Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• DEVLETİN DAHADA DOĞRUSU KANUN YAPICILARIN KANUN TANIMAZLARA , HIRSIZLARA VE HIRSIZLIK ÇETELERİNE VERDİĞİ MESAJ VATANDAŞ TARAFINDAN ŞÖYLE OKUNMAKTADIR :

BENİM HIRSIZIM
    AMAN  BANA YÜK OLMA !

İÇERDE SANA  BAKMAM BANA PAHALIYA  MAL
    OLUYOR

BUNUN İÇİN BAŞININ ÇARESİNE BAK !

Tarih: 18 Temmuz 2012 12:20 Ekleyen:
  • sitemiz çelikkentte araç soygunu
    Tarih: 18 Temmuz 2012 12:20 Ekleyen:
  • CHP'nin ilk hedefi Türkiye'de hukukun üstünlüğünü tam olarak gerçekleştirerek, YÖNETİMİN her türlü KEYFİLİĞİNE son vermektir.

"Türkiye'nin en TEMEL sorunu, demokrasiyi ve insan haklarını tehdit eden BASKICI rejimdir. Yazarların, GAZETECİLERİN, sanatçıların, akademisyenlerin, öğrencilerin, sendikacıların, siyasetçilerin özgürlükleri ellerinden alınmaktadır. Hakları ihlal edilen her insan bilmelidir ki CHP onların YANINDADIR.
    Tarih: 18 Temmuz 2012 09:35 Ekleyen:
  • Yenimahalle Belediyesi artık kurultaydan sonra tekrar CHP nin eline geçer umarım.

Bağımsızlarla bu iş yürümez.
    Tarih: 18 Temmuz 2012 09:35 Ekleyen:
  • çayyolu polisi üstün bir caba göstererek verilen eşgalleri takip ederek beş dakkada beşiktaş  sitemizi basan zanlıları  biri hariç ense köklerinden yakalayıp sitemizin önüne getirmiştir

bundan sonraki iş artık  savcılarımızın resen taktirine
    kalmıştır

bütün site sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimizle ayrıca kılıçdaroğluda karın doyurmuyor
    Tarih: 18 Temmuz 2012 09:32 Ekleyen:
  • site sakinleri  oyucakcıdan  bekçi düdüğü satın alsın ve  balkonlardan site yönetimi  her daireye  üç beş nöbeti yazsın

öttürelim öttürelim
    Tarih: 18 Temmuz 2012 09:31 Ekleyen:
  • Napolyon Türkiye'ye gelmiş ve Başbakanla yemek yerken de ona "Sizin elinizdeki mükemmel basın gibi basın benim elimde olsaydı Waterloo savaşını kaybettiğimi hiç kimse duymazdı" demiş.

Tarih: 17 Temmuz 2012 23:55 Ekleyen:
  • partili komşularımız memreket  polis devledi oldu diyor ama çayyolunda yeteri kadar devriye gezecek polis ekibi verilmediği  için site sakinlerinin tatilde olmasını fırsat bilen hırsızlar  dün rüya sitesini ve oyak on sitesini soymuşlar garajdada araçları patlatmışlar

Tarih: 17 Temmuz 2012 23:54 Ekleyen:
  • güzelçatı siteinden iyi geceler
    sitemize üç kişi  bahçeden site görevlileri tarafından kovalandı hırsızlık girişimi oldu
  • Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP genel başkanı seçildi. Çok sabırlı adammış. Genel başkan olmuştu ama partiye hakim olamamıştı. Hatırlar mısınız, olağanüstü kurultay toplanmıştı. İki gün üst üste kurultayı topladılar. Kurultay için noterden imza toplandı bazıları. O paraları kim verdi, o kurultay nasıl toplandı?
    Gün oldu, partiyi yıpratan bazı yöneticileri disipline gönderdi, orada suçsuz bulundular. Çünkü disiplin kurulu Kılıçdaroğlu'nu değil, başkalarını dinliyordu. İsyankarlar, "haklı çıktım" diye reklam ettiler bu durumu.
    Sabırla geldi Kılıçdaroğlu bugünlere. Hem de hiç sesini çıkarmadan.
    Şimdi kılıcın kından çıkma zamanı.
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!