Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Hayallerinizi sevin...

İdeallerinizi sevin...

Yüreğinizi kıpırdatan müziği, en soylu düşüncelerinizi sarmalayan güzelliği sevin;

Çünkü bunlardan tüm sevinç dolu koşullar, cennetsi ortamlar doğacaktır; eğer bunlara sadık kalırsanız, dünyanız sonunda mutlaka kurulacaktır.
    Tarih: 21 Temmuz 2012 01:53 Ekleyen:
  • yönetim  ve blok sorumluları biz kat maliklerinden tomarla ek aidat topladı siteye aydınlanma direklerini yeniledi

ancak hiç bir .... yaramadı
    Tarih: 21 Temmuz 2012 01:52 Ekleyen:

• maganda ve maco vatandaşını kibarlaştır(a)mayan
    devletin  polisi deyim yerindeyse kibarlık budalası haline  sokup kibarlaştırması  AB(t)esle iştigal bir durumdur !

Tarih: 20 Temmuz 2012 14:51 Ekleyen:
  • Sn. Uğur bey,  samimiyetinize inanıyorum. Ben de size iyi günler diliyorum. olur böyle yanlış anlamalar önemli olan iyi niyettir. selametle kalınız..
    Tarih: 20 Temmuz 2012 14:51 Ekleyen:
  • cayyolunun bazı mahhalleleri çiçek gibi
    bazı mahhalleleride haladiken gibi
    Tarih: 20 Temmuz 2012 14:50 Ekleyen:
  • Uğur bey,
    Sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım, iyi niyetle birkaç kelam ettiniz sizin de alınabileceğiniz yazılar yazıldı, varsın yazılsın kesinlikle sizlerin paylaşımları çok önemli, Çayyoluna yapılabilecek en güzel iyilik Çayyolu ile ilgili güzel yazılar, paylaşımlar ve özgürce düşündüklerinizin bu sayfalarda yayınlanması olacaktır.
    LÜTFEN çevrenize duyarsız kalmayınız, güzel bir çevre çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel mirastır.
    Çayyolunda yapılan yanlış uygulamaları yazmak hepimizin görevi, yazacağız ki yapanlar kendisine çeki düzen verecek. Sonuçta bize Hizmetkar olanlar seçtiklerimiz bizim vekillerimiz. Hata da yapacaklar ama düzeltmesini de bilecekler.
    Ama bu böyle olmuyor, bize hizmet edecek olan seçtiklerimiz ne hikmetse bizim bu yazdıklarımızdan alınıyorlar. Kardeşim senin amirin, müdürün bölgesini gezmiyor sa bizde gördüklerimizi bu sayfalardan size iletiyorsa ne mutlu size.
    Sizin gözünüz ve kulağınız olmaya devam edeceğiz siz kızsanız da:)))
  • arkadaşlar bankam  sabah sabah bana
    mesaj çekri

diyor ki altınlarınızı  evde saklamayın
    gelin bize yatırın
  • Evet Süheyla Hanım, belki daha iyi ifade edebilirdim kendimi. Ancak kalkıp da "yerel haberler yapıldığı gerçeğinin üstünün örtülmeye çalışılması" , "eleştirmek için fırsat kollanması" gibi yargısız infazlarla karşıma çıkılırsa ben bunu mecazi anlamda bir saldırı olarak algılarım. Her neyse... Kısaca sanırım ben derdimi iyi anlatamadım, ve sizler de beni "eleştirmek için fırsat kollayan" biri zannettiniz. Bence bu konuyu burada kapatalım. Sitemizin bu güzel nimeti ziyaretçi defterini Çayyolu için daha yararlı mesajlara terk edelim.   İyi günler diliyorum...
    Tarih: 20 Temmuz 2012 11:45 Ekleyen:
  • esas polis devleti abd dir

gidip bi görün amerikan polisinin altındaki
    araçları
    Tarih: 20 Temmuz 2012 03:27 Ekleyen:
  • herksin orucu kendine  ister tutat isterse tutmaz ama civar sitelerin hepsinde öğle servisinin dışında akşam üstü ilave olarak ramazan pidesi serviside  verilirken
    yönetim  kendi oruç tutmuyo diye site sakinlerinin pide servisini engelleyemez
    Tarih: 20 Temmuz 2012 03:27 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!