yeşilsever CHP ' li arkadaşların dikkatine ...
A. Duyar Belediyesi döneminde Çayyol PTT ' nin
karşısında temelleri atıan yeni bir AVM. imşaatının temelleri seçimlere kadar ne hikmetse sadece yer -
altına doğru fore-kazık sistemi kullanılarak derinleştikçe derinleşiyordu. Geçengün kompleksin mimari -projesinin resimleri inşaatın ilan panosunda askıya çıkınca durum anlaşıldıki
meğerse bu temellerin derinliği inşaatın heybeti ile doğru orantılı imiş...
Buna zaten kimsenin dde pekfazla bişey dediği yok.
Ama ne hikmetse bu inşaatın şantiysini pekçok çayyolu sakinininde dikkatle izlediği gibi
şantiye mühendisleri
son seçimlerden hemen birkaçgün sonra ;
önce şantiye duvarlarını parkın içerisindeki kırmızı halılı yürüyüş yolunun hizasına çekip daha sonra da kırmızı halılı yürüyüş yolunu da içine alarak
yani yayalara ait bir yürüyüş yolunuda iptal ederek
parkın içinden yavaş yavaş 8. caddeye doğru genişlemeye devam etmektedirler...
SELAMETLE ...
Konuşmak yetmez Efendim ,
yazmak da gerekir ...
Aynen Avrupa Mahallemizde olanlar gibi ...
SAYGILARIMIZLA
Tarih: 04 May 2009 12:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Öncelikle ağaçlandırma törenimize geldiğiniz için teşekkür ederim. Önceki mesajlarımdada görebilirsiniz.Bu uzun soluklu bir maraton.Ali Rıza Bey Ormanına sayı olarak en az 30000 adet dikilcek.Etap etap ağaçlandırılması yapılcak.Kasım ayında 10000 adet bakanlıktan ağaç sağlancak.Su deposunun önümüzdeki günlerde yerleştirilmesinden sonra çalışmalar daha kolaylaşacak sahamızda.Burası yıllarca ilgisizlikten dolayı bu hale gelmiştir.Ben kendimce elimden geleni yaptım ve yapıyorumda. Tek başıma bu kadar yaptığıma şükredin bence yaptıklarımda bir mucize aslında. Saygılarımla
Tarih: 03 May 2009 23:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Nezih Bey ,,,
Davetiniz üzerine bugün ,ailece Alirıza Bey Omanı -
na gelip bu vesile ile koru ormanınızıda gezdik ... Ne yalan söyliyelim koru dahil bu ormanda taş çatlasa 10.000 ağaç ya var ya yok...
Siz bu 100.000 ağaca kaç senede ulaşmayı hedeflyorsunuz acaba?
Tarih: 03 May 2009 19:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Etrafımızdaki siteleden çayyoluna ilk göç edenler anlata anlata bitiremiyorlar . O yıllarda belediyeye müracaat edenlere siteleri için bedava ağaç , bank ve çöp kutuları dağıtmış.Yeni belediyeninde dağıtması mümkünmü .
Tarih: 02 May 2009 23:13 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Engin bey sayın Tuncay alemdaroğlu döneminde Tuncay bey biz emeklilere alirıza ormanının içinde uygun bir yere kışlık ve yazlık kır kahvesi yapılacak sözü vermişdi . Bu söz tutulmadıı .
Tarih: 02 May 2009 23:12 Ekleyen: Beğenme: 0
Merhaba, çayyolu otobüs saatlerini en son ne zaman güncellediniz merak ediyorum.Çiftkatlı otobüsler kalkalı çok uzun zaman oldu ama hala saatleri değişmeden yazıyor sayfanızda.Çankaya otobüs saatleri değişti ,onlarıda düzenlemediniz.umutla düzeltmenizi bekliyoruz.
Tarih: 02 May 2009 23:08 Ekleyen: Ecekökdemir Beğenme: 0
FETHİ YAŞAR'IN YE$İL KU$ -AK PROJESİ ...
Yenimahalle Belediyesi’nden yeşil atağı
Çayyolu’na 100 bin boylu sedir dikiliyor .
Tarih: 02 May 2009 23:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Ercan bey Ali Rıza Bey ormanı projesi kısım kısım ağaçlandırılacak keşke imkan olsa damla sulama sistemini bütün ağaçlandırma sahalarımıza adapte edebilsek. Dediğiniz yeri biliyorum ağaçlandırma işi uzun soluklu bir mücadeledir en az 2 yıl gerçekten güzel bir şekilde bakılırsa sonuç alırsınız.Burda önemli olan Çayyolu halkının bu projelere canı gönülden katılmasıdır benim gibi tek başına yürütülecek iş değildir, benim yaptıklarım sınırlıdır.Çevre ve Orman Bakanlığı ve Ankara Orman Bölge Müdürlüğü bize destek sağlamalıdır ve destekliyorda. Oyak 10 Sitesi arkasına geliniz ve yaptığım mücadeleyi görünüz tek başıma.Saygılarımla
Tarih: 01 May 2009 14:18 Ekleyen: Beğenme: 0
BEN DEMİŞTİM DEMEYİ SEVMEM AMMA....
BEN DEMİŞTİM !..
Şu Gök Kuşağı projesi daha yapılırken.Ben asla burada oturup bir şeyler yemeyi düşünemem.İki taraftan akan trafiğin gürürltüsü,bitebilseydi metro kalabalığı,egzos kokusu toz toprak da cabası...
Nitekim de dediğim oldu açılan bütün dükkanlar kapandı.Aaa diyebilirsiniz ki metro hayata geçseydi kapanmaya bilirdi.Ben o hava ve ses kirliliğinde oturup orda keyifle çayını yudumlayacak babayiğit düşünemiyorum.
Tarih: 30 Nisan 2009 23:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Ali Rıza bey ormanına gösterilen ilgi ve destek acaba çayyolumuzun başka bölgelerinede gösterilemezmi ?
Örneğin yıllardır ağaçlandırmaya çalışılan işbankalılar sitesi ile yarenler sitesi arasındaki tepeler ?
Tarih: 30 Nisan 2009 23:36 Ekleyen: Beğenme: 0