-
Sayın ELMASOĞLU,
Tesbitinizde çok haklısınız.
Hala o bağnaz geri kafalarıyla kime hizmet ettiklerini bilmeden, edindikleri birkaç kuruş menfaat ile sırf kendi egolarını, menfaatlerini tatmin için, bu milletin gözünün içine bakarak yalan söyleyenler, er geç 22 temmuzda cevaplarını alacaklardır.
Yazılarımın alıntı yapılarak başka yerlerde yayınlanması hiç te o kadar önemli bir şey değil aslında. Yazıyı baştan aşağı okuyan aklı selim insanlar "ana fikri"nin ne olduğunu gayet iyi anlayacaklardır.
% 98'i müslüman olan bu ülkede siyasi düşünceye sahip kişiler yıllarca hep din konusunu işlediler.Bu ülkede yaşayanlar sadece müslüman değil aynı zamanda Türk'tür.ve bununla her zaman da gurur duymuştur.Hiç kimseden korkmadan da bunu açıkça ifade de etmiştir.
öööyle bazıları gibi yapılan tüm uyarılara ve eleştirilere rağmen "Türkiyeliyim, bu vatanın evladıyım" diye geçiştirmemiştir.Türk olduğunu ifade etmek ırkçılık değildir.Bir yabacıya sorduğunuzda bunu çok açık bir dille ifade eder."amerikalıyım, almanım, yugaslavım, bulgarım v.b." Türküm demek çok zor bir olay demekki bazıları için.
Allah kuran-ı kerimde " Bana kul hakkı ile gelme" diye buyurmuş.Her fırsatta din'i ortaya süren kişiler müslamanlığın hangi vecibelerini yerine getiriyor acaba..?
Türk insanı Milli değerlerine sadık, örf ve ananelerine bağlı, özü sözü MERT bir kişiliğe sahiptir.
Milyonların ayaklandığı Cumhuriyet mitinglerini 5-10 bin kişiden ibaret kuru kalabalık diye değerlendirenler ÖZDE ne anlatılmak isteniyor, onun farkındalar mı acaba....?
Saygılarımla
Tarih: 25 May 2007 09:46 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Her güzel girişimde yer alan platformumuzun,uğradıkları insafsız saldırıda bile yılmayan ve anında harebeye dönen dükkanlarına bayraklarımızı asmakta bir an tereddüt etmeyen,anafartalar esnafının cumartesi günündede yanında olmayı ve sembolikde olsa alışverişlerimizi oradan yapmayı teklif ediyorum.Platformumuzun bunu benden önce düşündüğünden eminim ,kaçırmış olabilirim duyuruyu.Her zamanki gibi elele ,saygı ve sevgilerimşe
Tarih: 25 May 2007 09:21 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Lütfen aşağıdaki web adresine girin ve Fransız LeMonde gazetesinde yayınlanan karikatüre bakınız (1 numaralı olan karikatür)...çok şey anlatıyor...selamlar sevgiler...
http://www.lemonde.fr/web/portfolio/0,12-0@2-3208,31-903844,0.html
Tarih: 24 May 2007 22:55 Ekleyen: Beğenme: 0
-
EGE´DE YUNANISTAN´IN TALEPLERINE ESNEK TUTUM
13. Ege kita sahanligi konusunda Turkiye, Yunan doktrinine daha esnek davranacak, Turk jetlerinin ucus alani daraltilacak, sIk sIk ortaya cikan "it dalasi" sorunu Yunanistan rahatsiz edilmeden cozulecek.
ERMENISTAN´A YONELIK KISITLAMALAR KALDIRILACAK
14. Turkiye´nin Ermenistan ile iliskileri normallestirilecek ve
iyilestirilecek, sinir ticaretinde Ermeniler lehine duzenlemeler
yapilacak, Ermenilerin Turkiye´ye gezilerindeki bazi kisitlamalar
kaldirilacak.
BU ANLASMAYA IMZA ATAN BIR ZIHNIYETI TURKIYENIN IKTIDARINA GETIRMEK.....
TERCIHINIZI LUTFEN BIR KEZ DAHA DUSUNUN!
Tarih: 24 May 2007 22:40 Ekleyen: Beğenme: 0
-
KUZEY IRAK´TAKI KUKLA DEVLETI TURKIYE RESMEN
TANIYACAK
7. Irak´in kuzeyinde kurulmus olan ve sozumona "Kurdistan "adi
verilen Kukla Devlet, resmen ilan edildikten sonra, Turkiye
tarafindan da resmen taninacak. Turk devletinin Kukla Devletin
kurulusunu "savas nedeni" sayan Millî Guvenlik Siyaset Belgesi ve bu yondeki politika ve kararlari kaldirilacak.
PKK/KADEK ELEMANLARINA GENIS KAPSAMLI AF
8. Abdullah Ocalan ve diger dort lideri disinda butun PKK/KADEK
yonetici ve elemanlarina genis kapsamli af cikarilacak.
PKK/KADEK YASALLASACAK
9. Etnik gruplarin yasal siyasete katilmalari onundeki butun yasal
kisitlamalar ve engeller kaldirilacak. Af yasasiyla baglantili
olarak PKK/KADEK´e yasal siyaset duzleminde yer alma olanagi
saglanacak, hapiste veya dagda bulunan yoneticilerin siyasal
mucadeleye katilmalari icin gerekli hukukî ve siyasal onlemler
alinacak ve uygulanacak.
BELEDIYELERE OZERKLIK
10. Kamu Reformu Yasasi ve yeni Yerel Yonetim Yasalari hizla
cikartilarak, Turkiye´deki Kurt nufusun yogun olarak yasadigi sehir ve kasabalarin belediyelerinin ozerklesmesi sureci kararli olarak yurutulecek.
DORT YILDA ASAMALI OLARAK FEDERASYONA GECIS
11. Turkiye, dort yil icinde uygulanacak bir planla, uniter devlet
yapisini terk ederek, federasyona gececek.
KIBRIS´TA DENKTAS DEVREDISI BIRAKILACAK VE
ANNAN PLANI UYGULANACAK
12. KKTC Cumhurbaskani Rauf Denktas, "Arafat modeli" denen
uygulamayla devre disi birakilarak, Kibris´ta Annan Plani bazi kucuk degisIkliklerle hayata gecirilecek.
Tarih: 24 May 2007 22:39 Ekleyen: Beğenme: 0
-
PKK´YA ASKERI HAREKAT ICIN ABD´DEN IZIN
3. PKK/KADEK´E karsi Turkiye devletinin egemenlik alani icinde
yapilacak askerî harekâtlar icin, ABD askerî makamlarina haber ve bilgi verilecek, izin alinacak.
TURKIYE´YE AMBARGO VE ASKERI YAPTIRIM TEHDITI
4. Eger Turk Silahli Kuvvetleri, PKK/KADEK´e karsi ABD askerî
makamlarina bilgi vermeden ve izin almadan harekât yapacak olursa, ABD hukumeti, Kurt halkina karsi siddet kullanildigi ve soykirim uygulandigi cercevesi icinde uyarida bulunma hakkini kullanabilecek.
Bu durumda ABD gerekli gordugu ambargo ve silahli mudahale gibi siyasal ve askerî yaptirimlari sakli tutacak.
ABD´NIN IRAN VE ORTADOGU HAREKATINA AKTIF
DESTEK VE KATILIM
5. Turkiye, ABD´nin Iran´a ve diger Ortadogu ulkelerine karsi
uygulayacagi sinirli askerî harekâtlara, ABD´nin talep etmesi
halinde sartsiz olarak us ve tasima kolayliklari saglayacak, askerî birlik verecek. Turk birliklerinin ust komuta yetkisi, ABD komutanliginda olacak.
TURK ORDUSU´NUN ASKER VE SILAH GUCUNDE INDIRIM
6. Turk Ordusu´nun asker sayisi ve silah kuvveti, ABD´nin uygun
buldugu sayi ve kabiliyete indirilecek, ozellikle tank ve agir silahlarin miktari dusurulecek, savas ucagi sayisi sinirlanacak,
butun silah ve cephane bundan sonra agirlikli olarak kisa menzilli taktik savunma kavramina [belgede konsept deniyor] gore ayarlanacak, Turkiye´de bulunan ABD ve NATO irtibat subaylarinin gorev alanlari ve yetkileri genisletilecektir.
Tarih: 24 May 2007 22:37 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Gul'le Powel'in gizli anlasmasi...
Tarih: 24 Mayis 2003
Yer: Disisleri Bakanligi Balgat-Ankara
Tayyip Erdogan´in Cankaya adayi Abdullah Gul Vatan Gazetesi´nden Sedat Sertoglu´na roportaj veriyor.
Abdullah Gul, bir ay once ABD Disisleri Bakani Colin Powell´la
yaptigi gorusmeyi Sertoglu´na anlatiyor: "Ben bu gezileri yapmadan once, simdi senin oturdugun koltukta (tam burada Gul, "Eliyle koltuga vuruyor") ABD Disisleri Bakani Powell oturuyordu. Onunla 2 sayfalik 9 maddelik bir plan uzerinde anlastik. Ama ben her yaptigimi kalkip aciklayamam ki. Powell Suriye´ye giderken de benimle konustu. Gizli olan bir suru gelisme var."
Abdullah Gul, 17 Temmuz 2003 gunu Filistin Disisleri Bakani Nebil Saat´la gorusurken ABD ziyaretini aciklamaya calisti. Gul orada da Powell´la yaptigi gizli mutabakatin ayrintilarini su sozlerle aktardi: "Tezkerenin reddinden sonra Powell´in Turkiye´ye yaptigi ziyarette, bolgede yapilmasi gerekenleri beraber kararlastirdik" .
ISTE GUL´UN POWEL´LA IMZALADIGI GIZLI MUTABAKATIN MADDELERI :
TURKIYE KUZEY IRAK´TAN CEKILECEK
1. Irak´in kuzeyinde bulunan butun Turk birlikleri ve Turk Ordusu´na bagli ozel kuvvetler, dort ay icinde asamali olarak Turkiye sinirlari icine cekilecek.
SINIR HAREKÂTINA SON
2. Turk Ordusu bundan boyle hangi gerekceyle olursa olsun, sinir otesi harekâtta bulunmayacak. PKK/KADEK´in Turkiye egemenlik alani disinda takip ve bastirilmasi harekâtlarina son verilecek.
Tarih: 24 May 2007 22:35 Ekleyen: Beğenme: 0
-
CEVREMDE AKP'YE OY VERECEGIM DIYEN KISILERE
SORUYORUM:
"HAYDI HERSEYI BIR KENARA BIRAKALIM, ABD Dış Işleri Bakanı Colinn POWELL ILE YAPILMIS OLAN ANLASMAYA RAGMEN MI?" OYUMU AKPYE VERECEGIM DIYEN HIC AMA HIC KIMSENIN BU ANLASMADAN HABERI YOK... ANLASMA MADDELERINI PAYLASTIGIMDA ONCE BUYUK BIR SASKINLIK YASIYORLAR, SONRA DA YUZLERINI BURUSTURARAK "BENIM BUNDAN HIC HABERIM YOKTU!" DIYORLAR..
Benim onerim soyle: Cevremizdeki herkesi ama herkesi bu
vatan hainligi belgesinden haberdar etmemiz gerekiyor... Bu
anlasmadan haberi olmayan kalmamali... Ne demisler? "Bilene kadar masumsunuz!" ... Benim onerim, ATAK olarak ilk kampanyamizi bu anlasmanin maddelerini cevremizde yayginlastirma seklinde yurutmemiz olacaktir... Tum adres listemize ve uyesi oldugumuz gruplara
ATATÜRKÇÜ KADINLAR referansiyla iletebilir miyiz?
(Sartlari uygun olanlar, bu metinden basim alarak belgeyi kagit ortaminda da cevresine dagitabilir. .. Ben artik bunu is edindim, cantamda tasidigim fotokopileri kuaforde dahi bir yerden konu acip elden dagitiyorum. ..)
ATAK - BILGILENDIRME KAMPANYASI 1
KONU: BILENE KADAR MASUMSUNUZ.. .
ATATÜRKÇÜ KADINLAR HAREKETİ
AKP'YE OY VERMEYI DUSUNEN VATANDASLARIMIZDAN DEVAMINDAKİ YAZIYI OKUMALARINI ONEMLE RICA EDIYORUZ!
BILENE KADAR MASUMSUNUZDUR. ..
Tarih: 24 May 2007 22:33 Ekleyen: Beğenme: 0
-
OYUNU YAŞADIĞIN YERDE KULLAN.
BÜYÜK KENTLERİ Arap Kulları (Alıp Kaçan) Partisi'ne BIRAKMA.
GLOBAL NEOCON SOMURGECILERI VE ONLARIN PETROL CIKARLARI ICIN BESLEDIGI 1400 YILLIK ARAP VİRÜSÜNÜ TÜRK SİYASETİNDEN UZAKLAŞTIR.
Tarih: 24 May 2007 22:29 Ekleyen: Beğenme: 0
-
GELECEK KORKU İLE PROJELENDİRİLEMEZ..
22 Mayıs 2007 Salı günü aksam saatlerinde Ankara'nın en kalabalık semtlerinden
birisi olan Ulus Semtinde meydana gelen, 7 kişinin ölümü ve 120' ye yakın
kişinin yaralanmasına neden olan patlama hepimizi derinden sarsmıştır.
Ülkenin hassas bir süreçten geçtiği günlerde bu tür saldırılar ortamı terörize
ederek, korku salmayı ve toplum üzerinde psikolojik baskı oluşturarak barııa,
kardeşliğe, eşitliğe, özgürlüğe ve emeğe darbe indirmeyi hedeflemektedir.
Nereden gelirse gelsin her türden terör saldırılarını kınıyor, bu saldırı sonucu
yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralanan yurttaşlarımıza da acil
şifalar diliyoruz.
Demokrasinin tüm organları ile hayata geçirildiği, baskı ve şiddetin tüm
kaynakları ile ortadan kaldırıldığı, aydınlık ve umut dolu bir gelecek için her
olanağın hayat bulacağı bir ülke istiyoruz.
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi
39.Dönem Yönetim Kurulu
Tarih: 24 May 2007 22:24 Ekleyen: Beğenme: 0