Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• durum (bu) dur !

başkentin  batıya açılan penceresi
    uydu kent çayyol muzda
    çatık kaşlı erkeklermizde 
    gelinen en son nokta

"ben bilmem hanım bilir"

diğer semtlerin çoğunda  ise ben bilmem beğim bilir
    durumu devam etmektedir
    Tarih: 11 May 2012 13:42 Ekleyen:
  • muhtar sadece koru mahhalesine ve asma bahçeye mi çalışıyor demek istemezdik ama

devamlı asvalt  yamama çalışmaları muhtarlığın etrafındaki  daha doğrusu muhtarlıkla kesişen sokaklarda bakın * obarım - yenileme çalışmalaı yaptırtılıyor yeni mah. belediyesine kamyon kamyon

muhtarlık ihtiyar heyeti herkese muhtarımız gibi aynı mesafede durmalıdır

burası neticede  muhtarlık makamıdır
    herkesin kendi evinin ,kendi bloğunun önünü süpüreceği bir yer olmamalıdırlar

ihtiyar heyetininde sokak aralarını bütün mahhalenin dolaşmalıdırlar
    Tarih: 11 May 2012 13:41 Ekleyen:
  • arkadaşım bunlar sahte devrimciler 
    beyaz "AK" devrim yaptık ayağına 
    bariz bir şekilde arap baharı  (!) getirdiler  memlekete
    Tarih: 11 May 2012 13:41 Ekleyen:
  • çayyolum com üzerinden bölgesel tüketici haberlerini okumaktayım

üzerinde çok düşündüğüm bir konu o dur ki  öncü kuruluş süper marketim biz tüketicilerine  bir taraftan ;

kalite bilincimiz - MACROCENTER – Size Özel

diye reklam verirken öteki taraftan da
    türkiye  nin  en zengin ;
    villalarının , havuzlu konaklarının ve asma bahçelerinin hemde bir arada bulunduğu  başkentin
    çayyolu cumhuriyetine neden  mağaza açmaktan imtina ederler bir türlü akıl sır erdiremiyorum

hem ben  , akıllı bir tüketici olarak  o süper marketin çay yolundaki normal mağazasından alışveriş etmek zorun damıyım zorundamıyım

istabuldaki size özel mağazası dururken değil mi canım
    bizim bir ıstanbullu kadar  değerimiz yokmu başkentliler olarak canım

bakın BİM bile kendi tüketicisinin hatırını kırmayıp  elini kolunu sallaya sallaya çayyolunun bağdat caddesi olmaya namzed park caddesine  mağazasını şimdiden kondurdu ve pazardaki yerini aldı çeşitlilik adına ......

çayyoluna  bununla beraber metro gross marketide en kısa zamanda hizmetimize sunulmasını biz çayyolum tüketicileri olarak bekliyoruz  villaların kilerlerini toptan alış verişlerle doldurmak için......
    Tarih: 11 May 2012 13:39 Ekleyen:
  • Hürriyetteki haber nasıl tanımlamış, "Yenimahalle Ekibi" ekip!!!
    Ne ekipmiş be.. parti yönetimi Gürsel tekin' den vazgeçiyor bu ekipten vazgeçemiyor.
    Kerameti kendinden menkul derler ya herhalde var bir kerametleri.
    Baksanıza memur statüsünde olmasına rağmen içlerinde dergilee "sipsivri"  yazılar yazanları bile var.
    CHP yönetiminin yeni bir CHP yaratıp halka güven verebilmesi için anlaşılan daha çok yol alması gerekiyor.
    Hele Ankara il başkanına ne demeli?
    İdareyi maslahatçı...
    Gençlik kolları başkanlığından yıllar sonra 70 yaşa merdiven dayadığında gele gele geldiği yer burası.
    Net ve açık tavırlar sergilemek yerine arabuluculuğa soyunmak.
    Siyasi uzak görüşlülüğünden olsa gerek..
    Yanlıştan doğru doğmaz, böyle yalpalaya yalpalaya iktidar hiç olunmaz...

Tarih: 11 May 2012 13:36 Ekleyen:
  • gözde ve gonca evlerin  karşısındaki sırtların üzerinde  süren yapılaşmanın ne olduğundan ziyade  özel sektörmü yoksa kamununmu işleteceği bizim için de merak konu -suydu

denilmektedir ki bu arazinin üzerinden yüksek gerilim hatları  geçmelte  ve cızır cızır öten fincanların altına çayyolundan aklı basında kimsenin  gelip park diye oturmayacağı ;

çayyolu  kamuoyu bilinçini  iyi öngören belediyenin tepe yönetiminin bu enerji nakil hatlatını seçimde n önce söz verdiği gibi yer altına aşmaya muaffak olamayacağını annayınca  ve kendisi işletipte bu araziden sonra zarar effi diye eleştiriyide  göğislememek için bu talihsiz tepeyi talihsiz (!) özel sektöre ihale etmiş ama 
    o şirket şimdi bu araziden ne  karlar  götüreceğinin rüyalarına yatıyordur
    Tarih: 11 May 2012 13:34 Ekleyen:
  • yoksa sizin hala dikili bir ağacınız yok mu ?

anneler günü için annelerine, aneannelerine
    baba annelerine  çiçek almayı düşünen çocuklarımız ve torunlarımız bu metni okumadan çiçek buketi sipariş etmesinler ...!

şöyle ki

dalından koparılmış çiçek dediğin nedir ki
    en fazla olsa olsa vazonun içinde bir hafta  size  kendini gösterebilir ve sonra solar gider ...

ama çayyolu seralarından satın alıp ATATÜRK ormanına dikeceğiniz  bir ağaç çayyolu ' nun kirli havasını temizler

duyumumuz duyum eğer doğğruysa yeni mahhalle belediyesinin elibol ormancı başkanı yaşar 
    yenimahhalleyi yeşşillendirme çalışmalarına ek olarak anneler günü için artık hersene ücretsiz  ladin ağacı hediye edecekmiş ...

Tarih: 11 May 2012 13:32 Ekleyen:
  • kavramlar kargaşası

amerikayı yeniden keşf etmeye gerek yok

abd .de , işared ettiğiniz demokratlar ya da cumhuriyetciler  türkiye deki demokratlarla ya da cumhuriyetcilerle  en ufak bir ilgisi yokdur

lütfen  bir çok insanı yayınlanmasına müsade ettiğiniz bu deli saçması yazı metinleriyle yanlış bilgilendiriyorsunuz

bu kavramların
    cumhuriyetciler / demokraatlar
    içini doldurumuz !!

saygılarımla
    deniz hukuku öğretim üyesi
    nesibe  varol
    Tarih: 11 May 2012 13:31 Ekleyen:
  • eyy yol  taş ...!
    titre ve kendine dön ...!

gömüyor musun beni 8. caddeden gelip geçeriken
    yol yaş , durakda bekleriken üzerimize ahmak ıslatan yağmuru üstümüze yerken sen ; eski sol taş  
    ototmatik kumandalı garajından başındaki keline bir damla bile yağmur düşmeden 4 x 4  ne biniyorsun ve  biz im durakda beklediğimizi görmemezlikden gelip
    iki yüzlü  suratını  öteki tarafa çeviriyorsun

korkma soldaş bizi jeepine davet etsen bile 
    biz senin arabanı  kirlendiririz diye zaten yalvarsan bile
    gelpde binmeyiz

ama üzülerek hatırlatmamm gerekirki biz zamanında  aybı cobla sopalanmadıkmı aynı acı biber gözümüzü yakmadımı

evet arkataş ,
    bana ne olduğunu nerden gelip nereye döndüğünü sen gösterdin meğerse senin içinde dün dünmüş bugün bugünmüş  mori sonun  ifade ettiği gibi arkataş

ey soldaş sende uydun imama  ; 
    onların seçim şarkılarında vurguladığı gibi
    aybı yolun solcusu aynı bağın bağ gülerimişiniz meyer...
    Tarih: 11 May 2012 13:30 Ekleyen:
  • CHP DE NELER OLUYOR;
    ÇAYYOLUM DERGİSİNDE HÜRRİYET GAZETESİ YAZARI DENİZ GÜREL İN YAZISINI OKUDUM VE HAYRET ETTİM;
    İSTİFALAR TEK TARAFLIDIR YORUMA VE GERİ CEVİRMEYE GEREK YOKTUR TIPKI GÜRSEL TEKİNİN MAKAMINDAN İSTİFA ETMESİ VE MYK DA KABUL GÖRMESİ GİBİ, ADAMLAR PARTİDEN İSTİFA EDİYOR SİZ ONLARI ZORLA PARTİDE KALMASI İÇİN YALVARIYORSUNUZ, NE OLDU GENEL BAŞKANI KAHVALTIYA GÖNDERDİNİZ İKNA EDEMEDİĞİNİZ GİBİ PARTİYE VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZA VARINCAYA KADAR ÇEŞİTLİ HAKARETLERLE KARŞILAŞTINIZ VE BİRDE GENEL BAŞKANI AYAĞIMIZA KADAR GETİRTTİK DEYİP BASTILAR İSTİFALARINI BEYLER BU PARTİ SUÇU DEĞİLDE NEDİR. SABAH GAZETESİ ANKARA EKİNDE YAZILANLARI OKUMADINIZMI GENEL BAŞKANIMIZA VE YARDIMCILARINA SÖYLEMEDİKLERİNİ BIRAKMADILAR TV KANALLARINA ÇIKIP PARTİ YÖNETMEYE VE OLMAYAN AKILLARIYLA AKIL VERİYORLAR SİZ HALA ONLARI İKNAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ÇAĞIRIN BEYLER BUNLARIN ENGİN BİLGİLERİNDEN VEDE ETRAFINDAKİ HALKIN DESTEĞİNİ ALMAK İÇİN BİRİNİ GENEL BAŞKAN BİRKAÇINI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİRİNİ İL BAŞKANI BİRİNİ İLÇE BAŞKANI YAPIN DİĞER KALANLARIDA PARTİ MECLİSİNE TAŞIYINKİ PARTİYİ RANTCILARA TESLİM EDEREK İKTİDARA TAŞIRSINIZ BU PEŞİNE DÜŞTÜĞÜNÜZ POSTA DAĞITICIZI, ÇAYÇISI, SIVACISI, KÖFTECİSİ, OTO PARKCISI, LASTİKCİSİ, BELEDİYENİN YERİNDE TELEFON BAYİLİĞİ YAPANIN ENGİN TECRÜBELERİNİ İKTİDARA TAŞIR MESLEKLERİNİ BAŞBAKANLIK KONUTUNDA YÖRÜTÜRLER, SAYIN ESKİ İL BAŞKANIMTARIK ŞENGÜL NE KADAR HAKLIYMIŞSIN ÇAYYOLUNA 200 KONUT YERİNE 1200 KONUT YAPTIRMA İZNİ VERENLERİ GERİ ÇAĞIRMAK İÇİN TAKLA ATANLARI GÖRDÜKÇE SANA SAYGIM GİTTTİKÇE ARTIYOR. CHP NEREYE GİDİYOR DİYE SORALIM MI. SORDUM BİLE.
    Tarih: 11 May 2012 10:02 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!