Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Tasarruflu lamba

Kırılan tasarruflu lambanın yanından hemen uzaklaşın, 15 dakika sonra kırıkları süpürge-faraş ile temizleyip, ayrı bir naylon torbaya koyup, doğrudan sokaktaki çöp kutusuna atın.

Kırılan lamba parçalarını kesinlikle elektrikli süpürge ile temizlemeyin, zira lamba içindeki çok zehirli madde olan civa buharını diğer odalara da yaymış olursunuz.

Kırılan ampül parçalarına basan birinin ayağının ne hale geldiğini internete girin görürsünüz.
    Tarih: 26 Ocak 2012 13:07 Ekleyen:
  • Siyasetle ilgilenmeyen aydınları bekleyen kaçınılmaz sonuç, cahiller tarafından yönetilmeye razı olmaktır.
    EFLATUN

Tarih: 26 Ocak 2012 13:06 Ekleyen:
  • en iyi yönetim
    yönetildiğinizi anlamadan yönetildiğiniz
    yönetim şeklidir ...
    Tarih: 26 Ocak 2012 13:03 Ekleyen:

•   6  tane sadık hizmetkârım vardır. (Bütün bildiklerimi onlar öğretti.) İsimleri; ne, niçin, ne zaman, n'asıl, nerede ve kimdir.

RUDYARD KLIPLİNG

RUMUZ :  7.  ok
    RUMUZ :  7.  ok
    Tarih: 26 Ocak 2012 13:03 Ekleyen:
  • dev led in halleri
    ( lojman hali )

bu bürokrat kesimi var ya bürokrat kesimi
    onlardan bazılarnın sözüne  güvenen bazı vekillerimizin
    başına ne felaket geliyorsa ya kendilerine bağlı bürokratlarının ya da sözde danışmanlarının kendilerini yanlış yönlendirmesi sonucunda başlarına ne geliyorsa  onların yüzünden geliyor

şimdi sayın başbakan bu  çerveveye  oturan müşteşara  ne yapsın hükümeti toplumun en hassas kesildiği bir
    konu(t)da...

kendisi gelir gelmez lojmanları boşalttırdı ama bürokrat oligarjisi  ne başbakanı umursuyor nede hükümeti
    bildiğini okuyor
    Tarih: 26 Ocak 2012 13:02 Ekleyen:
  • paylaşma gücü ...
    Tarih: 26 Ocak 2012 11:47 Ekleyen:
  • şu mektepler olmasa
    maarifi ne güzel idare ederdim
    Tarih: 26 Ocak 2012 11:47 Ekleyen:

•              YÖNETİCİ AMCAYA

BABAM,Sitemize en korunaklı güvenlik sistemini kurduğunuz ve bu konuda çalışan ağabeylerimizin titizliği, sitemizin temizliği, iyi ısındığımız için, çok para(aidat) toplamadan , babamı sıkıntıya sokmadan her türlü apartman sorununu çözdüğünüz, babamlara'' erkekler'' için sosyal alan yarattığınız için. Babamın deyişiyle'' 5 kuruş hak'' yemediğiniz için. Sizi çok beğeniyor.
      Annem, babamın düşüncelerine aynen katılırken, birde yeşili koruduğunuz için'' oy hakkım olsa bir ömür kaydıyla oyumu ona verirdim   ama şu cinsiyet ayrımcılığı olmasa hanımlara karşı daha nazik olsa , apartman boyanırken herkesin özellikle hanımların da fikrini alsa, diyor.
      Bana gelince YÖNETİCİ AMCA; BU ÇOK GÜVENLİ BAHÇEDE KARTOPU OYNAMAK, KARDAN ADAM YAPMAK İSTİYORUM. YAZIN ÇİMENLERE YATIP GÖKYÜZÜNÜ SEYRETMEK BU GÜZEL BAHÇENİN BENİMDE OLDUĞUNU BİLMEK İSTİYORUM. ŞU İLERİ DEMOKRASİDE BÜYÜKLER , YÖNETİCİLER KADAR SÖZ HAKKIM OLSUN İSTİYORUM. SÖZ VERİYORUM ÇİÇEKLERE BASMIYACAĞIM, DALLARI KIRMIYACAĞIM AMA SEN DE BENİ ANLA BE YÖNETİCİ AMCA....BU SİTENİN SİZİN KADAR BENİM DE OLDUĞUMU HATIRLAYIN NE OLUR!
    Tarih: 26 Ocak 2012 11:45 Ekleyen:
  • Spot Piyasa İşlemleri

Gimat kökenli bazı spotcu esnafları 
    son kullanma tarihine 1 ay kalmış ürünleri 
    spot piyasadan toplayıp toplayıp  
    çayyolu cumhuriyetinin vatandaşlarına 
    ucuzluk yaptık diye kakalamaya çalışıyorlar

Bilgilerinize
    Tarih: 26 Ocak 2012 11:44 Ekleyen:

•      YÖNETMEK, HÜKMETMEK VE DE SAHİPLENMEK
                              DEĞİLDİR

Anlam Kargaşası yaşıyoruz devamlı. Bu kargaşa hayatımız içinde hep var. Bir kurumu, şirketi veya bir apartmanı yönetirken, o apartmanın  sakinlerinin özelini de yönetme hakkını veriyor sanki yönetene. Müşterek alanların kullanılmasında çıkan şikayet ve tatsızlıklar hep bu düşünceden kaynaklanıyor. Yeşil alanların, paylaşılmak ve yaşanmak için değil de seyirlik olarak , ayak bastırılmaması ve müşterek alanların cinsiyet ayrımı yapılarak sadece erkekler tarafından kullanılması. Apartman sakinlerinin  yeşil alanları kullanırken kırmızı çizgilerle sınırlanıp, nerede oturup nerede oturamıyacağı.
    Çocukların kışın güzelliklerini yaşarken site bahçesine kar adam yapma ve kar topunun yasaklanması vb. gibi.
        Kar topu yasaklanması derken çağrışım yaptı, hatırlarsınız bir üniversitenin bahçesinde gençler toplu halde kartopu oynadıkları için kolluk kuvvetleri etraflarını çevirmiş engellemeye çalışmışlardı. Aynı zihniyet, Üniversite, site bahçesi farketmiyor. Kalkıp ondan sonra özgürlükten ve medeniyetten bahsediyoruz. Sitenin çok iyi ve dürüstçe yönetilmesi ve bu konuda sakinlerin memnuniyeti alkışlanabilir ve takdir edilebilir bir durumdur. Ne var ki bu sakinlerin kişsel, ortak ve sosyal alanların yönetici tafaından yönlendirme tahdit edilme hakkını doğurmaz.
        Özetle çok iyı yöneten, hak yemeyen dürüst bir yöneticiyken ve sevilp sayıldığınızı farkedin ve yönetmenin sahiplenmek hükmetmek olduğundan vazgeçin. Bilin ki o sistemde siz idarecisiniz özgürlükleri
    hakları kısıtlayıcı değil.
    Tarih: 26 Ocak 2012 11:38 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!