Çayyolu Metrosu hakkında bir görüşümü semt sakinleriyle paylaşmak istiyorum. Benden söylemesi kısmet olurda metro biterse; ben ve ailem 1 yıl 365 gün metroya seyahat etmiyeceğiz. Çünkü hayatımızı yolda bulmadık. Ne olur, ne olmaz her an bir çökme olabilir. Nitekim daha bitmeden kaldırımda yürüyen vatandaşımız çökme sonucu Genel Kurmay karşısından kaybolup, Milli Eğitim Bakanlığı altında bulundu. Yemek olsa padişahlar gibi çeşnici başı tutardık önce ona tatdırırdık... Konu metro olunca sizce önce ilk kimler seyahat etmeli bu denenmelidir. Sizler gene beni dinleyin metroyu hizmete girdikten 1 yıl sonra kullanın derim...
Tarih: 09 Kasım 2012 05:04 Ekleyen: Beğenme: 0
çözüm :
eskişehir yolunda tek başına seyir etmek isteyen
ve bakanlıklara kadar anıran bu yolu tek başına işgal edip trafik sıkışıklığına neden olab sürücülere
ağır vergiler getirmek
eskişehir yolunun yükünü haifletmek için gecici bir çözüm olabilir
Tarih: 09 Kasım 2012 05:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Mecliste alınan son kararla taşlar yerinden oynadı.
Öyle bir oynadı ki, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Ne diyor atasözü, "adama güvenme ölebilir., duvara dayanma yıkılabilir."
Tarih: 09 Kasım 2012 05:02 Ekleyen: Beğenme: 0
artık belediyenize çift vasıta ile değil tek vasıta ,le ulaşabileceğiz sanırım çankaya belediyesi genel müdürlüğü binası ziyapaşa caddesinde
mithatpaşa durağında inince hemen merdivenleri
inince
Tarih: 09 Kasım 2012 05:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle Belediye Başkanı “Eğer halka hizmet verilmek isteniyorsa Batıkent ve Çayyolu ilçe yapılsın!” demiş. İnsana Günaydın derler... Aklınız Çayyolu Bölgesini TBMM kaybettikten sonra mı geldi ? İlçe olmaması için kimlerin nasıl çalıştığını Çayyolu'nun eğitim seviyesi yüksek seçmeni yakından bilmektedir. Bu konuda ikili oynıyanları biliyoruz. Akan suyun önüne ne kadar baraj yapılsa su bu engelleri teker teker aşar. Çayyolu ama öyle ama böyle sonunda İlçe olacaktır. Aklın yolu birdir. Çayyolu'nu bir oy potansiyeli olarak ikide bir bir oraya bir buraya bağlama ilkelliğinden derhal vazgeçilip, çoktan hak ettiği ilçe olma hakkı verilmelidir. Bu vebalin altında TBMM'de güç kaybetmiştir.Bu böyle biline gasp edilen ilçe olma hakkımız bir an önce semtimize verilmelidir.Aksi halde demokraside çareler tükenmez. Çayyolu bu sorunu birlik ve beraberlikle çözecektir.Bizlerin TBMM'den beklediğimiz meclisteki tüm Siyasi Partiler oy birliği semtimizi ilçe yapmalarıdır. Sonrası zaten kurulacak Çayyolu Belediyesi sorunlarımızı tek tek çözecektir... Bundan kimsenin şüphesi olmasın...Semt sakinlerine sevgi ve saygılarımla...
Tarih: 08 Kasım 2012 23:22 Ekleyen: Beğenme: 0
yasar ser vermiş sır vermemiş
Tarih: 08 Kasım 2012 23:21 Ekleyen: Beğenme: 0
ahmakları ıslatan hafif bir bir yağmur bile
çayyolu metrosunu yine heklemiş
eğer odtü altından gececek alternatif yol şimdiye kadar bitirilmiş olaydı yaşamkentten sıhhıyeye dört saatte gelmezdik
Tarih: 08 Kasım 2012 23:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Doğru söz, doğru zamanda söylenmeli. İş işten geçtikten sonra söylenen doğru sözler suyun üzerine yazı yazmanın ötesine gidemez.
Tarih: 08 Kasım 2012 22:43 Ekleyen: Beğenme: 0
biz eskişehir yolu sakinleri gökçeğin metro(sU)na nasıl güveneceğizde bineceğiz
Tarih: 08 Kasım 2012 22:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Tv'de izledim, Fethi Yaşar, Çayyolunu Yenimahalleden koparmakla iktidar, belediyenin ekonomik gücünü elinden aldığını söyledi. Çayyolunun ekonomik gücünün ne kadar olduğunu artık tahmin edebilirsiniz...
Tarih: 08 Kasım 2012 22:41 Ekleyen: Beğenme: 0