DEVLETİN DAHADA DOĞRUSU KANUN YAPICILARIN KANUN TANIMAZLARA , HIRSIZLARA VE HIRSIZLIK ÇETELERİNE VERDİĞİ MESAJ VATANDAŞ TARAFINDAN ŞÖYLE OKUNMAKTADIR :
BENİM HIRSIZIM
AMAN BANA YÜK OLMA !
İÇERDE SANA BAKMAM BANA PAHALIYA MAL
OLUYOR
BUNUN İÇİN BAŞININ ÇARESİNE BAK !
Tarih: 18 Temmuz 2012 12:20 Ekleyen: Beğenme: 0
sitemiz çelikkentte araç soygunu
Tarih: 18 Temmuz 2012 12:20 Ekleyen: Beğenme: 0
CHP'nin ilk hedefi Türkiye'de hukukun üstünlüğünü tam olarak gerçekleştirerek, YÖNETİMİN her türlü KEYFİLİĞİNE son vermektir.
"Türkiye'nin en TEMEL sorunu, demokrasiyi ve insan haklarını tehdit eden BASKICI rejimdir. Yazarların, GAZETECİLERİN, sanatçıların, akademisyenlerin, öğrencilerin, sendikacıların, siyasetçilerin özgürlükleri ellerinden alınmaktadır. Hakları ihlal edilen her insan bilmelidir ki CHP onların YANINDADIR.
Tarih: 18 Temmuz 2012 09:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle Belediyesi artık kurultaydan sonra tekrar CHP nin eline geçer umarım.
Bağımsızlarla bu iş yürümez.
Tarih: 18 Temmuz 2012 09:35 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu polisi üstün bir caba göstererek verilen eşgalleri takip ederek beş dakkada beşiktaş sitemizi basan zanlıları biri hariç ense köklerinden yakalayıp sitemizin önüne getirmiştir
bundan sonraki iş artık savcılarımızın resen taktirine
kalmıştır
bütün site sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimizle ayrıca kılıçdaroğluda karın doyurmuyor
Tarih: 18 Temmuz 2012 09:32 Ekleyen: Beğenme: 0
site sakinleri oyucakcıdan bekçi düdüğü satın alsın ve balkonlardan site yönetimi her daireye üç beş nöbeti yazsın
öttürelim öttürelim
Tarih: 18 Temmuz 2012 09:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Napolyon Türkiye'ye gelmiş ve Başbakanla yemek yerken de ona "Sizin elinizdeki mükemmel basın gibi basın benim elimde olsaydı Waterloo savaşını kaybettiğimi hiç kimse duymazdı" demiş.
Tarih: 17 Temmuz 2012 23:55 Ekleyen: Beğenme: 0
partili komşularımız memreket polis devledi oldu diyor ama çayyolunda yeteri kadar devriye gezecek polis ekibi verilmediği için site sakinlerinin tatilde olmasını fırsat bilen hırsızlar dün rüya sitesini ve oyak on sitesini soymuşlar garajdada araçları patlatmışlar
Tarih: 17 Temmuz 2012 23:54 Ekleyen: Beğenme: 0
güzelçatı siteinden iyi geceler
sitemize üç kişi bahçeden site görevlileri tarafından kovalandı hırsızlık girişimi oldu
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP genel başkanı seçildi. Çok sabırlı adammış. Genel başkan olmuştu ama partiye hakim olamamıştı. Hatırlar mısınız, olağanüstü kurultay toplanmıştı. İki gün üst üste kurultayı topladılar. Kurultay için noterden imza toplandı bazıları. O paraları kim verdi, o kurultay nasıl toplandı?
Gün oldu, partiyi yıpratan bazı yöneticileri disipline gönderdi, orada suçsuz bulundular. Çünkü disiplin kurulu Kılıçdaroğlu'nu değil, başkalarını dinliyordu. İsyankarlar, "haklı çıktım" diye reklam ettiler bu durumu.
Sabırla geldi Kılıçdaroğlu bugünlere. Hem de hiç sesini çıkarmadan.
Şimdi kılıcın kından çıkma zamanı.