Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Muhtar Muhtar diye yazmayın artık ben tam 6 senedir bu sayfalarda bir tane muhtara ait yazı görmedim. Muhtarların görevi mühür basmak para toplamakla geçiyor.

Bir tane muhtar duydunuz mu önder olacak muhtar odasını terk edecek.
    Aman bir yere gitmeyim de mühür parası ziyan olmasın. Sonrası bir kaç ilan bastırıp seçimlerde oy peşinde koşarlar.
    Gerçekten bölgesine sahip çıkan muhtar tanıyorsanız buyrun bu sayfalar herkese açık yazın da görelim.
    Gerçekten görevini yapan! Muhtarları da tenzih ediyorum ama bu sayfalarda bir tek kelam etmeyenlere de bu yazım az bile...Teşekkürler...
    Uyumaya devam Çayyolu. İyi uykular.

Adam birkaç Trilyon yardım yapıyor, yardımı organize edenler sırtarak parsayı topluyor. Yardım edene de bizim arazilerimi peşkeş çekip verdiği yardım parasının kat be kat fazlasını çıkartmaları sağlanıyor.

Bu mu insanlık, bir elin verdiğini diğerinin görmediği bir toplumdan nerelere geldik.
    Tarih: 09 Haziran 2012 16:28 Ekleyen:
  • Sn. Fahri Demir arkadaşımın haber yazısına aynen katılıyorum ve başka yer kalmamış gibi orman alanına okul yapanları ve her türlü izni vererek yaptırtanları kınıyorum.

Bu ve bunun gibi çarpıklıkları halka duyuran cayyolum.com'u da kutluyorum.

Demek ki neymiş ayinesi işmiş kişinin lafa bakılmazmış. Bügün bütün bunlara sessiz kalanlar, yarın ne yüzle çıkıp da biz Çayyolu için çalıştık diyebilecek acaba?

Ama derler,derler, görün bakın yarın herkesten önce onlara kahraman kesiliverirler.
    Bu bizim toplumumuzun klasiğidir çünkü.

Çabuk unutan ve duyarlılığını yitiren toplumlar böyle yönetilmeye layıktırlar.

Tarih: 09 Haziran 2012 16:28 Ekleyen:
  • fortune dergisi'nin değerlendirmelerine göre
    "türkiye'nin en büyük 500 Şirketi" listesinde 489'uncu sırada yer alan ..... okulları, bu listede yer alan tek eğitim kurumumuş
    Tarih: 09 Haziran 2012 16:27 Ekleyen:
  • çapın  bayan takımına  tekaütler takımı yakıştırmasına  platformun demirbaşı sayın paşamızın üstüne şimdiye kadar  tek bir toz bile kondurulmaması bendeniz gibi birçok okuyucununda dikkatimi çekti

benimki tabi sadece bir merak

Tarih: 09 Haziran 2012 16:27 Ekleyen:

• anne annemlerin sitesindeki site görevlileri biraz tenbel olunca (!) yönetim kurulundaki yöneticiler  dede hem temizlik takıntısı olup hemde  haftada üç gün yapılan temizlikte  fazla deterjan tüketilince
    ve bu durumda  denetim kurulunun ağzına sakız olunca

sitenin yönetim kurulu  her bloğun  kapısına
    poşet-matik makinası satın almışlar ama site sakinleri anne annem bu  emirvakiye şiddetle kafa tutup  poşet- matiği red ediyorlar

merdivenler kirlenirse kirlensin umurumdamı 180 lira aidat  ödüyoruz temizleyin işiniz ne diyorlar
    Tarih: 09 Haziran 2012 16:26 Ekleyen:
  • istanbullu  tüccarların dikkatine

neticede bu iş  arz talep işidir
    bu seebeble  6 ' nı önemli  bir kere daha kızartalım ki  başkent ankara da en çok keçi sütü ve keçi peyniri tüketilen bölge çayyolu dur

bu nedenle buradaki ankara keöileri  gibi inatcı 
    çevre ve orman dostu velilerin todileri eğer bir tutarsa
    bölgeden bu okula  birtek kayıt alamazsınız ki

sosyolojik dokuyla başlangıcta bir uyuşmazlık çıktımı zaten o işten  kimseye HAYIR gelmez

not    : eskişehir yolunun karşısında yığınla boş arazi dururken neden  o ada / parsellere  kampüs yapmıyorsunda bizim ormanımıza göz dikiyor
    oksijenimizi  yok etmeye geliyorsun
    Tarih: 09 Haziran 2012 00:23 Ekleyen:
  • bunların asıl amacı 75 . yıl lisesinin öğrencilerine olta atmak

Tarih: 09 Haziran 2012 00:20 Ekleyen:
  • ormanımız talana açılıyor

Orman yurdun temelidir,
    Nesillerin evvelidir,
    Her sanatın ilk elidir,
    Ormandaki varlığa bak

Âşık Veysel

Tarih: 09 Haziran 2012 00:18 Ekleyen:
  • YAZIKLAR OLSUN Kİ YAŞ KESENİN BAŞINI KESERİM DİYEN BİR TOPLUMUN PARÇASI OLAN BİZLERE!...
    Emine Erdoğan’ın kurucusu olduğu Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) “her ile anaokulu” projesi kapsamında 60’ıncı okulunu önceki gün  Malkara’da açtı.Projesini 30 ile yayan TOGEM’in Malkara’daki iki anaokulunun yapımını Ali Ağaoğlu ve "Bilfen Okulları" üstlendi. Emine Erdoğan’ın "yengesi" olan TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, İstanbul’a dönüş yolunda Bilfen Okulları’nın sahibi Osman Öztürk ve eşi Zeynep Hanım’la teşekkür yemeği yedi. Milliyet/25.10.2010
    Teşekkür Plaketlerinin verildiği toplantıda;
    Gülbaran, Ağaoğlu’na, “ Sizden önce anaokulu sayımız 25’ti. Yardımınız örnek oldu, okul yaptırmak isteyenlerin bağışları artınca, okul sayımız bir yıl içinde 62’ye ulaştı” dedi. Bunun üzerine Ağaoğlu, “Eğitime verdiğim yardımlar benim de işlerime bereket getiriyor” karşılığını verdi.

Üç anaokulu yaptıran "Osman-Zeynep Öztürk" çiftine de teşekkür eden Gülbaran, Bilfen’in, kardeş okul yaklaşımıyla, yaptırdığı okulların her türlü eğitim araç gereçlerini de karşılamasının kendisi için çok anlamlı olduğunu söyledi. Hayırseverlere teşekkür plaketlerini veren Emine Erdoğan, Ağaoğlu’ndan yeni bağışlar için söz istedi.
    osmanozturk@bilfen.com
    Bakın yukarıdaki yardım ilişkilerinin içinden bizim nasbimize de Orman arazimizin birilerine AL-GÜLÜM VER GÜLÜM ilişkisi düştü...
    Şimdi Ali Ağaoğlu demeyecek mi bana'da Ali Rıza Bey Ormanının tepesindeki Boş araziyi verin. BEREKET versin

Tarih: 09 Haziran 2012 00:17 Ekleyen:
  • ormancı başkanımız yasarın hatırlı dostları var

hiç tatlı canınınızı boşuboşuna yormayın
    kendisinden böyle bir vukuat var deyin
    yeter ...!
    Tarih: 08 Haziran 2012 23:44 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!