Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•      BU ÜLKEDE HERKES Mİ ŞAŞIRDI ?

Bu akşam üstü televizyon ekranında alt yazı ile bir haber geçti. Kanım dondu. 2013 yılı bütçesi için, '' Merkezi hükümet 2013 yılı bütçe taslağı .....'' diye geçen bir cümle bana '' Bu ülke nereye götürülmek isteniyor '' diye acı içinde düşündürdü.Allah aşkına biri bana söylesin,acaba ben mi yanlış okudum,yoksa ben rüyadamıyım ? .Bu ülkede başka hükümetler,eyaletler mı var?
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:56 Ekleyen:

• "Bir millet uyuyorsa uyandırmak kolaydır. Ama uyumuyor da uyuyor gibi yapıyorsa ne yapsanız nafile, uyandıramazsınız."

"Hindistan Başbakanı Indira Gandhi,"
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:55 Ekleyen:
  • mevlana cami arka tarafında bir ufo !!!

konteynıra benzeyen ama tanımlanamayan  bir
    konteybır
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:55 Ekleyen:
  • bir arkataşımızın yıldız falında sanki bir çiftci gibi bu güne kadar ektiği çaba 'larını biçme zam anı gelmiş gibi görülüyormuş
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:54 Ekleyen:

• HÜRRİYET KAVGASI

Yine kitapları, türküleri, bayraklarıyla geldiler,
    dalga dalga aydınlık oldular,
    yürüdüler karanlığın üstüne.
    Meydanları zaptettiler yine.

Beyazıt'ta şehit düşen
                silkinip kalktı kabrinden,
                ve elinde bir güneş gibi taşıyıp yarasını
                yıktı Şahmeran'ın mağarasını.

Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar.
    Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır.
    Safları sıklaştırın çocuklar,
    bu kavga faşizme karşı, bu kavga hürriyet kavgasıdır.

Nazım Hikmet             1962
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:53 Ekleyen:
  • 6 gen

ziyaredci defterimize şutlanan bazı mesajlara karşın 
    yeni mah . belediyesi farklı bir politik taktik uygulayarak  i
    hem isaya hem usaya şirin şirin  görünmek için
    her iki tarfada mavi boncuklar dağıtsada 
    eski chp li yeni mah belediye başkanlarının
    dökülmeye başlayan parklarının betonlarının üstüne döktüğü yeni betonların üzerine bile  altı gen desenler  çiziyor....
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:52 Ekleyen:
  • konut ll giriş ve çıkış nizamiyeleri arasında
    orta refüjde  bulunan elektirik direklerinden birisi 
    yan yatmış durumda devrilmek üzere

bilgilerinize
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:51 Ekleyen:
  • bizim sitede klasik sever kat nalikler yoğunlukta kaldığı  için bizim dönemimizde yönetim kurulu olarak  ferffojeden  en klasik olan modellerine paha biçilmez rakamlar ödeyerek  satın almş ve site bahçemizin çevre duvarının üstüne montajlatmıştık

yeni yönetim şimdi genel kurul kararı olmadan bu değerli ferfjelerin üzerine amerikan sarmaşıları alıp dün dikip sardırtacakmış

eğer  ferfojelerimiz görünmeyecekse neden zamanında   biz yönetim olarak kat maliklerinden dört ay  ek aidat  isredik
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:51 Ekleyen:

• genç iş adamlarımız avm açmak için bu kadar fazla tamah kâr vegirişimci olmadan önce kendi kendilerine  empati yapmalıdırlar

o butik avm barok tarzı ile süslenmiş çarşı işletmeye açıldığında mimarları dahil kim umardı ki bugünleride mi görecekti bu çarşı diye

eğer böyle avm çarşıları  düşüncesizce furya gibi açılmaya devam ederse bunlarda  eninde sonunda ulus çarşısının , anafartalar çarşısının ve ulus heykel 100. yıl çarşısının alt dükkanlarının düştüğü şimdiki durumuna düşecektir

unuttunuz bile değil mi  zamanın en popüler bu çarşılarını

gidin bir gezinde görün bakalım
    bu çarşıların bütün esnaflar kepenk indirmiş durumda
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:50 Ekleyen:
  • Bekçi !

Devlet geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak bir bekçiyi işe almaya karar verir.Bir süre sonra dünülür;    "Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacaktır?"
         Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere iki kişi işe alınır.Bir süre sonra "İşleri yapıp yapmadıklarını  nasıl kontrol edeceğiz?" diye düşünülürken iki denetim elemanı işe alınır, biri denetim yapar diğeri raporları yazar.
          Bir süre sonra "Bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek" diye tartışılır ve bir muhasebeci şefi, bir de katip işe alınır.
          Bir süre sonra ;" Peki bunlardan kim sorumlu olacak" diye düşünülür ve bir müdür ve iki de müdür yardımcısı işe alınır.
          Bir süre sonra ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkartılır.!!!
    Tarih: 19 Ekim 2012 01:49 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!