Anlaşılan Asaf arkadaşımız bu sitede yeni. “Ben Cumhuriyet istemiyorum. Atatürk’ü sevmiyorum. Padişahlık böyle Cumhuriyet’ten iyidir” diyen ve İngiltere’nin krallıkla ne kadar güzel idare edildiği örneğini veren kişilerden haberi yok gibi.
Hadi burada olanlardan haberi yok dedik, peki Bülent Arınç’ın biz gerekirse demokrasiyi de, Anayasayı da kaldırırız sözlerinden de haberi yok mu?
Ankara Tandoğan meydanı mitingi, İstanbul, İzmir, Samsun ve ta ABD Washington’daki mitingler durup dururken yapılmadı.
Ya işte böyle Asaf’cıgım. Biraz televizyon izlersen olayları daha iyi analiz edersin.
Ama biliyor fakat bilmezlikten geliyorsanız diyecek lafım yok. İşte o zaman Allah sizleri ıslah etsin.
Amin.
Burada ki karşılıklı bombardımandan başka insanlarda rahatsızlık duydu ama hiç birisi senin gibi tek yönlü bir suçlamaya gitmedi. Acaba bu seninle onların arasındaki kültür farkımı dersin?
Not:
Emredersiniz efendim.
Dini siyasete alet edenleri cümle âlem biliyorken sen istediğin gibi düşüne bilirsin hakkımdaki düşüncelerin benim için hiç önemli değil.
Tarih: 01 Haziran 2007 08:46 Ekleyen: Beğenme: 0
"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz" M.Kemal Atatürk
Yıl 1925, Büyük Atatürk, genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu tarihi mesajı veriyordu: “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz"...
Yıl 2002, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olma yolunda, devrimlerden dönüş sürecinin sancılarını yaşıyor, Geçtiğimiz yüzyılın başında, İngiliz işbirlikçisi Derviş Vahdeti, Sait Molla, Dürrizade Abdullah, İskilipli Atıf gibi mürtecilerin tasfiyesi üzerine Cumhuriyet kurulmuştu, Bugün, küreselleştiği iddia olunan dünyada, gerçek anlamda küreselleşen Türkiye vatandaşı mürteciler, İngiltere’nin yanı sıra, A,B,D,, Almanya, Libya, Suudi Arabistan gibi ülkelerden yönetilmeye, yönlendirilmeye devam ediyorlar Yalnız bir farkla ki, A,B,D,’den gelen kimi müritler, Türkiye' de milletvekili seçilip "türban krizi" yaratıktan sonra tekrar anavatanlarına geri dönerken, kimi dervişler de, milletvekili olmadıkları halde, Türk Hükümeti’ne dışarıdan bakan olarak girebiliyor, yabancı taleplerinin takipçiliğini yapabiliyor Ve bu araştırma konusu olan, yasadışı hocaefendi sanığı (!) kullanmayı yeğleyen kimi şeyhlerde, sanki gizli bir mübadele protokolü varmış gibi, kendi ülkesinden yeni vatan A.B.D.'ne rahatlıkla hicret edebiliyor...
Tarih: 01 Haziran 2007 07:33 Ekleyen: Beğenme: 0
Yeni binyılın şeyhlerinin, dervişlerinin, müritlerinin ve de meczuplarının amaçlarının da değiştiği gözlemleniyor Artık amaç, bir şeriat devleti kurmak değil, Şeriat, iktidarı, parayı, her türlü gücü ele geçirmenin sadece simgesel, klişeleşmiş adı, Mürtecilik yani gericilik de artık salt dinsel anlamda kullanılmıyor Tam bağımsız bir devleti ve kazanımlarını ortadan kaldırarak, düyunu umumiye döneminde olduğu gibi, ülkeyi uluslararası finans merkezlerinin denetimine sokmak da, geriye gitmek anlamında mürtecilik olarak değerlendiriliyor Aynı şekilde, koşulsuz AB teslimiyetçiliğini savunarak, devlet egemenliğini kayıtsız şartsız ulusa değil, Brüksel'e bağlayan çalışanlar da, Hürriyet ve itilaf Fırkası’nın uzantıları olarak bu anlamda mürteciliği temsil ediyor Anavatan kavramını Türkiye sınırlarından çıkarıp, AB sınırlarına mal edenlerin milliyetçi-muhafazakarlı’ ğı ile, IMF, Dünya Bankası ve AB çıkarlarının sözcülüğünü, savunuculuğunu ve de tetikçiliğini yapanların yeni solculuğu, tıpkı Fethullah Gülen'in ve müritlerinin din ve vatan anlayışı ile birebir örtüşüyor...
Tarih: 01 Haziran 2007 07:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Kimse cumhuriyete dil uzatmaz.
Cumhuriyetci falan da degilsiniz.Demokrat olun bari.
Kutsal dinimizi ve vatanseverligi de siyasete alet etmeyin.
Tarih: 01 Haziran 2007 00:24 Ekleyen: Beğenme: 0
GAZETE PORT
31 Mayıs 2007 Perşembe
22:46 TSI
Washington'daki Türklerden Cumhuriyet mitingi
Beyaz Saray yakınında yapılan miting ve yürüyüşe katılanlar şeriata ve askeri darbeye karşı olduklarını vurgulayan sloganlar attı
http://www.gazeteport.com/TV-VIDEO/index.htm?videoDocName=GP_016672
Tarih: 31 May 2007 23:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Yorumsuz.
http://video.milliyet.com.tr/default.asp?id=7525
Tarih: 31 May 2007 22:16 Ekleyen: Beğenme: 0
ne ararsin tanri ile aramda
sen kimsin ki orucumu sorarsin?
hakikaten gözün yoksa haramda
basi açiga neden türban sorarsin?
raki, sarap içiyorsam sana ne
yoksa sana bir zarari, içerim
ıkimiz de gelsek kildan köprüye
ben dürüstsem sarhosken de geçerim.
esir iken mümkün müdür ibadet
yatip kalkip atatürk'e dua et...
senin gibi dürzülerin yüzünden
dininden de soguyacak bu millet.
ısgaldeki hali sakin unutma
atatürk'e dil uzatma sebepsiz
sen anandan yine çikardin amma
baban kimdi bilemezdin serefsiz.
Tarih: 31 May 2007 16:33 Ekleyen: Beğenme: 0
Karşı kınama.
Asaf Bilgin soruyor. Cumhuriyetçilik dedikleri bu mudur bilmiyorum? Diyerek aklınca bizleri kınıyor
Peki bu sorunun yanında Müslümanlık bu mudur? Vatanperverlik bumudur? Sorularına neden rastlamıyoruz acaba?
Burada hiçbir Cumhuriyetçi herhangi bir partinin propagandasını yapmadı. Cumhuriyete dil uzatanların ağzının payını vermede bir propaganda değil; ancak bir savunmadır.
Tarih: 31 May 2007 14:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Site, son zamanlarda , belli bir fikrin ve belli bir kesimin propaganda merkezi haline geldi.
Cumhuriyetcilik dedikleri bu mudur bilmiyorum?
Tarih: 31 May 2007 12:17 Ekleyen: Beğenme: 0
degerli türkkonut saglık çalışanları sitenizi ziyaret etmemmin asılmacı hayatta candediyin insanı herşeyden üstün gördüyüm o yanlişlarla dolu insana bir nebze olsun sesimi duyurmaktı o belliki yıllar geçsede beni anlayamayacak ama o bilemezki o can verecek birini var oldugunu bunu hep derler am birgün mutlaka bigün mutlaka orada çalışanlar dr melik bey duysunlar artık çaresiz kalmanın bedeli can olsa gerek insalar geleceye bakar hep birşeylerin peşinde koşar ama yanındamuhakkak sevdikleri vardır ama o özel insan yoksa bir düşünün sen delikız bir düşün nelri götürdün sadece kaprislerinle bir ocak söndürdün sensiz yaşayyacaksam ölüm iki adım ötede demektir deli kız
Tarih: 31 May 2007 10:53 Ekleyen: ayhançolak Beğenme: 0