DUYAr mELEDİYESİNE ÜCRETSİZ
İŞİTME " DUY " t e s t i !!!
" Yerel seçimlerde vaad nutukları atılırken Ümitköy'e de uluslararası fuar alanı, kongre ve kültür merkezi projesi düşmüştü... "
Ümitköy - Çayyolu KENT ARŞİVİ
2004
Tarih: 12 Şubat 2009 23:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Beyazperde - Rec: Ölüm Çığlığı - [Rec]
REC
[ k a y ı t ]
DİKKAT
SES TV’de BİR MELİH GÖKÇEK İTİRAFI
“Bizdeki arıtma sistemi Kızılırmak suyundaki sülfat diğerini 1mg bile düşüremez.”
Tarih: 12 Şubat 2009 23:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Arkadaşlar duydunuz mu Çayyoluna polis gelecekmiş.güvenliği jandarmadan alacaklarmış.Görevli polis arkadaşım söyledi.Askerin disiplini hangi kurumda var söyler misiniz?Biz Jandarmamızdan memnunuz.Hadi birleşip sesimizi duyuralım.Jandarmamızdan vazgeçmeyelim.
Tarih: 12 Şubat 2009 23:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Toplu taşım araçlarında göze hiç hoş gelmeyen bir enstanteneyi sizlerle bir daha paylaşmak istiyorum... bugün belediye otobüsünün orta kısmında yanyana durup sohbet ettiğim modern kılık kıyafetli hanımefendi
-ki yaklaşık 60 yaşları civarındaydı ...
Koltukta oturan badem bıyıklı 25 / 30 yaşlarındaki delikanlı hemen yanımızda dikilen ve dışarıdan gördüğüm kadarı ile hiçbir fiziki birengeli görülmeyen yaklaşık 35/40 yaşlarında görülen türbanlı bayana
işaret ederek tercih kullanarak yer verdi ...
Tarih: 12 Şubat 2009 23:29 Ekleyen: Beğenme: 0
televizyonda sabahleyin izledim bazı tuvaled
kağıtları insanların üreme organlarına zarar veriyor
muş diye . belediyeninse suyu zaten sülfatlıymış heryerde yazıldı çizildi demir ve beton boruları bile deliyonuş...
Tek alternatifimiz kaldı,,,
origami yaparkende kullandığım eski kahverengi kesekağıtları ,,
dokusu sert olsa bile hiç değilse organik...
Tarih: 12 Şubat 2009 23:26 Ekleyen: Beğenme: 0
telefondan her aradığımda hep yok dışarda dediklerinden engin abi sizi yine bir konudan ötürü şahsen rahatsız ediyorum. Caminin karşısındaki boş arazide bekleyen atık toplama araçlarının yanına şüpheli hurdacı arabaları yanaşıyor ve galiba belediyenin kamyonlarına sığmayan bazı şüpheli çöpleri hurdacıların kamyonlarına zuladan nakil yapıorlar. saygılar konuttan Hasan
hüseyin.
Tarih: 12 Şubat 2009 23:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Doğal-gaz Mal tepeden kızılay varana doğru yaya kaldırımlarında , büyükşehir belediyasinin tef -
tiş kurulu başkanlığından hiçmihiç birgörevli kim
se yürümez AllahAşkına bu kızılayın göbeğindeki kaldırımlarda ... Petek taşların aralarıına serpiştirilen 20X20 dekoraktif park
e taşları Kefal 'e kadar neredeyse tamamı ilgili taş hırsızlarınca sökülmüş ve yeni müth. ni bekliyor...Mümkünse seçimlerden birazönce ...Bizim
Şirkette bu kaldırımların üzerindeki cukurlar yüzünden topuhu zarar görmeyen kalmadı...
Belediya teftiş kurulu ; ilerideki senelerde baş kenttemeydana gelebilcek su krizleriine karşı
şimdiden bey-sukentte su için arsalar bakacağına kızılayın göbeğindeki kocakoca sırıtan gizli-ayıplarını onarsın yada yenilesin ,olmaz mı?
Makam arabalarınızdan bizahmet inin de biraz
vatandaşın arasına karışın baylar , vakit kalırsada
ha biraz da yaptığınız ettiğiniz o kaldırımarda o şarkınızla be(R)abe(R) yürüyün ...iyimi !?
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Bugün yağan ahmak ıslatan yağmur 6 ' n da
web
ziya gokalp caddesisozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ziya%20gokalp%20caddesi - Benzer sayfalar
çiçekçi kız - ziya gökalp caddesi « ankara’nın heykelleri : bir ...5 Mar 2007 ... kızılayda ziya gökalp caddesi halkbankası yanında yer alan bu heykel komşusu olduğu otel tarafından çok da hoş olmayan bir şekilde süslenmiş ...
ankaraheykelleri.wordpress.com/2007/03/05/cicekci-kiz-ziya-gokalp-caddesi/ - 22k - Önbellek - Benzer sayfalar
ziya gokalp caddesisozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ziya%20gokalp%20caddesi - benzeR
Tarih: 11 Şubat 2009 14:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Saç Dökülmesi
SAÇ DÖKÜLMESİ:
(Alopecie) denilen saç dökülmesinin çeşidli sebebleri vardır. Bulaşıcı hastalıkdan, ba’zı ilâclardan, hâmilelik veyâ thyroid salgısının az olmasından ve rûhî bozuklukdan dolayı saç dökülmesi az değildir. Seborrhé [Seborre] denilen yağlı, kepekli saçların dökülmesi de çokdur. Bunların ayrı ayrı tedâvîleri vardır. Müşterek, umûmî bir tedâvî yokdur. Saç dökülmesine karşı, başı esmer sabun, ya’nî yumuşak potas sabunu ile yıkamalıdır. Süleymâniyye kütübhânesi, (Lâleli) kısmında, [3735] sayılı kitâbda diyor ki, (Saçı dökülen kimse, sabâh-akşam başına menekşe yağı sürse, saçı dökülmez ve yenisi gelir. Menekşe veyâ başka çiçeğin yağını yapmak için, fransızca (Dorvault)da diyor ki, yüz gram saf, ya’nî asidsiz Znokta yağı, yirmibeş gram çiçek
ile karışdırılır. El ile yoğrulur. Yâhud havanda ezilir. Şişeye koyup ağzı kapanır. Ara sıra çalkalıyarak üç gün güneşde tutulur. Sonra, sıkarak yağı süzülür. Posa sıkılıp yağ iyice alınır. Posa atılır. Bu yağa tekrâr yirmibeş gram çiçek konup, yine üç gün güneşde tutulur. Böylece üç kerre yapılır. On günde kuvvetli çiçek yağı elde edilmiş olur. Yâhud, yüz gram yağa 2 gram menekşe esansından koyup çalkalanır. Bunun gibi yapılan lavanta çiçeği yağı ile, baş ovulmasını, doktor Hera
ud, fransızca (Tıbbî nebâtlar) kitâbında yazmakdadır.
Sinâmeki yaprağı kaynatıp içmek veyâ tozunu yutmak saçı çoğaltır. Hatmi çiçeğini kaynatıp, hamâmda, o su ile saçı yıkasalar, KIL diplerini kuvvetlendirir ve dökülmesini önler. Havuç yaprağı da böyledir). (Gâyet
Tarih: 10 Şubat 2009 22:06 Ekleyen: Beğenme: 0
DOLMUŞ TAKSİ
Ben Ulusa dolmuş sayısının arttırılmasnı,aynı zamanda Kızılay- Ümitköy,veya Kızılay- Çayyolu hattı için dolmuş TAKSİ konulmasının çok yararlı olacağını düşünüyorum. Ankara da Dolmuş taksiye rastlamadım varsa da ben bilmiyorum. İstanbulda ki uygulamanın burada neden kullanılmadığını anlamış değilim.Bu hem acil işi olanların işini kolaylaştıracak,hem de otobüslerin yükünü hafifletecektir.Şu Krizde hem taksiciler hemde yaralanacaklar açısından da katkısı olabilir.
Bilmem dikkate alınırmı?
Tarih: 10 Şubat 2009 22:04 Ekleyen: Beğenme: 0
Ümütköy girişinde köprüden sağ tarafa dönünce burada çok güzel bir park alanı vardı,gel zaman, git zaman baktık ki burada küçük bir inşaat başladı, herkes buranın belediye binası olmasını düşünürken gördük ki burası muhtarlıkmış.Gordiyon inş.senelerdir taş atıp duruyoruz,907 no lu tepeye yazıklar oldu diyoruz ama gelin görün ki park alanlarını da muhtarlıklar işgal etmeye başladılar .İyi güzel mahalleye hizmet verecek bu kadarda olsun, ama vatandaş muhtarlığa nasıl gidip gelecek ? bunu hiç düşünen varmı ? çok merak ettim.Bu yolda vatandaş nasıl karşıya geçecek ? trafik kazası olursa bunun mesulü kim olacak?
Tarih: 10 Şubat 2009 22:03 Ekleyen: MehmetKoray Beğenme: 0