-
BU GEREKÇE KABUL EDİLEMEZ. 2/2
Küskünler bazı art niyetli insanların ekmeğine yağ sürmüyor mu ne dersiniz?
Tarih: 27 Haziran 2007 10:12 Ekleyen: Beğenme: 0
-
BU GEREKÇE KABUL EDİLEMEZ. 1/2
Tansas gibi dev bir müessesede güvenlik kameralarının kıymetli olmadığı gerekçesiyle meyve/sebze reyonunu çekmiyor olması kabul edilemez bir durumdur. Böyle dev bir müessese yalnızca kendi mal güvenliğinden değil aynı zamanda müşterilerinin güvenliğinden de sorumlu olması gerekir. Üstelik tansasta bir ara müşteri memnuniyeti diye bir slogan vardı; gerçi sonradan her ne kadar burası el değiştirdiyse de bu slogan bir süre daha devam etti.
Peki müşteri memnuniyeti müşteriyi mağdur etmek midir?
Siz ne kadar dikkatli olursanız olun bir anlık boşluk bu işi meslek haline getirmiş kişiler tarafından en iyi şekilde değerlendirilir. Bu iş içinde en uygun yerin sanırım meyve/sebze reyonunun olması lazım. Çünkü burada sebze ve meyveler seçilirken en fazla zaman harcanan ve dikkatin meyveler üzerinde yoğunlaştığı bölümdür.
Bu bakımdan Tansası kınıyor, en kısa zamanda güvenlik kamarası bulunmayan reyonlarına da kamara taktırmasını temenni ediyorum.
Bizlerde biraz daha fazla dikkatli olalım.
NOT:
Bu yazı yazıldıktan sonra her şeye ben tepki vermeyeyim, birazda başkaları tepki versin, bende gerekirse desteklerim düşüncesiyle bu bir bekletilmiş tepkidir. Ama maalesef kimse yazmayınca ben yollamak zorunda kaldım.
Anlayamıyorum bazı olaylara tepki vermemiz için illa o olayın veya benzerinin kendi başımıza gelmesini mi beklemeliyiz?
Biliyorum bir çoğunuz bu sayfalara küstü fakat küsmek yerine beğenmediğiniz insanların yazılarını okumamak onları yokmuş gibi saymak daha akıllıca olmaz mı?
Tarih: 27 Haziran 2007 10:10 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Sayın Temel Taş,
Öncelikle kızımıza bir şey olmamasına çok sevindim.
Sizin de belirttiğiniz gibi bir takım kazalar olabilir. Ama kazayı yapan veya gören kişilerin hiçbir şey olmamış gibi davranmaları. Kaza geçiren insanları kaderine terk etmeleri insanı çileden çıkarıyor.
Bırakınız insan gibi kutsal bir varlığın kaza geçirmesini, vicdanlı bir insan bir hayvanın dahi kaza geçirmesine seyirci kalamaz.
Galiba yavaş yavaş insanlığımızı kaybediyoruz ama farkında değiliz.
Saygılar.
Tarih: 26 Haziran 2007 11:04 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Sayın Faruk ELMASOĞLU,
Çocuğumun geçirdiği trafik kazası ile ilgili gönderdiğiniz mesaja ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum...Şükürler olsunki kızıma çarpan aracın sürati düşük olduğundan kazayı ufak-tefek sıyrıklarla atlattık.Ancak bizi ziyadesiyle üzen husus , sürücünün kazayı gördüğü halde,hatta dahada ötesi kızım yerde yatıyor halde iken hiçbirşey olmamışcasına yoluna devam edebilmesidir.Medeni kişilere yakışan tavrı sergileyip bir özür dileme veya geçmiş olsun deme nezaketini gösterebilseydi bizim için yeterli olacaktı....İlginize tekrar teşekkür eder saygılar sunarım...
Tarih: 26 Haziran 2007 09:34 Ekleyen: Beğenme: 0
-
24/06/2007 Pazar günü saat 16:00-16:15 sıralarında Çayyolu Arcadium karşısında bulunan Tansaş'ta alışveriş sepetinden bir anda çantam çalındı. Çok dikkatli olmama rağmen bu olay başıma geldi. Tansaş yetkililerinin söylediğine göre hemen hemen her haftasonu bu olay oluyormuş. Jandarma karakolununda yapacak birşeyi yokmuş. Çantama sahip çıkmam tembihlendi. Çünkü güvenlik kamerası kıymetli olmadığı için meyve/sebze reyonunu çekmiyor. Mağaza güvenlik görevlileride sadece çıkış kapısının önünde durup çıkan müşterilerin yüzüne baktılar. Ayrıca sebze/meyve reyonuna çok yakın olan giriş kapısından da müşteriler çıkabiliyor. Maddi değeri büyük olmayan,ancak içinde balayı fotoğraflarımın olduğu kodak marka digital fotoğraf makinam eksik olarak Ümitköy'de simit cafe civarında çantam bulunmuş. Eşimle beraber çok üzüldük. Herkesin bu tip hırsızlık olaylarına karşı daha dikkatli olmasını hatırlatır, iyi günler dilerim...
Tarih: 25 Haziran 2007 17:51 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Sayın Temel Taş,
Size de büyük geçmiş olsun, ama sadece geçmiş olsun demekle sorunlar çözülmüyor.
Maalesef insanlarımız sorumluluk ve vicdan sahibi olmadan araba sahibi oluyorlar. Bu tip sorumsuz insanlar yakalandığında en ağır ceza ile cezalandırılmaları, hatta verilen bu cezanın yanında arabalarına dahi el konulmasından yanayım.
Küçük kızımızın sağlık haberlerini bekliyoruz.
Saygılarımla.
Tarih: 25 Haziran 2007 15:19 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Hem gezgin, hem gurme Mehmet Yaşin hakkında bilmek istedikleriniz varsa, tıklayın.
,
http://www.geocities.com/mehmet_yasin/
http://geocities.com/mehmet_yasin/blog.html
http://mehmetyasin.blogspot.com/
http://heozyurekli.blogspot.com/
-
Saltoğlu Bulvarı adından nefret ediyorum, en azından bir protesto olarak çayyolum.com sitemizde bu isim yerine Angora bulvarı adının kullanılmasını öneriyorum.. Bulvar isimleri önemlidir, halkın isteğini, bölgenin özelliğini yansıtmalıdır ve kimsenin babasının malı değildir!
Tarih: 25 Haziran 2007 10:55 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Sayın Hülya Sağıroğlu
Samimiyetle söylüyorum ki güzel konulara değiniyorsunuz. Bu sitede sizin gibi güzel konulara değinen kişiler zaten yeterince birer birer yok oluyor. Daha fazla kan kaybına uğramayalım. Bizlerin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Lütfen yazınız.
2218 nolu mesajımda sizeydi okumadınızsa lütfen onu da okuyunuz.
Sevgi ve saygılarımla.
Faruk.
Tarih: 25 Haziran 2007 10:14 Ekleyen: Beğenme: 0
-
22 Haziran 2007 Cuma günü saat 18.25 sularında Şeyh Muciburrahman Bulvarı ile Ankaralılar Caddesi'nin kesiştiği A. Taner Kışlalı Parkının köşesinde, yaya yeşil ışığına güvenerek arkadaşı ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan 10 yaşındaki kızıma çarparak yere düşüren ve çocuğun o halini gördükten sonrada araçtan inip çocuğun durumunu sorma zahmet ve nezaketini göstermeyip yoluna devam edebilen beyaz aracın sürücüsü.... Sizi şiddet ve nefretle kınıyorum...Sizinle ayni Semtte yaşadığım içinde hicap duyuyorum.
Tarih: 25 Haziran 2007 10:14 Ekleyen: Beğenme: 0