Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Dolayısıyla yanlış da yanlışı getiriyor....

Hani derler ya ilk düğmeyi yanlış iliklersen öyle devam eder ve sonuç komik olur .....
    Tarih: 17 Temmuz 2012 09:36 Ekleyen:
  • Esop usulü hikâye

Ormanda kral seçimi yapılmış ve en iyi kulis yapan eşek "Ormanın Kralı" seçilmiş.

Eşek ertesi sabah kral olarak uyandığında
    "Acaba rüyamda mı kral seçildim"
    diye kuşku yaşamaktaymış. Ormanda ilerlerken uzakta bir kurt görüp anırmış. Eşeğin anırtısını duyan kurt yere kapanmış ve "Kral hazretleri, hoş geldiniz" demiş.

Meğer duymamış
    Bu durum eşeğe güven vermiş. Önüne çıkan her hay -vana anırmaya başlamış. Onu duyan hayvanlar da yere kapanıp "Kral hazretleri hoş geldiniz" diyorlarmış.
    Bakmış bir arslan bir ağacın gölgesinde uyuyo.
    Arslanın kulağına doğru şiddetle anırmış.
    Arslan uyanıp gözünü açmış... Başının ucunda dur -
    an eşeği bir pençe atıp öldürmüş.

Meğer aslan kral seçimi yapılacağını da, bu seçimin sonucunu da duymamış.

Anahtar Kelimeler:  Yağdanlık
    Tarih: 17 Temmuz 2012 09:26 Ekleyen:
  • BELEDİYENİN TEMMUZ AYI GÜNDEMİ;

20-Belediyemizce Çayyolunda inşaa edilmekte olan yaşlı yaşam merkezinin her türlü işlemlerini tesis etmek ve anlaşmaları yapmak için Belediye Başkanı Sayın Fethi YAŞARA'a yetki verilmesi hk. (Kanun idare ve tarifeler komisyon raporu)

21- Çayyolu Höyükte yapılacak kazıya ilişkin her türlü işlemleri tesis etmek ve anlaşmaları yapmak için Belediye Başkanı Sayın Fethi YAŞARA'a yetki verilmesi hk. (Kanun idare ve tarifeler komisyon raporu)

22-Yaşamkent Mahallesinin Okul, Kaldırım, Elektrik ve Otobüs sorunları hk. (Alt yapı komisyonu ile Teknik Harita Komisyonunun müşterek raporu)

49- Çayyolu 907 parsele ilişkin 06.05.2012 tarih ve 353 sayılı Meclis Kararımızın 5393 sayılı yasanın 23. maddesi 1. fıkrası  gereğince yeniden görüşülmesi hk.( İmar Islah Komisyon Raporu)
    Tarih: 16 Temmuz 2012 17:52 Ekleyen:
  • akp hem düzeni hemde bakanlığı değiştircem diye  iktidara geldi ama yıllar ilerledikce onlarda diğerleri gibi statükoya uyan  yüksek bürokrat adamlarının öğretmen hanımları atandıkları torppilli okullardan kımıldamasınlar diye bürokratlar  yüksek bürokratlarından çekindikleri için aynı düzen devam ediyor
    Tarih: 16 Temmuz 2012 12:14 Ekleyen:
  • Alarm firmaları iş yapsın diyerek çayyolunda oturan bizleri korkutmaya ne hakkınız var . cayyolum.com bir değerlendirme yapmış siz ise bir tane çayyolu haberi bulamadınız da oturduğunuz yerden cayyolum.com haber sitesinin haberine hırsızlara davetiye çıkartıyor diye suçlayıcı haber yapıyorsunuz.Bunasıl haberciliktir, çayyolunda haber çok ama yazan olursa! Reklam gelirleri düşecek diye birşey yazmadan sadece Cayyolu'nun adını kullanarak iş yapılmaz maksat dergi satsın diye insanları köşeye sıkıştırıp ,arkandaki gücü kullanarak reklam alınmaz Reklam öyle ısmarlama alınmaz,esnafı ceza ile KORKUT'up ,sıkıştırarak alınmaz yazık!
    Tarih: 15 Temmuz 2012 23:04 Ekleyen:
  • 5 tuvaletli evi belki anlayışla karşılayabilirim ama
    tek bir kadının yalnız başına
    8 yatak odalı bir evde yaşamasını çok fantastik bulurum ....
  • cadının koltuk altına sıkttığı deodoranın iğrenç kokusu
    bir çok ülkede  yasaklanmışken  ;

dün pazardan aldığım iki kio sarımsağı torbanın içerisinde eve götürürken otobüste yanıma oturan kadın bunun gibilerine afedersiniz ama ancak
    denyo denir

bana " kokuyorsunuz , bilseydim yanunıza oturmazdım" diyince neredeyse saçını başını yolacaktım
  • Cayyolum.com’un yaptığı yoruma “YALAN HABER” diye ortaya çıkıp gazeteciliklerini kanıtlamaya çalışanlara ne oldu? Eleştirinizi okuyunca o yazıyı kaldırdıklarını zannettim. Bunların başına taş mı düştü diye şaşırdım. Ne gezer! CHP Yerel YŞönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın Yenimahalle Belediyesine ve uygulamalarına karşı olduğunu bilmeden veya hesaplamadan oturup sözde döktürdüler yazılarını. Sonra da ağababaları “KALDIR O YAZDIKLARINI!” diye azarlayınca kaldırıverdiler. Yerin kulağı var!
    Tarih: 15 Temmuz 2012 14:40 Ekleyen:
  • dünyanın çivisi neden çıktı

bu defterde sürekli seçilmişler tek taraflı eleştiriliyor ama
    önemli koltuklarda oturan seçilmişlerin ortada bulundukları durumları hiç düşünülmemektedir

acaba o koltuklarda oturanları çok katı biçimde eleştirenler eleştirdiklerinin yerine  üç maymunu oynayacak her tarafa gülücük dağıtabilecek birini bulabilir mi !?

birisi ordan çekiştiriyor birisi burdan çekiştiriyor uzun lafın kıssası ne isaya yaranabiliyor nede musaya

dünya nereye gidiyor
    birisi oturmuş som altın koltuklarda somaliye yardım ediniz diye  vaaz ederken bi başkasıda kendi muhalefetini yaratıp şerefli bir bürokratı  üçüncü sımıf bir dansöze  benzetiyor

rand fazlalaşınca pasta dağıtma  işi genişleyince emaaf desen artık birbirine  düşüp birbirlerini artık o onun adamı , öteki bunun adamı , bizim işimizi onun için yapmadı diyebiliyor

AKP öncesinde fuhuş için vesika talep eden kadın sayısı geriye gidiyordu. AKP ile geçinmek için fuhuşa vesika talep edenler 8 misli arttı....

ALLAH sonumuzu hayırlı etsin
    Tarih: 15 Temmuz 2012 14:39 Ekleyen:
  • Altı aydır Çayyolunda yaşıyorum. Sitenize her sabah giriyor ve Çayyolunda neler olduğunu öğreniyorum. Bir semtte bu kadar çok olay olmasını hayretle karşılıyorum. Rant yüksek olunca haber de bol olacak elbette. Bilfenciler gitti herhalde. Ama arkalarında mahvolmuş bir orman arazisi bırakarak ortadan kayboldular. Havuzlu konakların yıkıntılarının fotoğrafı beni ürküttü. Haberleriniz çok yürekli. Sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum.
    Tarih: 15 Temmuz 2012 03:57 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!