Ankaradaki bazı kişilerden bu millet, bir şekilde kurtuldu...
- Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü Veysel Karani Demir ,
- Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Burhan Yazar ve
- Başkanvekilliği’ni yürüten 25 yıllık Meclis üyesi Seyfi Saltoğlu
Umarım 29 Mart 2009 tarihinde, İ. Melih Gökçek'den bizi halk kurtaracak...
Tarih: 16 Şubat 2009 00:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Saltoğlu belediyenin kepçesiyle oğlunun evini taşımak gibi tepki çeken uygulamaların altına imza atmıştı. Saltoğlu, ilk iki döneminde ANAP’tan Belediye Meclisi’ne girmiş, sonra da sırasıyla RP, FP ve AKP’den Meclis üyesi olmuştu.
Seyfiiii Parti bittiiii yapı paydossss....
Darısı İ. Melih Gökçek'eeeeee
Tarih: 15 Şubat 2009 16:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Ankara’da "Terzi Seyfi" olarak da anılan Saltoğlu, mahkemenin ret kararlarına rağmen kendi oturduğu sitenin önünden geçen bulvara ismini vermişti.
25 yıllık saltanat sona erdi. Seyfi Emekli oldu...
Artık bulvarın ismi "Emekli Terzi Saltoğlu" olur.
Tarih: 15 Şubat 2009 16:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Ayrımcılığın Böylesi !
Sağcılar -solcular,laikler -dindarlar, zenciler-beyazlar,
milliyetçiler-koministler vb. duymuştukta da KÖPEKLİLER-KÖPEKSİZLERİ de duymak varmış kaderde!
Her ne kadar büyükler bizden daha iyi bilirse de siz siz olun bildiğinizden şaşmayın. Hayvana merhamet etmeyen insana hiç etmez. Doğaya, yeşile sevgisi olmayanın insana da sevgisi olmaz. Bölmekten, bölünmeden de kimseye hayır gelmez.
Tarih: 15 Şubat 2009 15:45 Ekleyen: Beğenme: 0
yha bence bu dershane biraz zor hem yoksa niye 1-2-3. olana ipod versinler ki belli bi puanı geçmeyenlere verilmeyecektir denmiştir o yüzden bana zormuş gibi geliyor. ama yine de basit de olabilir ama final i duydum sınav ı duydum ama dosya dershanesini hiç duymamıştım yarın da sınavına giricem 1. olurum inşallah
Tarih: 14 Şubat 2009 22:49 Ekleyen: nehirünal Beğenme: 0
ELEMAN ARANIYOR!!!
8. cadde arcadium ve Tansaş arasındaki yaya geçidine dolgın ücretle değnekçi alınacaktır .
ARANAN ŞARTLAR :
Renk körü olmasın yeterlidir.
Eli sopalı olması tercih sebebi olacakyır .
Tarih: 13 Şubat 2009 17:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Rastgele gördüğüm bi site.Ancak güzel olmuş
KANATSIZ KUŞLAR
Birilerinden özür dileyenler,özür bekleyenler lütfen Louıs de Bernıer'es in Kanatsız Kuşlarını okusun.İnsanları birbirne düşman ederek suçlayarak,suçlukuk komplesine sokmaya çalışarak dünyayı yaşanmaz hale getirmeye çalışanlar,bu kitabı okuduktan sonra tekrar düşünsün.
Tarih: 13 Şubat 2009 17:07 Ekleyen: Beğenme: 0
SKANDAL!!! Gökçek her şeyi biliyormuş! Ballı kooperatif arsası olayında son perde...
Bugün ortaya çıkan belgeler Gökçek'in skandal kooperatiften de ballı arsa satışından da haberdar olduğunu ortaya koydu...
MHP'li Oktay Vural MelihGökçek'in peşini bırakmıyor. Vural'ın ortaya koyduğu kooperatif skandalından sonra Melih Gökçek "haberim yok" açıklamsı yapmıştı. Şimdi ise Vural "haberi de var belgelerin altında imzası da var" diyor
Ankara'nın en değerli noktalarından Bey [su ]kent 598 numaralı parsel... Tam 30 bin metrekare arsa... Skandal Güzelbağ Kooperatifinin Başkanı Rahmi Çınar
Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı... Büyükşehir Belediyesinin Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Mehmet Pamuksuz da o kooperatifte başkan yardımcısı..
Kişi başına sadece 9 milyar 280 milyon lira düştü.. Bugün satacak olsalar en az 20 trilyon yani 20 milyon lira edecek bu arsaya neredeyse bedavaya sahip oldular...
Herkes şaşırdı... Şok oldu... Yapılan yazılı açıklamaya bakılırsa Melih Gökçek de şaşırdı.. "Medyadan öğrendim hemen soruŞturma açtırdım" dedi.
Birinci belgeye göre belediye bürokratlara satılan arazinin yazısını Ankara Valiliğine yolluyor.. İşte o yazı Melih Gökçek adına deniyor ve Güzelbağ kooperatifine "tamamdır" deniliyor.
İkinci belgeye göre melih gökçek güzelbağı kooperatifini çok yakından tanıyor.. Çünkü aynı kooperatifle bürokratlar daha önce de 67 bin metrekarelik bir arsayı satın almak istemiş.
Gökçek de hemen olur demiş ve belediyenin arsasını belediyenin yöneticilerine imzasıyla tahsis etmiş.. Ama arsaları istimlak edilen vatandaş mahkemeye
Tarih: 13 Şubat 2009 17:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Dünya yuvarlak yani bir
ÇAP olduğu içinmidir mi bilinmez denizde 16.sıradan OK -
yanuslarda yavaşyavaş enginlere açıldıktan sonra dümeni tekrar çayyoluna kıran kaptanımızın vapuru anlaşıldığı kadarı ile Ertuğrulun amiral gemisinden
illk önce dumanı görünlmüş helal olsun Levent abimiz tarafından !!!
Seçimlere kadar beklerseksek sanıyorum herhalde sonra bacası ve en sonundada kaptan köşkünde görülecek ...
Tarih: 12 Şubat 2009 23:42 Ekleyen: Beğenme: 0