Muhtar Muhtar diye yazmayın artık ben tam 6 senedir bu sayfalarda bir tane muhtara ait yazı görmedim. Muhtarların görevi mühür basmak para toplamakla geçiyor.
Bir tane muhtar duydunuz mu önder olacak muhtar odasını terk edecek.
Aman bir yere gitmeyim de mühür parası ziyan olmasın. Sonrası bir kaç ilan bastırıp seçimlerde oy peşinde koşarlar.
Gerçekten bölgesine sahip çıkan muhtar tanıyorsanız buyrun bu sayfalar herkese açık yazın da görelim.
Gerçekten görevini yapan! Muhtarları da tenzih ediyorum ama bu sayfalarda bir tek kelam etmeyenlere de bu yazım az bile...Teşekkürler...
Uyumaya devam Çayyolu. İyi uykular.
Adam birkaç Trilyon yardım yapıyor, yardımı organize edenler sırtarak parsayı topluyor. Yardım edene de bizim arazilerimi peşkeş çekip verdiği yardım parasının kat be kat fazlasını çıkartmaları sağlanıyor.
Bu mu insanlık, bir elin verdiğini diğerinin görmediği bir toplumdan nerelere geldik.
Tarih: 09 Haziran 2012 16:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Sn. Fahri Demir arkadaşımın haber yazısına aynen katılıyorum ve başka yer kalmamış gibi orman alanına okul yapanları ve her türlü izni vererek yaptırtanları kınıyorum.
Bu ve bunun gibi çarpıklıkları halka duyuran cayyolum.com'u da kutluyorum.
Demek ki neymiş ayinesi işmiş kişinin lafa bakılmazmış. Bügün bütün bunlara sessiz kalanlar, yarın ne yüzle çıkıp da biz Çayyolu için çalıştık diyebilecek acaba?
Ama derler,derler, görün bakın yarın herkesten önce onlara kahraman kesiliverirler.
Bu bizim toplumumuzun klasiğidir çünkü.
Çabuk unutan ve duyarlılığını yitiren toplumlar böyle yönetilmeye layıktırlar.
Tarih: 09 Haziran 2012 16:28 Ekleyen: Beğenme: 0
fortune dergisi'nin değerlendirmelerine göre
"türkiye'nin en büyük 500 Şirketi" listesinde 489'uncu sırada yer alan ..... okulları, bu listede yer alan tek eğitim kurumumuş
Tarih: 09 Haziran 2012 16:27 Ekleyen: Beğenme: 0
çapın bayan takımına tekaütler takımı yakıştırmasına platformun demirbaşı sayın paşamızın üstüne şimdiye kadar tek bir toz bile kondurulmaması bendeniz gibi birçok okuyucununda dikkatimi çekti
benimki tabi sadece bir merak
Tarih: 09 Haziran 2012 16:27 Ekleyen: Beğenme: 0
anne annemlerin sitesindeki site görevlileri biraz tenbel olunca (!) yönetim kurulundaki yöneticiler dede hem temizlik takıntısı olup hemde haftada üç gün yapılan temizlikte fazla deterjan tüketilince
ve bu durumda denetim kurulunun ağzına sakız olunca
sitenin yönetim kurulu her bloğun kapısına
poşet-matik makinası satın almışlar ama site sakinleri anne annem bu emirvakiye şiddetle kafa tutup poşet- matiği red ediyorlar
merdivenler kirlenirse kirlensin umurumdamı 180 lira aidat ödüyoruz temizleyin işiniz ne diyorlar
Tarih: 09 Haziran 2012 16:26 Ekleyen: Beğenme: 0
istanbullu tüccarların dikkatine
neticede bu iş arz talep işidir
bu seebeble 6 ' nı önemli bir kere daha kızartalım ki başkent ankara da en çok keçi sütü ve keçi peyniri tüketilen bölge çayyolu dur
bu nedenle buradaki ankara keöileri gibi inatcı
çevre ve orman dostu velilerin todileri eğer bir tutarsa
bölgeden bu okula birtek kayıt alamazsınız ki
sosyolojik dokuyla başlangıcta bir uyuşmazlık çıktımı zaten o işten kimseye HAYIR gelmez
Tarih: 09 Haziran 2012 00:23 Ekleyen: Beğenme: 0
bunların asıl amacı 75 . yıl lisesinin öğrencilerine olta atmak
Tarih: 09 Haziran 2012 00:20 Ekleyen: Beğenme: 0
ormanımız talana açılıyor
Orman yurdun temelidir,
Nesillerin evvelidir,
Her sanatın ilk elidir,
Ormandaki varlığa bak
Âşık Veysel
Tarih: 09 Haziran 2012 00:18 Ekleyen: Beğenme: 0
YAZIKLAR OLSUN Kİ YAŞ KESENİN BAŞINI KESERİM DİYEN BİR TOPLUMUN PARÇASI OLAN BİZLERE!...
Emine Erdoğan’ın kurucusu olduğu Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) “her ile anaokulu” projesi kapsamında 60’ıncı okulunu önceki gün Malkara’da açtı.Projesini 30 ile yayan TOGEM’in Malkara’daki iki anaokulunun yapımını Ali Ağaoğlu ve "Bilfen Okulları" üstlendi. Emine Erdoğan’ın "yengesi" olan TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, İstanbul’a dönüş yolunda Bilfen Okulları’nın sahibi Osman Öztürk ve eşi Zeynep Hanım’la teşekkür yemeği yedi. Milliyet/25.10.2010
Teşekkür Plaketlerinin verildiği toplantıda;
Gülbaran, Ağaoğlu’na, “ Sizden önce anaokulu sayımız 25’ti. Yardımınız örnek oldu, okul yaptırmak isteyenlerin bağışları artınca, okul sayımız bir yıl içinde 62’ye ulaştı” dedi. Bunun üzerine Ağaoğlu, “Eğitime verdiğim yardımlar benim de işlerime bereket getiriyor” karşılığını verdi.
Üç anaokulu yaptıran "Osman-Zeynep Öztürk" çiftine de teşekkür eden Gülbaran, Bilfen’in, kardeş okul yaklaşımıyla, yaptırdığı okulların her türlü eğitim araç gereçlerini de karşılamasının kendisi için çok anlamlı olduğunu söyledi. Hayırseverlere teşekkür plaketlerini veren Emine Erdoğan, Ağaoğlu’ndan yeni bağışlar için söz istedi.
osmanozturk@bilfen.com
Bakın yukarıdaki yardım ilişkilerinin içinden bizim nasbimize de Orman arazimizin birilerine AL-GÜLÜM VER GÜLÜM ilişkisi düştü...
Şimdi Ali Ağaoğlu demeyecek mi bana'da Ali Rıza Bey Ormanının tepesindeki Boş araziyi verin. BEREKET versin
Tarih: 09 Haziran 2012 00:17 Ekleyen: Beğenme: 0
ormancı başkanımız yasarın hatırlı dostları var
hiç tatlı canınınızı boşuboşuna yormayın
kendisinden böyle bir vukuat var deyin
yeter ...!
Tarih: 08 Haziran 2012 23:44 Ekleyen: Beğenme: 0