Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•   yeşilsever CHP ' li arkadaşların dikkatine ...

A. Duyar Belediyesi döneminde Çayyol PTT ' nin
    karşısında  temelleri atıan yeni bir AVM.  imşaatının   temelleri  seçimlere kadar ne hikmetse  sadece yer -
    altına doğru  fore-kazık sistemi  kullanılarak  derinleştikçe derinleşiyordu. Geçengün kompleksin  mimari -projesinin resimleri inşaatın ilan panosunda askıya çıkınca durum anlaşıldıki
    meğerse bu temellerin derinliği inşaatın heybeti ile  doğru orantılı imiş...
      Buna zaten  kimsenin dde pekfazla bişey dediği yok.
    Ama  ne hikmetse  bu inşaatın şantiysini  pekçok çayyolu sakinininde  dikkatle  izlediği gibi 
    şantiye mühendisleri
    son  seçimlerden hemen  birkaçgün sonra ;
    önce şantiye duvarlarını  parkın içerisindeki kırmızı halılı yürüyüş yolunun hizasına çekip  daha sonra da  kırmızı halılı yürüyüş yolunu da içine alarak
    yani yayalara ait bir yürüyüş yolunuda  iptal ederek 
    parkın içinden  yavaş yavaş  8.  caddeye doğru  genişlemeye  devam etmektedirler...
                                SELAMETLE  ...

Konuşmak yetmez Efendim ,
    yazmak da gerekir ...

Aynen Avrupa Mahallemizde olanlar gibi ...
                                     SAYGILARIMIZLA

Tarih: 04 May 2009 12:37 Ekleyen:
  • Öncelikle ağaçlandırma törenimize geldiğiniz için teşekkür ederim. Önceki mesajlarımdada görebilirsiniz.Bu uzun soluklu bir maraton.Ali Rıza Bey Ormanına sayı olarak en az 30000 adet dikilcek.Etap etap ağaçlandırılması yapılcak.Kasım ayında 10000 adet bakanlıktan ağaç sağlancak.Su deposunun önümüzdeki günlerde yerleştirilmesinden sonra çalışmalar daha kolaylaşacak sahamızda.Burası yıllarca ilgisizlikten dolayı bu hale gelmiştir.Ben kendimce elimden geleni yaptım ve yapıyorumda. Tek başıma bu kadar yaptığıma şükredin bence yaptıklarımda bir mucize aslında. Saygılarımla
    Tarih: 03 May 2009 23:01 Ekleyen:
  • Nezih Bey  ,,,
       Davetiniz üzerine  bugün ,ailece  Alirıza Bey Omanı -
    na gelip  bu vesile ile koru ormanınızıda gezdik ... Ne yalan söyliyelim koru dahil bu ormanda taş  çatlasa  10.000 ağaç ya var  ya  yok...
       Siz bu 100.000 ağaca  kaç senede ulaşmayı hedeflyorsunuz  acaba?
    Tarih: 03 May 2009 19:08 Ekleyen:
  • Etrafımızdaki  siteleden çayyoluna ilk göç edenler  anlata anlata bitiremiyorlar  . O yıllarda belediyeye  müracaat edenlere  siteleri için  bedava ağaç , bank ve çöp kutuları dağıtmış.Yeni belediyeninde dağıtması mümkünmü .
    Tarih: 02 May 2009 23:13 Ekleyen:
  • Sayın Engin bey sayın Tuncay alemdaroğlu döneminde  Tuncay bey biz emeklilere alirıza ormanının içinde uygun bir yere kışlık ve yazlık kır kahvesi  yapılacak sözü vermişdi . Bu söz tutulmadıı .
    Tarih: 02 May 2009 23:12 Ekleyen:
  • Merhaba, çayyolu otobüs saatlerini en son ne zaman güncellediniz merak ediyorum.Çiftkatlı otobüsler kalkalı çok uzun zaman oldu ama hala saatleri değişmeden yazıyor sayfanızda.Çankaya otobüs saatleri değişti ,onlarıda düzenlemediniz.umutla düzeltmenizi bekliyoruz.
    Tarih: 02 May 2009 23:08 Ekleyen: Ecekökdemir

•        FETHİ YAŞAR'IN YE$İL KU$ -AK  PROJESİ   ...

Yenimahalle Belediyesi’nden yeşil atağı
    Çayyolu’na 100 bin boylu sedir dikiliyor .
    Tarih: 02 May 2009 23:07 Ekleyen:
  • Sayın Ercan bey Ali Rıza Bey ormanı projesi kısım kısım ağaçlandırılacak keşke imkan olsa damla sulama sistemini bütün ağaçlandırma sahalarımıza adapte edebilsek. Dediğiniz yeri biliyorum ağaçlandırma işi uzun soluklu bir mücadeledir en az 2 yıl gerçekten güzel bir şekilde bakılırsa sonuç alırsınız.Burda önemli olan Çayyolu halkının bu projelere canı gönülden katılmasıdır benim gibi tek başına yürütülecek iş değildir, benim yaptıklarım sınırlıdır.Çevre ve Orman Bakanlığı ve Ankara Orman Bölge Müdürlüğü bize destek sağlamalıdır ve destekliyorda. Oyak 10 Sitesi arkasına geliniz ve yaptığım mücadeleyi görünüz tek başıma.Saygılarımla
    Tarih: 01 May 2009 14:18 Ekleyen:

•      BEN DEMİŞTİM DEMEYİ SEVMEM AMMA....
                 BEN DEMİŞTİM !..

Şu Gök Kuşağı projesi daha yapılırken.Ben asla burada oturup bir şeyler yemeyi düşünemem.İki taraftan akan trafiğin gürürltüsü,bitebilseydi metro  kalabalığı,egzos kokusu toz toprak da cabası...
         Nitekim de dediğim oldu açılan bütün dükkanlar kapandı.Aaa diyebilirsiniz ki metro hayata geçseydi kapanmaya bilirdi.Ben o hava ve ses kirliliğinde oturup orda keyifle çayını yudumlayacak babayiğit düşünemiyorum.
    Tarih: 30 Nisan 2009 23:36 Ekleyen:
  • Ali Rıza bey ormanına gösterilen ilgi ve destek acaba çayyolumuzun başka bölgelerinede gösterilemezmi ?
    Örneğin yıllardır ağaçlandırmaya çalışılan işbankalılar sitesi ile yarenler sitesi arasındaki tepeler ?

Tarih: 30 Nisan 2009 23:36 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!