Sevgili Damla'nın biricik babası Mahmut amcaya allahtan rahmet,ailesine başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun.
Tarih: 19 Haziran 2012 16:50 Ekleyen: RahşanÖNAL Beğenme: 0
YİNE ŞEHİT (8 MASUM TÜRK ASKERİ)
Oğlunuz, abiniz, babanız, hemşeriniz, kardeşiniz, yurttadışınız yine gencecik Türk Evlatları Vatan Hainlerince şehit edildi 8 Genç beden toprağa düştü.
Bu Vatan hainlerine karşı Çayyolu suskun kalacak mı? Hala susmaya devam edecekmisiniz? Bunun sonu olmayacak mı? Farzedin ki ateş sizin evinize düştü farzedin ki sizin oğlunuz, kardeşiniz ...
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Geride kalan gözü yaşlı ailelere net diliyorum.
BU VATAN HEPİMİZİN VE SAVUNACAĞIZ..
SUSMAYACAĞIZ.
Tarih: 19 Haziran 2012 11:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki birlikler ile PKK'liler arasında çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı.
Şehitler peş peşe geliyor. Aileler kan ağlıyor ve siz apo'ya ev hapsi düşünüyorsunuz. Bu şekilde düşünenlere lanet olsun.
Tarih: 19 Haziran 2012 11:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu'nun değerli bir evladı Ahmet Taner Kışlalı'nın Kardeşi
Değerli büyüğümüz Galatasaraylılar Derneğinin değerli üyesi Ahmet Tankut Kışlalı'ya Allah rahmet diliyorum. Geride kalanlarına başsağlığı temenni ediyorum.
Tarih: 19 Haziran 2012 11:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Ahmet Taner Kışlalı’nın ağabeyi, Mehmet Ali Kışlalı’nın kardeşi Mahmut Kışlalı’yı kaybettik, Allah rahmet eylesin. Mehmet Ali Kışlalı’ya ve merhumun yakınlarına allah sabır versin.
Tarih: 19 Haziran 2012 11:18 Ekleyen: Beğenme: 0
birisi gülen (!) hoca
diğeri herşeye kızan hoca ...
Tarih: 18 Haziran 2012 15:27 Ekleyen: Beğenme: 0
AYNA
Bir insan şu kadar yıldır şu siyasi çizgideyim diye övünüyorsa, o siyasi çizginin ilkelerini iyice benimsemiş ve içine sindirmiş, neredeyse yaşam biçimi haline getirmiş olmalıdır.
O siyasi hareketin liderleri bir gün yanlışlar içine düşmüş olsa da o siyasi çizginin ilkelerini benimsemiş olanlar bildikleri, inandıkları yolda yürür, ilkeleri sonuna kadar savunur.
Doğrusu budur.
Mesela bilmem kaç yıldır CHP’li olmakla övünüp, her fırsata CHP yi ilkelerinden sapmakla, değişime uğramakla suçlayanlar, bunları, dar bir hizipçilikle değil de gerçekten böyle düşünerek, inanarak söylemiş olsalar, kendi inandıkları CHP’nin ilkelerinden bir milim sapmadan yola devam etmeleri gerekir.
Ama yakın çevrenize bir bakın bakalım durum böyle mi?
CHP de genel merkeze muhalefet edip, sonunda istifa yolunu seçenler ne yapıyor?
Yenimahalle’de bir caddeye, yıllardır buralar kendisinden değil diye gereği gibi hizmet götürmeyen İ. Melih Gökçek adının verilmesi için AKP’ li meclis üyeleriyle kol kola oy kullanıyor.
İşte budur ayna.
İyi bakmak lazım!
Başka söze gerek var mı?
Gelinen nokta, kimin hangi gerekçeyle muhalefet ettiğinin, kaç yıllık CHP li olsa da bunu ne kadar içselleştirebildiğinin somut göstergesidir.
Eskiler ne güzel söylemişler; yılların deneyimiyle imbiklerden geçirerek, “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” demişler.
AKP'nin koluna girenlerin yolu açık olsun.
Tarih: 18 Haziran 2012 15:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Sn. Mahmut Kışlalı'ya tanrıdan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Tarih: 18 Haziran 2012 15:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Doğrusunu yazmışsın yenimahalle bizim diyen rumuzuyla yazan,
yenimahalle yenimahallelilerin değin partilerinden İ.Melih Gökçeğe destek vermek için istifa edip giden meslis üyelerinin sayesinde Melih Gökçek ismi yenimahallede yaşayacak artık düne kadar sokakta chp liyim diyenler şimdi akp nin yandaşı olmuşlar bu olup bitenlere ve yenimahallede yaşananlara baktığımızda belediye başkanı chp li ancak oda melih gökçeğe destek veriyor ve bağımsız meclis üyeleri ile birlikte melih gökçeğin bir dediğini iki etmiyorlar.
bunlar neden akp ye geçmiyorlar. akp ye geçerek doğru iş yapmış olurlar
Tarih: 18 Haziran 2012 11:54 Ekleyen: Beğenme: 0
sekizinxi caddeye nasıl olsa yasar hocanın resmini astıydınız hala pankraatı iç işleri bakanlığının momerandumuna rağmen çıkartmadınız
hazır resim asılmışken caddeye gülen hoca efendinin yerine yasar hocanın ismini verin olsun birsin
Tarih: 18 Haziran 2012 11:53 Ekleyen: Beğenme: 0