Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Başaramayanlar gider

Başarmak İsteyipte Başaramayanlar Gelin Birlikte Başaralım isteyipte basaramayanlargeli. Bu konuyu açmaktaki amacım ''Kişisel Gelişim ve Başarı'' kavramını sizlerle paylaşmak Paylaşacağım bilgilerin çoğu alıntı olacaktır haliyle ...
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:56 Ekleyen:
  • Semtimizde açılan ve bir eksiği giderebileceğini düşündüğümüz Active english dershanesininde özel ders alma tecrübesi yaşamış birisi olarak ders saatleri ve ücretlendirilmesi konusunda çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim............
    Başlangıçta çok nazik ve yardımcı olurlarken sonradan taahhütlere uyulmadığını farkettiğinizde tarz da tavırda aniden değişebiliyor ......
    Aman dikkat, dersleri bizzat ve başında durarak takip edin, yada daha iyisi evinizde özel ders alın....Active englishe hiç bulaşmayın.
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:55 Ekleyen:
  • Ulan size ne oluyor. Bu mahalle bizm istediğimiz ismi veririz. İsterrsek Fetullah Gülen Caddesi ismini veririz herşey bizim elimizde.
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:55 Ekleyen:
  • Bizle uğraşmayın biz hepinizden güçlüyüz...
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:52 Ekleyen:
  • Çocuklar babaları hakkında ne düşünürler?

6 YAŞINDA: Babam her şeyi biliyor.
    10 YAŞINDA: Babam çok şey biliyor.
    15 YAŞINDA: Ben de babam kadar biliyorum.
    20 YAŞINDA: Şu muhakkak ki babamın öyle pek fazla bir şey bildiği yok.
    30 YAŞINDA: Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmayacak .
    40 YAŞINDA: Ne de olsa babam bazı şeyleri biliyor.
    50 YAŞINDA: Babam her şeyi biliyor
    60 YAŞINDA: Ah, babam hayatta olsaydı da kendisine danışabilseydim...

...
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:50 Ekleyen:
  • kavramlarını ancak aile  albümlerde
    görebilecektir ....

sayın başbakana göre hawa ho$
    ama hayat onun gördüğü kadar hafif değil

en az 3 olsun diyor ama artık evlennme yaşı memrekette  yolun yarısına 
    ( yaş 35 dante damte  gibi ortasındayız ) çıktı
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:50 Ekleyen:
  • AK partinin baş takımının bizim ayyyak takımına
    vaat ettiği beyaz cennet bir türlü gelemedi gitti

günler su gibi akıyor seçimler yine ufukta adın adım aklaşıyor  ; köprüler tüneller vatandaşın karnını
    artık
    doyurmuyor
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:49 Ekleyen:
  • Bölgenin tanınan ve sevilen simalarından Mahmut Tankut Kışlalıya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
    Tarih: 17 Haziran 2012 22:48 Ekleyen:

•      GÜLE GÜLE SAYIN MAHMUT TANKUT KIŞLALI !

Ülkemizn tanınmış ailelerinden birisi,Kışlalı Ailesinin değerli mensubu, Tülay KIŞLALI'nın sevgili eşi Mahmut Tankut KIŞLALI Ankara'da uğradığı bir trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastahanede hayatını kaybetti.Başta Kışlalı ailesi mensupları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun.Merhuma Allah'tan rahmet,mekanının cennet olmsını dileriz.
    Tarih: 17 Haziran 2012 18:14 Ekleyen:

•      SAYIN MEHMET KUMRUL !

Üzülerek ve içim burkularak size tamamiyle katılıyorum.Ülke toprağı karış karış değil hektar hektar satılırken,eğitimde,yargıda ve sosyal yaşamda, laik cumhuriyet ve Ulu Önderimiz M.K.ATATÜRK'ün ilkelerini yerle bir eden kanun ve kararnamelere dur diyemeyen,bir başkası ve benzeri olmayan Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizi yıprattıkça yıpratan ve demoralize eden,bu durum ve oluşumlardan bihaber olan,yetmedi ükemizin bütünlüğünü hedef alan etnik terörü verilecek tavizlerle çözebileceğini umacak kadar Türkiye gerçeğini bilemeyen bu CHP' den ben de umudumu kestim.Allah sonumuzu hayırlı kılsın.Yazık !
    Tarih: 17 Haziran 2012 18:14 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!