Haberler


Yenimahalle ilçe milli eğitim müdürlüğü eğitimde Kalite yönetimi çalışmaları son hızla devam ediyor.
  • Yorumlar: 0
  • 16 Şubat 2010 00:00
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 2335
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

Yenimahalle ilçe milli eğitim müdürlüğü eğitimde Kalite yönetimi çalışmaları son hızla devam ediyor.

0 0

Yenimahalle ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda İlçe Kaymakamı Kenan ÇİFTÇİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YILDIRIM’ın önderliğinde eğitimde dünya çapında bir düzey hedeflenmiştir. Eğitim-Öğretim, Kültür-Sanat ve Sporda en iyi olmayı hedefleyen ilçede tüm okullarda çalışmalar devam etmektedir.

İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’ında belirttiği gibi ‘’Biz gelecek için çalışıyoruz. Eğitim dünyanın yükselen değeridir, Ankara’nın yükselen değeri eğitimdir. Yenimahalle’nin bu konuda büyük bir çabası var. Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü il genelinde yaygınlaştırabileceğimiz, bizim faydalanabileceğimiz projeleri ortaya koyan bir ilçemizdir. Bu bizim için bir onurdur.’’

Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Uygulamaları Yönergesi Kapsamında 2009-2010 Yılı Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okul/Kurumlarından ödüle başvuran kurum ve ekip dalında ilk üçe giren okullarımıza ödüllerini vermek üzere ödül töreni yapıldı.

9 Şubat Saat 10:00’da Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN, Yenimahalle Kaymakamı Kenan ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YILDIRIM, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım’ın konuşma yaptı. Okul Kurum ve Ekip Kategorisinde ilk üçe girerek, il düzeyinde değerlendirmeye katılma hakkı elde eden okullarımızın sunuları izlendi.

Yenimahalle İlçe Kaymakamı Kenan Çiftçi’nin konuşması, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN’ın konuşmasının ardından Kalite Ödülü İlçe Değerlendirme çalışmalarında görev alan;

Orhan Gazi İ.Ö.Okulu Müdürü Tansel YAZICIOĞLU
Yunus Emre Kız Meslek Lisesi Resim Grafik Öğretmeni Gülsen SAÇAK
Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi Biyoloji Öğretmeni Ülkü ÖZLÜ
Haydar Aliyev ilköğretim okulu Tek. Tasarım Öğretmeni Canan CİNPOLAT’a Kalite Komisyon üyelerimiz Semra ÖZCAN ve Murat ŞAHİN öğretmenlerimize takdir belgeleri İl Milli Eğitim Müdürümüz Kamil Aydoğan tarafından verildi.

KURUM DALINDA DERECEYE GİREN OKULLAR
Kurum Dalında Yenimahalle İlçe Birincimiz Yunus Emre Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi Ekibi adına Okul Müdürü Gülçin KAHYA’ya plaket ve Takdir Belgeleri İl Milli Eğitim Müdürümüz Kamil Aydoğan tarafından verildi.

Kurum Dalında Yenimahalle İlçe ikincimiz Öğretmen Kubilay İlköğretim Okulu Ekibi adına Okul Müdürü Mithat GÖKÇEN’e plaket ve Takdir Belgeleri Yenimahalle Kaymakamı Kenan ÇİFTÇİ tarafından verildi.

Kurum Dalında Yenimahalle İlçe üçüncümüz Göktürk İlköğretim Okulu Ekibi adına Okul Müdürü Necaattin ŞENGEZER’e plaket ve Takdir Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YILDIRIM tarafından verildi.

EKİP DALINDA DERECEYE GİREN OKULLAR
Ekip Dalında Yenimahalle İlçe birincimiz Münevver Öztürk İlköğretim Okulu Ekibi adına Okul Müdürü Semih ÖZEN’e Plaket ve belgeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf BAĞRIYANIK tarafından verildi.

Ekip Dalında Yenimahalle İlçe ikincimiz Anadolu İlköğretim Okulu Ekibi adına Okul Müdürü Nuh KAYA’ya plaket ve Takdir Belgeleri İl Milli Eğitim Müdür Yard. Ahmet PALA tarafından verildi.

Ekip dalında Yenimahalle İlçe üçüncümüz Türk Konut İlköğretim Okulu Ekibi adına plaket ve Takdir Belgeleri İl Milli Eğitim Müdür Yard. Mustafa AYDIN tarafından verildi.

Ayrıca sürece katılan diğer okullarımıza da teşekkür edilerek, dereceye giren okullarımıza İl değerlendirmesinde başarılar dilendi. Yunus Emre Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesinin hazırlamış olduğu kokteyl ile sona erdi.

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.