Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Teşekkürler Çayyolu Haber Bülteni ve bu dergiyi her türlü baskıya rağmen çıkartmaya çaşılan Engin UÇ

Çayyolunda ne olup bitiyor sizden öğreniyoruz gerçekleri tüm çıplaklığıyla gözlerimizin önüne seriyorsunuz. Belediye araçları ile başka bir dergiyi dağıtanlar şimdi de sizin derginizi bulunduğu yerden alıp çöpe atmaya çalışyorlarsa siz doğruları yapıyorsunuz demektir.

Siz doğru bildiğiniz yoldan çıkmayın yeter bizler sizi takip ediyor ve takdir ediyoruz. Tüm olanaksızlıklara rağmen her türlü baskıya rağmen yaptığınız iş ile gurur duyun.

Sizler doğruyu yapıyorsunuz AMA bırakın diğerleri hata yapmaya devam etsinler seçimlerde ilk gemiyi terk eden onlar olacaktır.
    Yazılarınızı özlemle takip ediyoruz başarılar dileriz.
    Doğru olan Çayyolunda doğruları yazanlardır.

Tarih: 08 Ağustos 2012 05:17 Ekleyen:
  • Eskiden eski otomobilleri itekleyerek çalıştırırlardı, karbüratörlü eski araçlar iteklemezseniz bir türlü çalışmazlardı.

teşbihte hata olmaz Platform bunu hatırlattı.

Dün sayfası donmuş diye yazıldı. bugün sayfa manşeti değişti.

Günaydın
    Tarih: 08 Ağustos 2012 05:15 Ekleyen:
  • Fethi BEYİN İzmir Gezisi

Anlıyorum ki, sana nutkunu söyletmek istemiyorlar. Fakat sen mutlaka nutkunu söyleyeceksin ve tesadüf edeceğin herhangi bir engeli bana bildireceksin. Asayişin temini için Başvekil, Dahiliye Vekili ve İzmir Valisi lâzım olan tedbirleri almakla mükelleftirler. GAZİ”[18]

Tarih: 07 Ağustos 2012 22:37 Ekleyen:
  • gürültü kirliliği yapan barların önünde site olarak çadır kurup  belediye zabıtasını göreve çağırmak için site olarak açlık grevi başlatabiriz
    Tarih: 07 Ağustos 2012 22:36 Ekleyen:
  • Hoca Yakan Çorbası

Konya'da düğün ve davetlerde ikram edilen bamya çorbasının bir de esprisi var. 'koca yakan' çorba olarak da bilinen 'Kuru Çiçek Bamya Çorbası

Tarih: 07 Ağustos 2012 22:35 Ekleyen:
  • ablam sizn altını çizdiğiniz politik acılarımızın çoğunun eşinin saçına baktınızmı saçlarına bakıp onların birer protokol  kadını sanarsınız biran  ama ne yalan söyleyeyeyim bunlarla nasada  beş dakika  konuş bunların ekseriyesinin  özünde kezban olduğunu  hemencecik annarsınız

Tarih: 07 Ağustos 2012 22:34 Ekleyen:

•     YETER ARTIK !

Ülkeyi yönetiyorum diyenlerin bu canım vatanımızı ne hale soktuklarını göremeyen Türk Milleti.Ülkemizin dört bir yanında yaşayan millet ve devletler Türkiyemize düşman edildi.Vatan toprakları her gün şehit kanları ile sulanıyor.Türk Silahlı kuvvetleri kin ve intikam uğruna,düşmanlarımızı cesaretlendirecek kadar zayıflatılıp hırpalandı.O kadar ki ülkemde,dış düşmanlarımızın da desteği ile ,içerdeki hain düşmanlarımızca kurtarılmış bölgeler oluşturulacak kadar ileri gidildi.Ben artık bu durumdan dolayı acı çekiyorum.Büyük güven duyduğum Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkesindeki bu hainliklere  dur diyememesi beni kahrediyor.Yeter artık! Bu hainleri ülkemden söküp atın!Dış düşmanlarımızla da ilişkileri kesin! Bu millet bir kuru ekmek ve bir dilim peynirle de,ama şerefi ile, yaşar.Bunu anlamayanlar varsa Atatürk ve arkadaşları ile o dönemin yüce halkının mücadelesini bir kere daha okusunlar.Yeter artık!
    Tarih: 07 Ağustos 2012 22:32 Ekleyen:

•     Sayın Başbakanım,

Vatan 8 şehidine ağlarken siz 'Hadlerini bildirecek güçteyiz ! ' diyosunuz.Ne bekliyorsunuz? Hadlerini bildirme zamanı gelmedi mi? Bana göre geldi de geçiyor bile'
    Tarih: 07 Ağustos 2012 22:31 Ekleyen:
  • Arkadaşlar şu internet siteleri arası birbirimize cevap vermeyi, polemik yaratmayı bırakalım artık.
    Herkes, hakaret etmeden, aşağlamadan istediğini yazsın, söylesin.
    Bizler düşünceye ve ifade edilmesine özgürlük yanlıları değil miyiz.
    En güzel hakem kamuoyudur.
    Hiç kimse kendisini boşuna yormasın.
    İyi olmaktan, iyi davranmaktan, ilkeli olmaktan kimseye zarar gelmez.
    Kötü söz ancak sahibini yaralar.

Tarih: 07 Ağustos 2012 22:31 Ekleyen:
  • yin yang
    cin diyalektiği

Kendi tabirimle
    Gece gündüzle, sıcak soğuk la, güzellik çirkinlikle birlikte vardır. Evrende her şey dualite yasasına tabidir. Ying ve yang.

Dualite yasasına göre her şey ancak zıddıyla birlikte var olabilir. Gece olmadan gündüzün değerini, gündüz olmadan gecenin değerini anlayamayız.

Beyaz bir kağıdın üzerine beyaz kalemle yazarsanız yazı görünmez. Ama siyah kalem kullandığınızda hem yazınız, hem kağıdın beyazlığı görünür hale gelir.

Işık huzmesi pırıl pırıl bir günde görülmez. Ama zifiri bir karanlık bir odaya süzülen minnacık bir ışık süzmesi bile hem anında görülür hemde odanın zifiri karanlığını anında sona erdirir.

IŞIK BİR ENGELE ÇARPTIĞINDA GÖRÜNÜR HALE GELİR

Tarih: 07 Ağustos 2012 22:30 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!