Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Bizim bültene yazılarıara sıra yayımlanırken ne olduysa, aniden platformun dergisinde ve internet sitesine transfer olan vatandaşın yazı köşesine koyduğu isim "Meritokrasi", olduğu halde platformun sitesinde "Mertokrasi" olarak yazılı...

İkisi aynı şey mi? sahibine sormalı...
    Kim bilir belki de platform "mertliğe" içten içe gıpta ediyorda, hiç değilse bunu bir köşe de bari yazayım diyerek, meritokrasiyi MERTokrasi diye yazıyordur.
    Tarih: 21 Kasım 2012 21:26 Ekleyen:
  • ..:: Konusu ::..

Antivirüs yazılımları, yazılım ve donanım temelli güvenlik sistemleri, kameralar, manyetik kartlar, güvenlik görevlileri vs… bunların hiçbiri, devletlerin, şirketlerin ve şahısların bilgi güvenliğini garanti edemiyor.

Bilgisayar korsanlığı suçundan hapse giren, dünyanın ilk dijital suçlusu , bilgi güvenliği konusuna artık diğer cepheden bakıyor: Dünyanın en pahalı güvenlik sistemlerinin birkaç basit telefon konuşmasıyla ve bilgisayar klavyesine bile el sürmeden nasıl alt edilebileceğini gösteren  bilgi güvenliği sürecinin iyileştirilmesi için alınması gereken önlemleri sıralıyor. Bu, bir sihirbazın göz yanılsaması oyunları değil,
    tescilli bir toplum mühendisinin tecrübelere dayanan tavsiyeleri.

Tarih: 21 Kasım 2012 21:25 Ekleyen:
  • şikayet kutusu

girdiğin sınavlarda çok dikkatimi çeken bir konun video görültülerini çektirip gazeteme gönderdim haber değeri  göremediklerinden yayınlamadılar

sınavların yapıldığı okulların  kapısının önünde
    sabah sınava gelmeden önce evde erkenden güzelce yıkadığım taradığım röfleli ve permalı saçlarım içeridinde
    sınav kapı güvenlik görevlileri tarafındab bit arar gibi 
    ki bu insan haklarına  son derece aykırıdır sabah sabah saçlarımın  başka birisi tarafından ellenmesi benim sınav öncesi piskolojimi bozmaktadır

tel toka , tel tokaların içerisndede alıcı / verici aranıyo ayağına saçlar ellenmekte  , taranmış ve yapılmış saçlarım   karıştırılmaktadır

peki acaba şunu düşünen biri varmı
    örneğin
    ya birinin saç tellerinde saç kıran varsa nolacak bunun vebalini össy  mi ödeyecek

ayrıcada
    biz saçları meydanda apacık olanlara saçları açık olan güvenlikciler tarafından bu muamele yapılırken
    güvenlik görevlileri mahalle baskısından olacak ki her halde başları derde girmesin diye türbanla sınava gireceklerin saçları = başları 
    sanki  dokunulmazmış gibi ; ki türbanın içinde topuz yapımış saçların tokasız toplanması xaten  mümkün değildir ama  güvenlik görevlileri türbanla sınava girenleri  xR cihazından geçmiş gibi torpilli bir muameleye rabi tutup  saçlarınıın içini bırakın  karıştırmayı türbanlarınızı açın  demeye bile korkuyorlar

bu resmen kadına yapılan ayrımcılıktır
    chp li büyük anneannelerimizin dikkatine sunarız
    Tarih: 21 Kasım 2012 21:24 Ekleyen:
  • yaşamkentte yeni yapılan florium sitesi insanları yaşamkent metrosunun karşısı diye kandırıyor. Açtım belediyeye sordum ; yaşamkentte metro mu? projesi bile yok. insanlar şuursuz vaadlerde bulunuyor
    Tarih: 21 Kasım 2012 14:17 Ekleyen:
  • mahhalle defteri

türkan teyzenin başı sağ olsun geride kalanlara allah uzun ve sağlıklı ömür  versin

Tarih: 21 Kasım 2012 10:31 Ekleyen:

• Düşünmeye vakit ayır; Düşünce güç için kaynaktır.

Eğlenceye vakit ayır; Eğlence gençliğin sırrıdır.

Okumaya vakit ayır; Okuma bilginin pınarıdır.

Duaya vakit ayır; Dua, güç anlarda direnmenin desteğidir.

Sevmeye vakit ayır; Sevme yaşamı tatlı kılandır.

Anlaşmaya vakit ayır; Anlaşma hoşgörünün anahtarıdır.

Gülmeye vakit ayır; Gülme ruhun müziğidir.

Vermeye vakit ayır; Verme günün aydınlığıdır.

İşini yapmaya vakit ayır; iş, huzurun kaynağıdır.

Teşekküre vakit ayır; Teşekkür, yaşam pastasının kremasıdır.
    Tarih: 21 Kasım 2012 08:42 Ekleyen:
  • Göreceksiniz...
    Bir gün yaptıklarınız gerçekten işe yaramış,
    Dilediğiniz her şey gerçekleşmiş.
    Dönüp bakacaksınız geriye ve güleceksiniz başınızdan geçenlere...
    ve kendinize "bunların hepsini nasıl atlattım?" diye soracaksınız.
    Sadece,umudunuzu asla kaybetmeyin!
    Sadece,hayal kurmaktan vazgeçmeyin!
    ve asla eksik etmeyin yaşamınızdan SEVGİYİ.. !
    Tarih: 21 Kasım 2012 08:40 Ekleyen:
  • HAYDİ ÇAYYOLU'LUM,

Bir anı bir şarkı kıvılcımlandırabilir.
    Bir hayali bir çiçek uyandırabilir
    Bir ağaç ormanı başlatabilir
    Bir kuş ilkbaharı müjdeleyebilir.
    Bir gülümseme bir arkadaşlığı başlatabilir
    Bir tokalaşma bir ruhu canlandırabilir

Bir kelime bir amacı belirleyebilir
    Bir oy bir ulusun yaşamını değiştirebilir
    Bir gülüş sıkıntıyı alt edebilir
    Bir adım her yolculuğu başlatabilir.
    Bir umut ruhlarımızı aydınlatabilir

Bir dokunuş şefkati anlatabilir.
    Bir kalp neyin doğru olduğunu bilebilir.

Bir tek insan farkı yaratabilir..
    O yüzden

"Ben olsam ne olur, olmasam ne olur" demeyin .
    Siz Çok şey ifade ediyorsunuz!

ÇAYYOLU İLÇE OLACAKTIR!!!

Bakın ben dediydim demeyin sonra!!!
  • Şu sıkıntılı günlerde, kamuoyu oluşturmaya çalışırken aksamalar devam ediyor. Yayınımız zaman zaman duruyor. Bu kesintiler 12 saat dilimini buluyor...
    Elimizde olmayan bu nedenlerden dolayı izleyicilerimizden özür diliyoruz.
    cayyolum.com
  • KANUN TEKLİFİ;(REVİZE)

1. Çayyolu'nun Yenimahalle'den alınarak Çankaya'ya bağlanmasında hiç bir yarar sağlanmadığı gibi halkın istek ve temennilerine aykırı olarak bir gece yarısı Sayın Naim Bey'in dolduruşuna gelerek verdiğimiz kanun teklifini geri çekiyoruz,

2. Halka rağmen bir şey olmayacağını gördük, Çayyolu'nun genel isteği Çayyolu'nun İlçe yapılması için verdikleri uğraşları görünce HALKIN sesini dinlemeye karar verdik,

3. Ayrıca da bu Çayyolundan bize bir tane bile oy gelmeyeceğinin kanaatine de vardığımızdan öncelikle tüm Çayyolulu vatandaşlarımızdan özür dileyerek OY Birliği ile Çayyolunu İLÇE yapılmasını teklif ve arz ederiz.

AMPÜL
    Tarih: 21 Kasım 2012 08:39 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!