Haberler


Papa'ya bu kadar önlem doğru mu?
  • Yorumlar: 0
  • 25 Kasım 2006 09:04
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 1971
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

Papa'ya bu kadar önlem doğru mu?

0 0

Papa Ankara'ya geldi trafik felç oldu. Bu kadar insanı mağdur etmek doğrumuydu. Yapılması gereken trafiği aksatmadan korumaktı. Vatandaş mağdur edildi.

Papa'nın Ankara'ya gelişi ile birlikte trafik felç oldu. Eskişehir yolu, trafik polisleri tarafından kapatıldı. Gelen araçlar Eskişehir yoluna paralel olan çevre yoluna yönlendirdi, bir müddet sonra bu yolda tıkandı. Vatandaşlar araç içinde uzun bir süre beklemek zorunda kaldılar.

Papa'nın Ankara'ya gelmesiyle birlikte, bizlere de çok sayıda mail geldi. Bu maillerden birkaçını sizlere aktaralım.


BİZ PAPA'yı ÇOOOK SEVERİZ...

Elbette severiz, ülkemize geldi onun için neler yaptık, daha neler neler yapacağız.
Alınan abartılı güvenlik önlemleri papaya feda olsun. Vatandaş sıkıntıya girsin ne
olur? İşinden çıkıp evine giderken 2-3 saat yollarda bekleyen vatandaşlarımızı evlerinde çocukları, hastaları beklesin.Evde yangın mı var? Olsun....

Hatta kapanan yollarda bekleyen ambulansların içinde hayatta kalabilme mücadelesi veren insanlar mı var? Olsun papa için biraz sabretsinler.

Hem zaten Ankaralılar Büyükşehir Belediyesinin yol yapım çalışmaları nedeniyle bu konuda deneyimli değiller mi?

Biraz da papa için beklesinler, ölsünler...Canımız, canlarımız papaya feda olsun.

Papa için için güvenlik önlemleri alan, bunları uygulayan siyasi otorite ve
bürokrasi yetkililerine minnettarız, papaya ve bize yaptıkları için şükranlarımızı,
sevgilerimizi ve takdirlerimizi sunarız.
Yaşasın papa ve onu koruyanlar...

 


Papa'nın yolu açık!
Dün Papa'nın Diyanet İşlerini ziyaretinden dolayı trafiğe kapanan Eskişehir yolunda polis kuş uçurtmadı. Normal zamanda trafiğin en yoğun oldu saatte, fotoğraf makineme bu görüntü takıldı. İşte Eskişehir yolun ve Armada'nın önü..Saat :17:30

Papa'ya bu kadar önlem doğru mu
Papa Ankara ya geldi trafik felç oldu. Bu kadar insanı mağdur etmek doğrumuydu. Yapılması gereken trafiği aksatmadan korumaktı. Vatandaş mağdur edildi.

Papa'nın Ankara ya gelişi ile birlikte trafik felç oldu. Spor yapmak için ümitköy deki evimden çankaya üniversitesine gitmek üzere saat 16.30 da çıktım yaklaşık1 kilometre sonra Eskişehir yolundaydım, trafik polisleri yolu kapatmış Hacettepe üniversitesi köprüsü üzerinden Eskişehir yoluna paralel olan çevre yoluna yönlendirdi, bir müddet sonra yol tıkandı artık çok yavaş dura kalka gitmeye başladık,TOBB üniversitesi civarına geldiğimizde saat 18.30 olmuştu, artık hareket etmeyip araç içinde üşümeyelim diye motor çalışır vaziyette bekliyorduk.

Bazı kişiler acıkmış, bazılarının tuvalet ihtiyacı doğmuş şaşırmış halde bekleşiyorduk. Bu arada düşünüyordum sinemaya tiyatroya gidecekler, trafikte fenalaşmış acil durumda olanlar ne yapıyorlardı.

Neticede tekrar yavaş yavaş ilerlemeye başladı ve ben 20.30 da trafikten kurtulup (diğerleri kaçta kurtuldu) spor vaktimi yolda geçirdiğimden doğruca perişan bir halde eve gittim saat 20.45 olmuştu.

Şimdi devlet yetkililerine soruyorum; bu yapılanlar doğru mudur, vatandaşı bu kadar bekletmeğe ,mağdur etmeye hakkınız var mı. Bence bu yapılanlar emniyetin zaafından kaynaklanmaktadır, papa gelecek diye insanları araçları yok edersen, korumak çok kolay mühim olan normal trafik akışı içersinde korumak, nerede görülmüş bu kadar aracı trafikten men edip bir yere toplayıp saatlerce bekletmek bu vatandaşı hiçe saymak ,değer vermemektir.

Ayrıca ülke ekonomisine büyük zarar verilmiştir, 4 saat trafikte kalan bir araç yaklaşık 8 litre yakıt sarfettiğini düşünürsek binlerce aracın ekonomiye ve buradaki insanlara zararını, bu zarardan kim sorumludur? Ayrıca papa'nın bu memlekete faydasından çok kendisine faydası vardır bunu da unutmamak lazım. Sevgilerimle..

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.