Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• "Çayyolu'nun sahipsizliğinin Londra'da yaşayanlar bile farkına vardı ama...

İnternetten yaptığımız yayın sadece Türkiye'den değil, yurt dışından da ilgiyle izleniyor... Örneğin bugüne kadar Amerika Birleşik Devletlerinden 490, Almanya'dan 694, Hollanda'dan 331, Belçika'dan 228, Fransa'dan 204, İngitere'den 154, Japonya ve Çin'den de ziyaretçilerimiz olmuş.

Bunlardan biri de Londra'da oturuyor ve adı 'Ceval KOKCE' yazdığı bilgisayarda Türkçe harf karakterleri olmadığı için bir hayli de zorlanıyor. Ceval Hanım, anladığımız kadarıyla uzun zamandır Londra'da yaşıyor ve Türkiye'ye gelip Çayyolu'na yerleşmek istiyor. O nedenle de, ziyaretçi defterimizi onurlandırıyor. Son gönderdiği e-postayı ilginç bulduk ve aşağıya yazdığı şekilde aldık.

'....................
    ....................................
    ...........................................'

Ceval Hanım'a emlakçılarımızın yardım edeceğinden eminiz. İstediği koşullarda arsa bulabilirse, bir de Çayyolu ilçe olabilirse gelip yerleşecek..."

ÇAYYOLU BÜLTENİ/ŞUBAT 2007/SAYI:62

Sayın Ceval Kökçe'nin bilgisine arz olunur.

Tarih: 17 Şubat 2007 00:53 Ekleyen:

•   BİLGİSAYAR
      ERKEK Mİ, KADIN MI?

Öğretmen öğrencilerine sormuş;
      -Bilgisayar erkek mi, dişi mi sizce?

Kız öğrenciler diyor ki;
      -Bilgisayar erkektir. Çünkü bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmalarına rağmen, ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler. Daha da önemlisi, bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz.

Erkekler diyor ki;
      -Bilgisayar dişidir. Çünkü onun mantığını yaratıcısından başka kimsenin anlaması mümkün değildir.Yaptığınız en ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar önünüze koyar ve bir bilgisayar aldıktan sonra fark edersiniz ki, asıl parayı ona gereken aksesuarlara harcamak zorundasınız.

Tarih: 17 Şubat 2007 00:25 Ekleyen:
  • Sayın ZERRiN ÖZCAN 2
    ilan sayfaları için de ilan sayfasına girince S.S.S ye bakmanız gerekiyor.

Anasayfa | İlanlara bak | İlan gönder | S.S.S.

Tarih: 16 Şubat 2007 22:20 Ekleyen:
  • Merhaba Zerrin Hanım
    Siz galiba dergimizin forum sayfasına kayıt oldunuz. Forum sayfamıza girince aşağıda vermiş olduğum bölümden yardımı tıklarsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
    saygılar.

en yukarıda.

Aktif Konular.  Üye Listesi.  Takvim.  Arama.  Yardım.  Kayıt Ol  Giriş.
    Tarih: 16 Şubat 2007 22:04 Ekleyen:
  • merhaba cayyolum.com kayıt oldum ve ilan verdim. birçok sefer ianlarımı mail adresim ve şifremi yazarak girmeme ragmen artık giremiyorum.yeni kayıtta yapamıyorum bunu nasıl çözebilirim.selamlar.
    Tarih: 16 Şubat 2007 21:34 Ekleyen: zerrinözcan

• LONDRA'YA ÖZEL ULAK!

Sayın Ceval Hanımefendi,

Ankara 236 10 33 no'lu (ÇAP) telefon numarasından bültenimizin Şubat sayısını ister misiniz?

Belki sizin için bir sürpriz olabilir!

Tarih: 16 Şubat 2007 17:27 Ekleyen:

•   "SINIRLARINIZI ÖNE SÜRMEYİN,
      YOKSA SINIRLI OLURSUNUZ"
      (Dr. Richard Carlson)

öyle diyor. Ben,saygılı ve sevgili Hakan'ımızın da benim için dediği gibi kendi bildiğimi okuyup-yazmaya devam ediyorum.

ÇAYYOLU'NUN İMGESİ "ÇAYYOLU BÜLTENİ"DİR.

Dağıtımı, bilinen noktalarda Çayyolu sakinlerine sunulmuştur.

Tarih: 16 Şubat 2007 17:08 Ekleyen:
  • SON DAKİKA

ÖĞRETMENİMİZ,
    "ÇAYYOLU ANKARA'NIN AMERİKA'SIDIR" DEMİŞTİ...

Medeniyet tarafı için...Yani, diğer tarafı için değil.

Yaklaşık 45 dakika önce kendimi tam bir "Harlem" filminin ortasında buldum. Nerede mi? Mevlana yılında Mevlana Camisi'nin önünde. Muharebenin taraflarından biri, kız arkadaşlarıyla beraber hafta sonu tatiline giren yaklaşık 75 kişilik 75. Yıl Lisesi öğrencileri, diğeri üç-dört kişilik bir grup... Yaralılar var...

Cep telefonum olmadığı için PTT'den kontörlü telefondan önce Jandarma Komutanı'na durumu ilettim, sonra da ÇAP'ı bilgilendirdim.

Kısa... kısa...
    13 Şubatta Sabah Gazetesi Ankara ekinde "Çayyolu Allah'a emanet" başlıklı haberi yazan Sayın Göksel Çağlav'ın yazısına katılıyorum. Ancak aynı haber sayfasının diğer bir köşesinde yer alan Sayın Ahmet Köprülü'nün "Hacettepe için güvenlik ihalesi açıldı" haberini Sayın Hakan'ımız tarafından örnek olarak Çayyolu'na ithaf edilmesine özellikle katılmıyorum. 

Çözüm:
    "Çayyolu'na özel güvenlik ihalesi açılsın" teklifinde değil,
    "Çayyolu ilçe olsun" teklifindedir. 

Saygılarımla.
    Tarih: 16 Şubat 2007 16:38 Ekleyen:
  • Bende Engin amcanın Belediye Başkanı olmasını istiyorum.Bizlere oynayacağımız parkları, spor alanlarını sadece o yaptırır.
    Tarih: 16 Şubat 2007 13:21 Ekleyen:
  • Bende Engin Bey'in Çayyoluna Belediye Başkanı olmasını istiyorum.

Kimse de tedirgin olmasın.Engin Bey Resmi bir sıfatı olmadan çok işler yaptı.Olduğu zaman daha çok işler yapar.

Tarih: 16 Şubat 2007 13:13 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!