Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•   DUYAr  mELEDİYESİNE ÜCRETSİZ 
             İŞİTME  " DUY "   t e s t i   !!!

" Yerel seçimlerde vaad nutukları atılırken Ümitköy'e de uluslararası fuar alanı, kongre ve kültür merkezi projesi düşmüştü...  "

Ümitköy - Çayyolu KENT ARŞİVİ
    2004
    Tarih: 12 Şubat 2009 23:38 Ekleyen:
  • Beyazperde - Rec: Ölüm Çığlığı - [Rec]

REC
                      [   k a y ı t   ]

DİKKAT
    SES TV’de BİR MELİH GÖKÇEK İTİRAFI
    “Bizdeki arıtma sistemi Kızılırmak suyundaki sülfat diğerini 1mg bile düşüremez.”

Tarih: 12 Şubat 2009 23:32 Ekleyen:
  • Arkadaşlar duydunuz mu Çayyoluna polis gelecekmiş.güvenliği jandarmadan alacaklarmış.Görevli polis arkadaşım söyledi.Askerin disiplini hangi kurumda var söyler misiniz?Biz Jandarmamızdan memnunuz.Hadi birleşip sesimizi duyuralım.Jandarmamızdan vazgeçmeyelim.
    Tarih: 12 Şubat 2009 23:31 Ekleyen:
  • Toplu taşım araçlarında göze hiç hoş gelmeyen bir enstanteneyi sizlerle bir daha paylaşmak istiyorum... bugün  belediye otobüsünün orta kısmında  yanyana durup  sohbet ettiğim modern kılık kıyafetli hanımefendi
    -ki yaklaşık  60 yaşları civarındaydı ...
       Koltukta  oturan  badem bıyıklı 25 / 30 yaşlarındaki delikanlı   hemen yanımızda dikilen  ve dışarıdan gördüğüm kadarı ile hiçbir fiziki  birengeli görülmeyen  yaklaşık  35/40  yaşlarında görülen   türbanlı bayana
    işaret ederek  tercih kullanarak  yer verdi ...
    Tarih: 12 Şubat 2009 23:29 Ekleyen:
  • televizyonda sabahleyin izledim bazı tuvaled
    kağıtları insanların üreme organlarına zarar veriyor
    muş diye .  belediyeninse suyu  zaten sülfatlıymış  heryerde yazıldı çizildi demir  ve beton boruları bile deliyonuş...
      Tek alternatifimiz  kaldı,,,
    origami yaparkende kullandığım eski  kahverengi kesekağıtları  ,,
    dokusu sert olsa bile  hiç değilse organik...
    Tarih: 12 Şubat 2009 23:26 Ekleyen:
  • telefondan her aradığımda hep yok dışarda dediklerinden engin abi sizi yine bir konudan ötürü şahsen rahatsız ediyorum. Caminin karşısındaki boş arazide bekleyen atık toplama araçlarının yanına şüpheli hurdacı arabaları yanaşıyor ve galiba belediyenin kamyonlarına sığmayan bazı şüpheli çöpleri hurdacıların kamyonlarına zuladan nakil yapıorlar. saygılar konuttan Hasan
    hüseyin.
    Tarih: 12 Şubat 2009 23:21 Ekleyen:
  • Doğal-gaz Mal tepeden kızılay varana doğru  yaya  kaldırımlarında , büyükşehir belediyasinin  tef -
    tiş kurulu başkanlığından   hiçmihiç birgörevli kim
    se yürümez AllahAşkına bu kızılayın göbeğindeki  kaldırımlarda ... Petek  taşların  aralarıına serpiştirilen  20X20  dekoraktif  park
    e taşları  Kefal 'e kadar neredeyse  tamamı ilgili taş hırsızlarınca  sökülmüş  ve  yeni  müth.  ni   bekliyor...Mümkünse seçimlerden  birazönce  ...Bizim
    Şirkette  bu kaldırımların üzerindeki cukurlar  yüzünden  topuhu  zarar görmeyen  kalmadı...

Belediya teftiş kurulu ; ilerideki senelerde baş kenttemeydana  gelebilcek su krizleriine karşı 
    şimdiden  bey-sukentte  su için arsalar bakacağına   kızılayın  göbeğindeki  kocakoca sırıtan gizli-ayıplarını  onarsın yada yenilesin ,olmaz mı?
    Makam arabalarınızdan  bizahmet inin  de   biraz
    vatandaşın arasına  karışın baylar , vakit kalırsada
    ha biraz da yaptığınız ettiğiniz o kaldırımarda  o şarkınızla  be(R)abe(R) yürüyün ...iyimi !?
        Beraber  yürüdük  biz bu yollarda
        Bugün yağan ahmak ıslatan yağmur 6 ' n da
    web
    ziya gokalp caddesisozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ziya%20gokalp%20caddesi - Benzer sayfalar
    çiçekçi kız - ziya gökalp caddesi « ankara’nın heykelleri : bir ...5 Mar 2007 ... kızılayda ziya gökalp caddesi halkbankası yanında yer alan bu heykel komşusu olduğu otel tarafından çok da hoş olmayan bir şekilde süslenmiş ...
    ankaraheykelleri.wordpress.com/2007/03/05/cicekci-kiz-ziya-gokalp-caddesi/ - 22k - Önbellek - Benzer sayfalar
    ziya gokalp caddesisozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ziya%20gokalp%20caddesi - benzeR
    Tarih: 11 Şubat 2009 14:00 Ekleyen:
  • Saç Dökülmesi
    SAÇ DÖKÜLMESİ:

(Alopecie) denilen saç dökülmesinin çeşidli sebebleri vardır. Bulaşıcı hastalıkdan, ba’zı ilâclardan, hâmilelik veyâ thyroid salgısının az olmasından ve rûhî bozuklukdan dolayı saç dökülmesi az değildir. Seborrhé [Seborre] denilen yağlı, kepekli saçların dökülmesi de çokdur. Bunların ayrı ayrı tedâvîleri vardır. Müşterek, umûmî bir tedâvî yokdur. Saç dökülmesine karşı, başı esmer sabun, ya’nî yumuşak potas sabunu ile yıkamalıdır. Süleymâniyye kütübhânesi, (Lâleli) kısmında, [3735] sayılı kitâbda diyor ki, (Saçı dökülen kimse, sabâh-akşam başına menekşe yağı sürse, saçı dökülmez ve yenisi gelir. Menekşe veyâ başka çiçeğin yağını yapmak için, fransızca (Dorvault)da diyor ki, yüz gram saf, ya’nî asidsiz  Znokta yağı, yirmibeş gram çiçek
    ile karışdırılır. El ile yoğrulur. Yâhud havanda ezilir. Şişeye koyup ağzı kapanır. Ara sıra çalkalıyarak üç gün güneşde tutulur. Sonra, sıkarak yağı süzülür. Posa sıkılıp yağ iyice alınır. Posa atılır. Bu yağa tekrâr yirmibeş gram çiçek konup, yine üç gün güneşde tutulur. Böylece üç kerre yapılır. On günde kuvvetli çiçek yağı elde edilmiş olur. Yâhud, yüz gram yağa 2 gram menekşe esansından koyup çalkalanır. Bunun gibi yapılan lavanta çiçeği yağı ile, baş ovulmasını, doktor Hera
    ud, fransızca (Tıbbî nebâtlar) kitâbında yazmakdadır.

Sinâmeki yaprağı kaynatıp içmek veyâ tozunu yutmak saçı çoğaltır. Hatmi çiçeğini kaynatıp, hamâmda, o su ile saçı yıkasalar,  KIL diplerini kuvvetlendirir ve dökülmesini önler. Havuç yaprağı da böyledir). (Gâyet
    Tarih: 10 Şubat 2009 22:06 Ekleyen:

•                   DOLMUŞ TAKSİ

Ben Ulusa dolmuş sayısının arttırılmasnı,aynı zamanda Kızılay- Ümitköy,veya Kızılay-  Çayyolu hattı için dolmuş TAKSİ konulmasının çok yararlı olacağını düşünüyorum. Ankara da Dolmuş  taksiye rastlamadım varsa da ben bilmiyorum. İstanbulda ki uygulamanın burada neden kullanılmadığını anlamış değilim.Bu hem acil işi olanların işini kolaylaştıracak,hem  de otobüslerin yükünü hafifletecektir.Şu Krizde hem taksiciler hemde yaralanacaklar açısından da katkısı olabilir.
    Bilmem dikkate alınırmı?
    Tarih: 10 Şubat 2009 22:04 Ekleyen:
  • Ümütköy girişinde köprüden sağ tarafa dönünce burada çok güzel bir park alanı vardı,gel zaman, git zaman baktık ki burada küçük bir inşaat başladı, herkes buranın belediye binası olmasını düşünürken gördük ki burası muhtarlıkmış.Gordiyon inş.senelerdir taş atıp duruyoruz,907 no lu tepeye yazıklar oldu diyoruz ama gelin görün ki park alanlarını da muhtarlıklar işgal etmeye başladılar .İyi güzel mahalleye hizmet verecek bu kadarda olsun, ama vatandaş muhtarlığa nasıl gidip gelecek ? bunu hiç düşünen varmı ? çok merak ettim.Bu yolda vatandaş nasıl karşıya geçecek ? trafik kazası olursa bunun mesulü kim olacak?
    Tarih: 10 Şubat 2009 22:03 Ekleyen: MehmetKoray
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!