLARA YARDIMCI OLMAYA TEDAVİLERİNİ YAPMAYA VE SAHİPLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.BUNUN İÇİN BİR DERNEK KURDUK VE MÜCADELESİNİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.DERNEK KURMAK ZOR DEĞİL KENDİSİDE BİR DERNEK KURSUN VE BURADA BOŞA YAZACAĞINA MÜCADELESİNİ VERMEK İSTEDİĞİ ŞEY HER NE İSE ONUN MÜCADELESİNİ VERMEYE VAKİT KAYBETMEDEN BİR AN ÖNCE BAŞLASIN ZİRA BU MEMLEKET NE ÇEKTİYSE KURU KURUYA BOŞ BOŞ KONUŞUP TA HİÇ BİR ŞEY YAPMAYANLARDAN ÇEKMİŞTİR. SAYGILARIMLA  BAK BEN ADIMI AÇIKÇA YAZIYORUM KISALTMALARIN ARKASINA DA SAKLANMIYORUM FAHİR KÖKLÜ HAYVAN KURTARMA DERNEĞİ BAŞKAN YARDIMCISI TELEFONUMUDA VEREYİM 0 501 912 38 78 BAŞKA SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLABİLİR AÇIKÇA SORULARINI GÖNÜL RAHATLIĞI İLE AÇSIN SORSUNLAR BEN BURADAYIM
    Tarih: 20 Nisan 2012 09:43 Ekleyen:
  • HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİNE SORALIM 
    DİYEN ARKADAŞA CEVAP:
    1-DERNEĞİN ADI KORUMA DEĞİL KURTARMA ÖNCE ONU DOĞRU ÖĞRENSİN
    2-MENTAL TARTIŞMASINI BURADA DEĞİL DİREKT YÜZ YÜZE YAPSIN
    3-İNSAN HAKLARINI VE SAĞLIĞINI SAVUNAN YETERİNCE  İNSAN VE KURUM VAR BEN BİR İNSAN ÖLDÜĞÜ ZAMAN CENAZESİNİN ÇÖPE ATILDIĞINI GÖRMEDİM GEÇMİŞTE PEK ÇOK İNSAN HAYVAN SALDIRILARINDA YARALANMIŞ OZAMAN NEREDEYDİNİZ DİYOR BİZ HAYVAN HAKLARINI SAVUNUYORUZ O ZAMAN DA ORADAYDIK HAYVAN HAKLARINI SAVUNMAK İÇİN
    Soralım; İnsanların ölmemesi için trafikte ne gibi önlemler alınması gerektiğiyle ilgileniyor musunuz, bu devletin eksiği değil mi?
    İLGİLENMİYORUZ ÇÜNKÜ BU DEVLETİN DEĞİL İNSANIN DİKKATSİZLİĞİNİN ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMASININ,HIZ YAPMASININ CAHİLLİĞİNİN ESERİDİR
    Soralım; Ülkenin özellikle geri kalmış bölgelerinde insanlar için yeteri kadar doktor var mı, hastane var mı, ambulans var mı?
    BİZ HAYVANLAR İÇİN BİR MÜCADELE VERMEYE ÇALIŞIYORUZ  KENDİSİDE BU MÜCADELEYİ KENDİ AMACI DOĞRULTUSUNDA VERSİN VE BU SORUNA ÇÖZÜM BULUNMASI İÇİN YARDIMCI OLSUN
    Soralım; Sokak köpeklerinin doğal ortamı, insanların ortak alanları, parklar, sokaklar, caddeler mi, gelişmiş ülkelerde köpeklerin başı boş gezmesi diye bir durum var mı, insanlar bu hayvanlarla aynı ortamlarda yaşamaya mecbur mu?
    GELİŞMİŞ ÜLKELERDE ORTADA KÖPEK GÖRÜLMEMESİNİN NEDENİ BARINAKLARDA BİR SÜRE TUTULDUKTAN SONRA SAHİP BULUNMASSA ÖLDÜRÜLMELERİDİR AYNI ORTAMDA YAŞAMAYA MECBUR DEĞİLSEN ONLARIDA ÖLDÜRELİM
    5- Ve son soru; hayvan demek, eşittir köpek demek mi?
    MERAK ETMESİN O SICAK YATAĞINDA YATARKEN BİZ PEK ÇOK  VAHŞİ HAYVANDA KURTARDIK
    Tarih: 20 Nisan 2012 09:42 Ekleyen:
  • belediyeninde kendine özgü has bir duruşu
    olmalıdır

herkese bir yerden  gülücük dağıtılıyorsa hemde istifacılara orada belki demokrasi vardır ama gerçek yoktur

çünkü herkesin gerçeği farklıdır ama gerçekler ankara keçisi gibi inatcıdır.
    Tarih: 20 Nisan 2012 09:36 Ekleyen:
  • çayyolu cumartesi pazarının badanası duyar belediyesi tarafından gider ayak türbe yeşiline boyanmıştı.

yeni seçimler yaklaşırken  pazar yerimize  farklı bir boyut verebilmek için pazarı çimento yeşili
    lojman yeşilii rengine boyanmasını teklif ederiz
    Tarih: 20 Nisan 2012 09:35 Ekleyen:
  • bu cızlara demek bir nasip çokmadı
    Tarih: 19 Nisan 2012 13:06 Ekleyen:
  • TARIK B. RUMUZUYLA YAZAN ARKADAŞIM:

BENDE SENİN YAZIN ÜZERİNE BELEDİYENİN WEB SAYFASINA BAKTIM DEDİĞİN GİBİ CHP GRUBUNDAN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYELERİNİN MESLEK VE TAHSİLLERİNE BAKTIĞIMIZDA BEYANLARIDA YANLIŞ HELE BİRİ VARKİ KENDİSİNİ ÜNİVERSİTE MEZUNU DİYE YAZMIŞ HALBUKİ İLK OKUL MEZUNU OLMASI GEREKİR. DAHA ÖNCEKİ WEB SAYFASINDADA BAZILARI YÜKSEK OKUL ÜNİVERSİTE YAZDIKLARI GÖRÜLÜR BUGÜN İSE YÜKSEK OKUL TERK YAZILMIŞ. WEB SAYFASINI DÜZENLEYEN HER KİMSE BAŞKANA VE HALKA YANLIŞ BİLGİ VERİYOR TIPKI YAPTIKLARI İŞLER GİBİ. 18 MECLİS ÜYESİ İÇİNDEKİLER BİRBİRLERİNİ TANIMIYORLARMI DA BU YANLIŞ BEYANLARINI DÜZELTMİYORLAR DEMEKKİ BU BİRLİKTELİKLERİNDE İLKE VE ONUR YERİNE YALAN VE ÇIKARLAR ÜZERİNE KURULMUŞ BİRLİKTELİKTİR. YAKINDA GÖRECEĞİZ. BU GÜNE KADAR BU MECLİS ÜYELERİ BİZLERİ YÖNETMİŞ UTANIYORUM BAKIYORUM DA; SİMİTÇİ; KAHVECİ GAZOZCU (ŞİNANAY YAVRUM ŞİNANAY) NE ARARSAN BUNLARIN İÇİNDE, BUNLAR BİRBİRİNE NASIL BAĞLI OLDUKLARI AÇIK VE SEÇİK BELLİ. ŞİMDİ BAĞLARI DAHADA ARTIRMAK İÇİN BELEDİYE YEŞİL ALANLARINA KAÇAK YAPTIKLARI BİNALARI MECLİS ÜYELERİ ARACILIĞIYLA BİRİLERİNE BAKLAVACILARA BİNA YAPIP VERECEKLER HAYIRLI OLSUN TAKİPTEYİZ.

MECLİSTEKİ SON DURUM İSE TAHSİL BAKIMINDAN ŞÖYLE GÖRÜNÜYOR,

CHP: 6  ÜYE 5 ÜNİVERSİTE 1 Y.OKUL

AKP: 14 ÜYE 9 ÜNİVERSİTE 1 Y.OKUL 4 LİSE 2 ORTA-İLK

MHP: 7  ÜYE  1 Y,OKUL 4 LİSE 2 ORTA-İLK OKUL

BAĞIMSIZ:18 ÜYE 3 ÜNİVERSİTE 1 Y.OKUL  7 LİSE 7 ORTA VE İLK OKUL GÖRÜNÜYOR

BAŞKAN İSE İSTİFA ETMEDİ AMA BAĞIMSIZLARLA ARASINDAN SU SIZMIYOR SAYIN BAŞKAN HALK BUNU YEMİYOR NEDİR BU.?
    Tarih: 19 Nisan 2012 13:05 Ekleyen:
  • anılan delegelerin  yeni mah. belediyesini delmeye güçleri yetmedi
    Tarih: 19 Nisan 2012 10:58 Ekleyen:
  • sivri köşe

fethi kardeşim benim
    sen petmezi iy yap
    sivri sinek zileden  değil bağdattan gelir
    Tarih: 19 Nisan 2012 10:57 Ekleyen:
  • Yenimahalle Belediyesi Web sayfasına şöyle bir göz atmak için ziyaret ettim.

Aslında göz gezdirmek biraz bahane olsada; amacım belediye meclis üyeleri istifadan sonra hangi partiye geçtiklerini meraktan etmemden kaynaklanıyordu.

CHP üyesi altı kişi kalmış üzücü bir tablo. MHP: 7, AKP: 14 ve Bağımsız: 18 ama sırıtan bir tablo. Sırıtan ne mi? Anlatayım...

CHP'den istifa etmeyen gerçek CHP'lilerin Hepsi Üniversite mezunu ve hepsinin toplum tarafından kabullenilmiş ve saygı gösterilecek birer mesleğinin olması. (Mühendis, Memur, Mimar, Müfettiş ve Avulkat)

CHP'den istifa edenlerin ise İlköğretim Mezunu (İlk ve Orta Okul):6 Lise Mezunu:7 Yüksek okul mezunu:1 Üniversite mezunu:4 kişi...

Meslekleri mi? hepsi ilginç meslekler uydurulmuş gibi: Ticaret, Serbest Meslek, Esnaf, Mütahit, İş Adamı gibi. Adama sormazlar mı? NE İŞ DİYE

İstifacılar Ne İş, nasıl geldiniz bu yerlere ve ne istediniz ama alamadınız ki istifa ettiniz.

Başkan Fethi Yaşar, siz hala bu kişilerle çalışmayı sürdürecek misiniz?

Belediye Başkan Yarımcıları, bağımsız olarak belediyede dürüst çalışabilecek misiniz?

Sizi istemeye gelen olmadı mı?

Evde mi kaldınız?

Basında her açıklamaya balıklama atlayan Şenol Balaban ne zaman cevaplıyacak.

Şenol Balaban'a bir tavsiyem; Milli Provektüvite Merkezi Etik kurallar hakkında kamu çalışanlarına ders vermektedir. Tavsiyem belediye çalışanları bu dersi alsın ama siz onlardan özel ders alın...
    Tarih: 19 Nisan 2012 00:28 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!