Sayın Dostlar ilginç konularda
Konferansa Davet....
KONU : ÇANKAYA EVRİM GÜNLERİ
16 Şubat 2007 Cuma Günü 15.30/18.00 Çağdaş Sanatlar Merkezi-K.dere
Konular:
Günlük Yaşamda Evrim - Dr. Tuğrul GİRAY
Evrim,Bağışıklık Sistemi ve Kanser - Dr. Şevket RUACAN,
Türkiye ve Dünyada Buğdayın Önemi - Dr. Musa DOĞAN,
Anadoluda Hijyen Kavramının Evrimi - Dr. Şükran SEVİMLİ
17 Şubat 2007 Cumartesi 15.00/17.00 ODTÜ KÜLTÜR KONGRE MERKEZİ
Konular;
Kuram,Kavram ve Anlam olarak Evrim - Dr. Yaman ÖRS
Evolution and US - Dr. Andrew BERRY
Katılım serbesttir tüm dost ve arkadaşlara duyurulur.............
Tarih: 11 Şubat 2007 08:20 Ekleyen: Beğenme: 0
Sn. Efl.el
Ben Nişantaşı'nda safranlı bir İran pilavı yemiştim. Şimdi beyaz pilavlar moda olduğu halde bu kara pilav da nerden geldi? Ateşle barut görüşmesinden (R-r) inşallah Türkiye için iyi sonuçlar çıkar da ben de yukarıdaki ırkçı lafımı geri alırım.
Tarih: 11 Şubat 2007 05:25 Ekleyen: Beğenme: 0
xxxx kardeşim 2850'de ne demek istedin? "90'lı yılları hatırlarsınız" diye başlayan paragrafı bir türlü anlayamadım. Ne oldu (da) ne oldu? Ben 75'liyim de. Kitapsarayda o yılları okudum. Yine anlamadım. Oradaki Allahverdi kömürcü yoksa Konyalı Nadide Sultan'ın şirketinde çalışan üzümgöz mü? Bana bu olayı açıkça yaz. Cewapını bildir.
İyi günler.
Tarih: 11 Şubat 2007 05:25 Ekleyen: Beğenme: 0
"Yüzüklerin Efendisi"nin uzmana kaleme alınmış yazısını dikkatle okudum. Fakat bugün çukura yine baktım, tiyatrodan bilet alırken. Hiç bir şey değişmemiş. Halbuki Mevlana Camisi'nin imam efendisi Zahit o çukur için Keçiören Tepebaşı'ndaki vakfı arasaydı çukurun üstüne çimen bile ekilirdi.
Tarih: 11 Şubat 2007 05:24 Ekleyen: Beğenme: 0
EGE ATASÖZLERİ
1-ÜZÜM VERİP PEKMEZ ALMAK.
2-SÜT NASILSA KAYMAK DA ÖYLEDİR.
Tarih: 11 Şubat 2007 02:49 Ekleyen: Beğenme: 0
ARTIK ,NE SÖZ GÜMÜŞ NE DE SUKUT ALTINDIR.
SUYUN "SUDAN UCUZ " OLMADIÐI GİBİ....
Bir dostun dediği gibi "düşünmek gümüşse,ifade edebi
lmek altındır."
Tarih: 11 Şubat 2007 02:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Bazen alınıp,kırılbiliyor insan ansafsızca tenkidlerden.Ama dostlar burası bir yarışma veya marifetlerimizi döktüreceğimiz bir alan değil ki...Yüreğimizi buran,bize ters gelen mantığımızın almadığı insani değerleri hiçe sayan olaylar ve insanlarla dilimizin döndüğü gücümüzün yettiği kadar savaşmak en azından bir kişiye olsun ul aşıp sesimizi duyurmak için bizlere ayrılan bence çok değerli bir köşe.Beğenirsiniz v eya beğenmezsiniz,sokağa atılmış paranız çalınmış zamanınız yok.Dilerseniz hiç girmezssiniz bu sahifeye bu kadar basit.Konuşmayan bir toplumdan geliyoruz,kim ne yazarsa yaz sın ,saygı ve terbiye duvarlarını aşmadıkça bırakın .Kendini buraya layık bulmayanlara bir sözüm yok.Herkesin birbirinden alacağı bir şeyler vardır
nice mektep görmemiş bilgelerin olduğu gibi.HAYATIN bize kattıkları ,fildişikuleler ve dermeçatma kulubelerden almış olduklarımızdır.Birini diğerinden daha üstün kılan ne olabilir ki ?Hepsinin ayrı yeri ,ayrı değeri vardır.Soğan soymadan,sanat yapmaya kadar..
Yıkmak çok kolay bir eylem ,yapmak emek ister dostlar.Yazın ki çevremizin ,yurdumuzun sorunlarına katılabilelim,imzalalarla da olsa güzel ve doğru olan adımlara destek verelim.Gene babaanne gibi yazdım(BAŞAÐIMIN BABAANNEsiyim alınmam merak etmeyin.)Şu an vereceğiniz bir imzanın orman alanlarımız için ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatmama gerek var mı?Susmayın sadece,yazın veya konuşun ki ümmetlik ten kurtulalım.SEVGİYLE SAÐLIKLA KALIN.(ne mutlu ki yazacağımız bir yer ve hala okuyanlar var.)
Tarih: 11 Şubat 2007 02:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Go home pirinç
• Zaman kaybıyla geçirilecek her dakika bizlere haram, zıkkım olsun.
• Kim kimi ikna etmek için uğraşıyor?
• Pilavlık bile olamayan pirincin Ankara’da ne işi var?
Go home yanki, go home pirinç.
Tarih: 11 Şubat 2007 02:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Duyar, muhtarlarımıza dizüstü bilgisayar hediye etmeden önce Ahmet Taner Kışlalı mahallesindeki devasa çukurun üzerini ve semtimizde bulunan diğer açık kalan çukurların üzerini Büyük Şehir Belediyemizin kapatması için bizlere yardımcı olup. Çayyolu halkının takdirini kazansaydı çok daha iyi olurdu. 37. cad. üzerindeki muhtarlığımıza 33 adım mesafedeki devasa çukurun üzerinde hala kapak yok. Bu arada 33. caddeden başlayarak muhtarlık binamıza kadar olan bölümde tek bir yol lambası dahi yanmıyor. Bu yoldan yaya gece bir yere giden semt sakinleri ancak Muharrem Dalkılıç Koşu Yolu lambalarından yararlanabiliyor.
Sn. Ahmet Duyar bu çukurların üzerini kapattırarak belki Ankara Muhtarlar derneğinden değil ama Çayyolu Platformundan bir plaket kazanabilirdi.
Tarih: 11 Şubat 2007 02:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu halkı Ali Rıza Bey Ormanı'nı Gezginler Kooperatifine peşkeş çeken milletvekillerini, ormancıları ve milli emlakçıları hiç unutmayacak. Hep anacak.
Ali Rıza Bey Ormanı'nı sevenler derneği
Türkcell anteninin yanı
Tarih: 11 Şubat 2007 02:09 Ekleyen: Beğenme: 0