-
yasar beye sitemizde beraber yaptığımız toplantıda bakarız
demişti ama tabi unuttu gitti
bizim belediyenin sınırları içinde hurdacılar sitesi var
o sitede kaza geçiren binlerce araçlar var
insan oğlu aracın başınada otursada ekonominin başınada otursada gaz pedalına basmayı çok seviyor
oysa fethi yaşar ön ayak olsa
yeni mahhalenin hıza müsait caddelerinin kenarındaki alanlara beton bir musalla taşları yaptırsa
hurdacılar sitesinden kaza geçiren araçlardan bu musaala taşının üzerine heykel gbi koysa yenimahhallede bir tane trafik kazası olmaz
bizim milletin gözünün içine sokmadan görmez
Tarih: 30 Eylül 2012 22:44 Ekleyen: Beğenme: 0
-
çelişmeler
Ab ve Abd nin
bizim gibi 3. dünya ülkelerinde
basın özgürlüğü olmuş /olmamış aslında aldırdığı falan yokdur
Onlar için önemli olan
önlerinde ters takla atacak sağ yada sol hükümetler ararlar (sağ gösterip sol vuran , sol gösterip sağ vuran )
gerisi hep hikayedir
şimdi zamanı biraz geriye döndürsek
eğer akp bib kongresine muhalif basın organlarının sokulmamasını ab ve abd ye karşı dik duran ve önlerinde diz çökmeyen bir hükümet olaydı
o hülümeti hemen topa tutarlardı ve hatta nota verirlerdi
işte medeniyet dediğimiz şeyin iki yüzlü duruşu bu
dur
Tarih: 30 Eylül 2012 22:43 Ekleyen: Beğenme: 0
-
OlasılıkSız
Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar? Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?
Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu;
Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman..
--------------------------------------------------------------------------------
AK partinin şükran duası :
BAYKAL SoL OLSUN
VATAN MİLLET s a ğ OLSUN
EĞER DENİZ BAYKAL YASAĞI KALDIMASAYDI !
... BAYKAL, RTE'nin yasağının kalkması konusunda doğru davrandı
Ama Ak partinin bugünkü AB(t)esle iştigal anlayışı
karşıt görüş gazetelerini kongrelerine dahi almadı
Tarih: 30 Eylül 2012 22:43 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Güncel politika açısından da büyük önem taşıyan, Erdoğan'ın aldığı cezadan dolayı seçimlere girememesinin ardında yatan bu "garip" olayı aydınlattığı için Bardakçı'yı kutluyorum.
Sanıyorum, "dinci" kesimdeki arkadaşlar, kendi özel tarihlerini ve kendi özel kültürlerini üretirken, biraz da gerçeklere uygun davransalar daha inandırıcı olabilirler.
Tarih: 30 Eylül 2012 22:42 Ekleyen: Beğenme: 0
-
PADİŞAH
Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'da asılan bir pankartta 'son Osmanlı padişahı' olarak
nitelendirildi...
Tarih: 30 Eylül 2012 22:42 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Hayvanları Koruma Kanunu tasarısına karşı çıkan binlerce insan bugün 14.00’te dostları için yürüyecek. Hayvanseverler, bu tasarıyla sokakta yaşayan hayvanların ‘toplama kampları’nda açlığa ve ölüme terk edileceğine dikkat çekiyor.
TBMM’ye sunulan Hayvanları Koruma Kanunu tasarısı başta hayvan hakları savunucuları olmak üzere pek çok sivil toplum örgütünü harekete geçirdi. 5199 sayılı kanunda yapılacak değişiklikler arasında geçen “uyutma” kelimesi ve sokak hayvanlarının toplanarak doğal yaşam parklarına götürülmesi başlıkları, tartışma yarattı.
Tarih: 30 Eylül 2012 22:41 Ekleyen: Beğenme: 0
-
http://www.ilk-kursun.com/haber/120789
Yüce Türk Milleti, adam bunları hayal ediyor ve gerçekleştirmek için adım-adım her yolu deniyor. Peki sen ne yapıyorsun? Bu olabilecekler seni-çocuklarını-torunlarını ilgilendirmiyor mu? Demokratik tepkini, yasal haklarını kullanmaya korkuyor musun?
Ne yapayım diye soruyorsan, bu günden 29 Ekim’i karşıla. Evini-işyerini-bağını-bahçeni-ağacını her yerini TÜRK BAYRAĞI ile donat.
“Ben buradayım, benim dediğim olur” de…
Kaldır kafanı lütfen, sen bu değilsin…
Tarih: 30 Eylül 2012 22:29 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Ne zamandır bakıyorum Çayyolunda fotografçılık kursu açılsın istiyordum bu güzel hizmet için size teşekkür ediyorum.Elimdeki profosyonel Canon marka foto mak. var ama yeterince doğru kullanamıyorum yardımcı olsrsanız sevinirim böyle güzel kursları açtıgınız için Sizlere çok teşekkur Ederim.Saygılarımı sunarım Kutlu AKTAŞ Üm.tköyAnadolu Lisesi 2. sınıftan
Tarih: 30 Eylül 2012 17:34 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Mahmut Esat Bozkurt, büyük önder Atatürk’e Cumhuriyet Savcılarını anlatırken ;
“Öyle zaman olur ki, Cumhuriyeti korumak için başbakandan, bakandan, müsteşardan, validen, büyükelçiden bile hesap sormak gerekebilir. İşte o hesabı soracak olan kişi, Cumhuriyet Savcısıdır” diyor.
O Cumhuriyet Savcısını bile korumaktan aciz yetkili kurumlar C.Savcısına siz kendinizi korumak için Ucuz Silah satışı yapacaklarını açıkladılar.
Kalem tutan ellere silah verip kendilerini korumalarını istiyorlar.Ne günlere kaldık Ya Rabbim!!!
Tarih: 30 Eylül 2012 17:33 Ekleyen: Beğenme: 0
-
DOĞALGAZIK!
Suriye'den akın akın geliyorlar, 87.000 kişi dile kolay kış gelmeden 100.000 kişilik misafirlerimiz var eee Davutyıldızı BM'de ses veren yok mu! diye bağırıyor ama duyan yok haliyle bu kadar misafirin ağırlanmasını da bizler, biz değerli doğal gaz tüketicileri ödeyecek tabi ki...
Doğal olmayan yollardan gelen misafirimizi aç ve açıkta mı bırakacağız biz dünya devletiyiz, büyük devletiz, mazlumların koruyucusuyuz, hamisiyiz ya!
Doğalgazıkları yemeye devam edeceğiz.
Şimdi sıcak para gerekiyor, birkaç siyasi doğal gaza zam gelecek demeye başlayınca anında vatandaş sıcak paralarını daha sıcak olan devletin kucağına bırakıyor ki sıcak sıcak misafirlerimizi ağırlasınlar.
Artık taktik değişti önceden tahvil satarlardı, şimdi olmayan doğalgaza zam haberi satıyorlar, alıcısı mı? Alıcısı çoook baksana bizim postanede bile satıyor olmayan gazı!
Sülün Osman'ı bile geçtiler.
Tarih: 30 Eylül 2012 17:33 Ekleyen: Beğenme: 0