Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• marka insanı teslim alır !

yahşi kapital-izm 'in seçlmiş uşakları
    özgürleşme  maskesi altında
    markaları eğitim kurumları içerisinde yarıştırılmasına
    alet olacaklar ...
    Tarih: 29 Kasım 2012 16:29 Ekleyen:
  • sayın vekiller siz hiç  ulus çerkes sokaktan öğrenci giydirdinizmi

• sınıfsız toplum isteyen beyaz türklere  naçizhane bir hatırlatma

çorap kpkulu  ayaklar baş olursa kıyamet kopar
    kıyamet  !
  • sen değişirsem tahinde değişir !

değişmezsen çekiç güç kafandan hiçbir zaman olmaz !
    simokinli / popyonlu soygun resmen devam ediyor

tüketicin  bankalardan kredi kartı abonelik aidatlarını söke söke geri alıyor

ama  yüzsüzlüğe ve  hortumculuğa dur diyen olmadığı için sektör  yeni dönemler için aidat kesintisine tekrar devam ediyor . s

en sonra tekrar  hakem heyetine müracaat ediyorsun ve kısır döngü aynen böyle devam ediyor ....

kanun tanımaz bu sektör  kendi kendilerini İTİBARSIZLAŞTIRIYOR
    Tarih: 29 Kasım 2012 16:28 Ekleyen:
  • çayyoluna daha dün göç edip bugünlerde  kendini çayyolunun sahibi sanan  bazı kimsler bu toprakların  seksenlerin sonuna kadar köpiş dostlarımızın doğal ortamı olduğunu unutmamalı

ve hepsinden önemlisi acaba kimleri kimin topraklarından fevziye topraklarına  şutlamak niyetini taşıyorlar annamıyoruz değiliz

ama biz hayvan dostlarımızı seviyoruz onların  kılına dokunanın yanına üç nokta yan yana
    Tarih: 29 Kasım 2012 11:25 Ekleyen:
  • Susmaları Duyacak Var!!!!

kaybettiklerim dagıttıgım servetimdir aslında...dostluguma deger biçmedim,sevgime ise hiç bir zaman sınır çizmedim..sevdiysem sonuna kadar gittim!!hata insana mahsusdur dedim affettim...belki beni saflıkla yargıladılar,belkide sinsice güldüler.ama asıl unuttukları şuydu!!ben aldanmadim...aldanan kendileri oldu ama anlayamadılar.kaybetmek onlarda alışkanlık haline geldigi...için...ben sadece zamanı geldiginde vazgeçmesini bildim okadar..

Bir açıklama ekle
    Tanrı sessiz kalanların yerine konuşur...
    Tarih: 29 Kasım 2012 11:24 Ekleyen:
  • Muhteşem YY

Sevgili dizi severler biz sağlık köşesi çalışanları olarak  padişahı kınıyoruz.Zatıalilerinin adı kanun - i olmasına rağmen kanun adamo olmasına rağmen 
    sağlık çalışanlarına layik gördüğü dialogları izliyorsunz değil mi. ADAM kendini ne sanıyorsa herkese kellenizi alırım diyor “Hop, hişt birader, ne oluyor orada?” demeye kalmadan Behlül efendi de “Ezel” de görünmesin mi? Yok artık, dedim içimden. Bu diziler çok ...
    Tarih: 28 Kasım 2012 23:08 Ekleyen:
  • CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL' E GÖNDERDİĞİM E-MAİL TÜM ÇAYYOLU SAKİNLERİNİN BİLGİLERİNE ...LÜTFEN SİZDE BİR EMAİL GÖNDERİN HAKLI İSTEĞİMİZE DESTEK OLUN... " Sn. Abdullah Gül – Cumhurbaşkanı

Yıllarca yurt sathında belediyeleri teftiş ve soruşturma yürütmüş bir İçişleri Bakanlığı E. Başkontrolörü olarak; kasabadan geçen treni iki taraflı durdurularak nufüsünü 2000 ne yükseltip be
    lediye olan köyleri gören bir kişi olarak yaklaşık 17 yıldan beri ilçe ve belediye tüzel kişiliğine kavuşma isteğimiz 300000 nufüsüyla birçok il ve ilçeden önce kavuşamadığınız hakkımızın gasp edildiği durumu, yüksek makamınız yerinde müdahale ile sonuçlandıracağınız inancıyla;

Onaylanmak üzere makamınıza gönderilmiş olan Büyükşehir Belediyesi Yasası, Çayyolu halkının eğilim ve iradesini yansıtmamaktadır. Çayyolu halkının talebi BAĞIMSIZ İLÇE OLMAK yönündedir. Yasayı değerlendirirken bu talebimizin göz önünde tutulmasını ve ilçe olmamızın sağlanmasını arz ve talep ederim. Saygılarımla." Nejad Kumbasar İçişleri Bakanlığı E. Başkontrolörü
    Tarih: 28 Kasım 2012 23:07 Ekleyen:
  • Ne kadar yazarsanız yazın, ne kafdar söylerseniz söyleyin, anlamazlıktan gelip, hala bildiğini okuyana ne denir?

Platformun sayfasında hala Özgür irademe ipotek koyma sloganı resmediliyor.

Hangi özgür irade, birilerinin güdümündeki iradelerin adı ne zamandan beri özgür irade oldu?

Ne demek bu?
    Sen özgür iradenle mi Yenimahelle'ye bağlandın, da şimdi sana birileri ipotek koyuyor?

Sen önce amacını inkar ettiğin için kendini lağvet.

Özgür iradeymiş!
    Eğer böyleysen önce Çayyolunun eğilimini ortaya koyan objektif bir anket yapsana.
    Niye yapmıyorsun?
    Birileri sakın ha mı diyor?
    Kim onlar?

Yap da görelim, bakalım halk ne diyor?

Kendini halkın yerine koyup da biz biliyoruz yenimahalleye bağlı kalmak istiyor demek ne kadar demokratlık?

Kendin halka sormadan onun adına karar vermekte hiç sakınca görmezken, hükümeti, belediye yasasını çıkartırken referandum yapmadı diye ne hakla eleştiriyorsun? Buna ne hakla demokratik değil diyebiliyorsun?

Demokrat olmak istediğin zaman istediğin gibi davranmak, çifte standartlı olmak değildir.

Demokarat olmak açık ve şeffaf olmak, halkın gücüne saygı duymaktır.

Demokaratsan önce, O pankartları kimin yaptırdığını, altında adı yazılı derneklerin o saloganlardan haberi olup, olmadığını, o pankarları kimlerin hangi imkanlarla astığını anlatsana!

Bakalım ne kadar özgürmüş o irade herkes görsün.

Bir sloganı yazarken ve de basarken hiç değilse ne ifade ettiğini düşün ve kendine yakışan, konuya uygun olan anlatımlar bul!
    İlçe isteyen istesin, dönmeyen dönmesin ben dönmüşem yolumdan de mesela!!

Tarih: 28 Kasım 2012 23:06 Ekleyen:
  • bomba süsü verilmiş ilginç pankraat !

Çıkan sonuç kıssaca budur:
    Çayyolu Yenimahallede  Y A Ş A R !

Tarih: 28 Kasım 2012 23:04 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!