Haberler


HIRSIZLAR İMPARATORU
  • Yorumlar: 0
  • 05 Aralık 2012 00:00
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 2297
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

HIRSIZLAR İMPARATORU

0 0

Görevden alınan, yargılanan ve yargılama sonucu beraat eden, Deniz Feneri Davası Savcılarından Abdülvahap Yaren, savunması sırasında şunları söylüyor;
Zekât hırsızlarını koruma altına alan bir güç var. Ben bu güce hırsızların imparatoru diyorum. Bu imparator hem altında yer alan figüranları koruyor, hem de kendisine ulaşılmasını engelliyor.”

Bu sözleri söyleyen kişi, olayları inceleyen-evrakları bilen-ifadeleri alan bir Cumhuriyet Savcısı olunca kim bu “Hırsızlar İmparatoru” diye düşünmemek mümkün müdür?
Kendisinden daha alt kademelerdeki hırsızları koruyup-kolladığına, soruşturmayı engellediğine ve soruşturmayı yapan Savcıları görevden aldırabildiğine göre, çok güçlü bir adam olması gerekir!

Sizce, kim bu güçlü adam?... 
*Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki, dişleri ile üzerine 15 gencin bindiği arabayı çeken kişi mi?
*TRT’de başlayacak “Osmanlı Tokadı” adlı dizide, kurşuna tokat atabilen kişi mi?
*Dünya inşaat sektörünü değiştiren, Ali Ağaoğlu mu?
*50 Kilo Esrar’la yakalanıp, “içiciyim abi” dediği için salıverilen kişi mi?
*Palavraları ile birçok insanın hapse atılmasına sebep olan “homo haham” denen kişi mi?
*Kız kardeşini para karşılığı sattığı, amcasını dolandırdığı, insan öldürdüğü, gasp yaptığı halde, “Gizli Tanık” yapılan sapık kişi mi?.
*Yıllarca PKK terör örgütünün 2. Adamı olup, binlerce gencimizin ölümüne sebep olan ve sonradan “Gizli Tanık” yapılıp, Türk Ordusunun Genelkurmay Başkanını suçlayan kişi mi?.
*Bunları “Gizli Tanık” yapan cemaat beslemeleri kişiler mi?

Bazı kötü niyetliler Türkiye’nin en güçlü kişisi olarak Başbakan Erdoğan’ı kabul ederler. Utanmadan Savcının söylediği, “Hırsızlar İmparatoru” imajını Erdoğan’a yapıştırmaya çalışırlar. Çamur at, izi kalsın hesabı!

Allahtan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın açıklaması yetişti de bu utanmazları suç işlemekten, yok yere Başbakan Erdoğan’ın günahını almaktan kurtardı.

Bülent Arınç, Bursa’da bir İmam-Hatip Lisesinin 50. Yılı dolayısıyla düzenlenen programda;
Bu okullarda okuyanlar örnektirler ve bugün de örnek olmaya devam ediyorlar. Çok şükür ki bugün satanist olanlar-memleketi soyup soyanlar-yolsuzluk yapanlar İmam Hatiplerden yetişmedi” dedi.

Koca Başbakan Yardımcısı yalan söyleyecek değil ya. Elbette bilerek, belgelere dayanarak konuşuyor. İmam Hatipten çıkanlar “Hırsızlık-Yolsuzluk” yapmadığına ve 50 yıllık İmam-Hatip tarihinde bir tane bile “Hırsız” çıkmadığına göre, 
İmam-Hatip mezunu Başbakan Erdoğan aranan “Hırsızlar İmparatoru” olamaz, asla olamaz. Düşünen çarpılır valla.
Hem o, maaşıyla ancak kıt-kanaat geçinebiliyor. Örtülü ödenekten tek delikli kuruşu kendisi için harcamaz. Çocukları ise kendi hallerinde garibanlar. 
Kızı Sümeyye Hanım babasına bedavadan tercümanlık yapıyor. Damat deseniz, maaşlı müdür!

İmam-Hatiplerden mezun olanların içinden “hırsızlık ve yolsuzluk” yapanlar çıkmadığına göre, Cemaat-Tarikatların eğittiği gençlerden de çıkmaz.
Onlar da tertemizdirler maşallah.

Peki, o halde kim bu “Hırsızlar İmparatoru” kardeşim?  İn midir, cin midir?
Mahkemeleri saptıran, Savcıları işlerinden atan, yıllardır yanında çalıştırdığı adamlarının yaptığı hırsızlıkları örten, onları koruyan ve kollayan adeta  
mafya babası gibi davranan adam kim?

Biz galiba “Hırsızlar İmparatorunu” yanlış yerde arıyoruz.
En iyisi; Muhalefet Partileri içinde aniden zenginleşen, kaçak gecekondudan havuzlu villalara taşınan, çocukları gemi filosu sahibi olmuş, pırlanta seven, yurt içinde ve Barzani’nin bölgesinde milyar-milyar dolarlık yatırımları olan birini arayıp bulmak olacak.

İnanın şaşırıp kaldım değerli okurlar. Zahit Akman ve Zekeriya Karaman çok güzel fal bakar diyorlar. Acep onlara mı sorsam, bilebilirler mi?
Yoksa bu imparator, futbol hocası “İmparator Fatih mi?” 
Bir akıl verin yahu. Edep yahu. Kıpırdayın biraz yahu.

Sağlık ve başarı dileklerimle 04 Aralık 2012

RİFAT SERDAROĞLU

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.