Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Aylin Cumalı artık köşesine çekilmeli. Bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Ama Aylin Hanımın sağlığı bu yükü kaldırmaya el vermiyor. Hem kendini hem de diğer hayvanseverleri üzüyor...
    Tarih: 21 Temmuz 2012 13:26 Ekleyen:
  • Seçimlerden önce belediye başkanını tanıyor muydunuz?
    Tanısaydık zaten chpnin hatırı için bile oy da vermezdim.
    Bir kere derdimizi anlatmaya gittik. O yaptığı çalışmaları anlattı, biz dinledik. Sonra kaba bir şekilde ayağa kalkıp elini uzattı. O ayağa kalkınca biz de kalktık, elini sıkıp dışarı çıktık. Çıktığımızda aklımıza geldi, biz buraya derdimizi anlatmaya geldik, o bize propaganda yaptı. Tekrar içeri girmeye kalktığımızda görüşmeniz bitti dediler. Oracıkta arkadaşlarla birlikte karar verdik. Sadece kendi konuşan, geleni dinlemeyen bir başkanı istemiyoruz. Bu işin hatırı matırı kalmadı.
    Tarih: 21 Temmuz 2012 02:36 Ekleyen:
  • Fethi Yaşar, önceki dönem CHP grup başkan vekili iken 3 kadın belediye meclisi üyesi partiden istifa edip AKPli oldular ve Tayyip Erdoğan’la kol kola ellerini yukarılara kaldırıp zafer sevinçlerini gösterdiler.
    Bu dönemde de 18 belediye meclisi üyesi CHP’den istifa edip bağımsız oldu.
    Yani Yaşar’ı her aday gösterdiklerinde parti hep zarar gördü. Bundan dolayı CHP kesinlikle Fethi Yaşar’ı aday göstermez.
    Seçimlere bağımsız olarak girerse iki oy alır biri karısından, diğeri de kendinden…
    Tarih: 21 Temmuz 2012 02:26 Ekleyen:
  • İnsanlık çok ilerledi. Artık görünmüyor.

AŞK Namaz kılmaya benzer, Niyet ettikten sonra etrafa bakılmaz
    Tarih: 21 Temmuz 2012 02:01 Ekleyen:
  • Bu hırsızlara çare bulunmalı. 1 katta 2 numaralı dairede oturuyorum. biz yürüyüşte iken eve girip arabanın aharlarını ve bir miktar paramızı alıp kaçııyorlar. eve göreceksiniz tüm çekmeceler yerlere bolaştılmış camlar kırılmış mutfaktaki çöp dahi yere dökülmüş terbiyesiz herifler. gördü tanıklarına göre 14-15 yaşında 3 adet çocuk zaten çayyoluun daki tüm hırsızlık olayları 3 tane bu yaşlarda çocuklar tarafından oluyor. yetkililer ne yapıyor halen neden yakalanamıyor. bıktık bu hırsızlardan.
    Tarih: 21 Temmuz 2012 02:01 Ekleyen:
  • Ağzından bal damlayan arının bile,
    Kıçında iğne var
    Tarih: 21 Temmuz 2012 02:00 Ekleyen:
  • Kıssa ve Hisse

Bir fıkra vardır hani adamın birisi, elindeki odun parçasınıgösteriop bu ne diye sorar, adam "odun" deyince de elindeki odunu kasdederek bunu heybene kodum der.

Odun diyen adam buna çok içerler ve intikam almak ister ve bir gün karşılaştıklarında hemen yanına gidip elindeki "keser"i gösterip bu ne diye sorar adam "keser"  diye cevap verince de keseri kasdederek, bunu heybene kodum der.

Adam güler ve hiç uydu mu? der.
    İntikam almak isteyen kararlıdır. Uysa da kodum uymasa da diye kestirip atar.

Şimdi malum birilerinin eleştiri diye yaptıkları aynı bu misale benziyor.

Uysa da eleştiriyorlar, uymasa da herhalde önemli olan kara çalmak diye düşünüyorlar.

Tarih: 21 Temmuz 2012 01:59 Ekleyen:
  • FELSEFESİ OLMAYAN BİR TOPLUMUN
    MEKTEBİ OLMAZ

ÇAYYOLU İLÇE OLACAK
    Tarih: 21 Temmuz 2012 01:56 Ekleyen:
  • teşvik edici sözler

her birimiz tarih yazan takım oyuncularıyız.

korkaklar her gün ölür, yürekliler ise
    bir gün ölür

affetmenin ne olduğunu yalnız cesurlar bilir,
    korkakların tabiatında af diye birşey ...
    Tarih: 21 Temmuz 2012 01:55 Ekleyen:
  • ÇAYYOLUNDA AK PARTİ GENEL MERKEZİ ANKET YAPTIRIYOR.YENİMAHALLE BELEDİYESİ DEĞİLDİR.
    ANKETİ YAPAN FİRMA ANAR ARAŞTIRMA A.Ş.
    GEÇEN AYDA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN
    ANKET YAPTILAR ALİ BABACAN ADAYLIĞI İÇİN
    ŞU BİLGİYİDE VEREYİM FİRMADA 10 YILDIR ÇALIŞAN PERSONELİN BİLGİSİNE GÖRE
    FETHİ YAŞAR BAĞİMSİZDA KOYSA KAZANIR
    İSTEMEYEN CHP LİLERE DUYURULUR.....

Tarih: 21 Temmuz 2012 01:55 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!