Haberler


CHP'de YALANCI DEMOKATLAR!
  • Yorumlar: 0
  • 21 Ocak 2012 00:00
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 2804
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

CHP'de YALANCI DEMOKATLAR!

0 0

İnanılacak gibi değil! hayretler içerisinde izliyorum!

CHP'de parti içi demokrasiden ve tüzük kurultayın dan bahsedenlerin ve bu işlemin yapılabilmesi için imza toplayan arkadaşların Eski yönetim zamanında yeni tüzük belirlendiğin de bu tüzüğü askıya alan yürürlüğe girmesini engelleyen arkadaşlar değil midir!!?

SODEP VE SHP döneminde daha demokratik olan tüzüğü yönetimi ele geçirip anti demokratik hale getiren bu anlayış değil midir?

Yıllarca CHP üst yönetiminde olmalarına rağmen demokratik bir tüzük hazırlamayı bir kez bile akıllarına getirmeyenler bu arkadaşlar değil midir!?

Delegeleri evlerde hazırlayıp listeleri askıya bile asmadan bu işlemler yapılmış gibi gösterenler bu arkadaşlar değil midir!?

Delegeleri evlerinde hazırlamalarına rağmen evlerinde hazırladıkları delegelere bile güvenemeyecek kadar aciz olan durum böyle iken bile Milletvekili, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyelerini hiç bir seçime tabi tutmadan aday gösterenler bu arkadaşlar değil midir!?

Bu arkadaşlar hangi demokratik tüzükten bahsediyor?

"Yılan kendi eğriliğini bilmez deve boynun eğri der"miş

Bu bir iki yüzlülüktür; Bu duruma sebep olan her CHP yöneticisi ve delegeleri benim kanaatimce CHP'li değil ancak ve ancak olsa olsa CHP'ye zarar vermeyi hedefleyen hangi amaca hizmet ettikleri tesbit edilmesi gerekenlerdir.

Kırk yıllık CHP'ye hizmet etmek ve yönetmekle öğünen bu arkadaşlar Kırk yılda yapamadıkları tüzük değişikliğini daha iki yıldır genel başkan olan bu iki yıl içerisin de bir referandum bir de genel seçim geçiren Kılıçdaroğlu'ndan neden bu kadar alel acele istemektedir.

Bu tüzük sizlerin eseri eseriniz olan bu tüzüğün anti demokratik olduğunu bütün CHP'liler bilmekte fakat anlaşılamayan kendi eserinizi bir başka yönetimle sonlandırmaya çalışmanızdır.

Elbette ki sizin bu anti demokratik tüzüğünüz değişmeli ancak bunun işlevsel olabilmesi için yeni delegasyonla yapılması gerekir.

Anlaşılan sizlerin telaşı da bu!!!

Bu yöneticiler maden CHP'liydi neden yöneticilikleri ellerinden alınınca seçim çalışmalarına katılmadılar. Neden sürekli yeni yönetime ve Kılıçdaroğlu'na karşı propoganda yaptılar.

Kırk yıl bu işi yapmaya yeterli değil miydi!!!

İsa Gök, Önder Sav, Deniz Baykal ve Ankara, Ankara'ya dikkat!!! Ali Yıldız, Bektaş Bektaş, Veli Gündüz Şahin ve benzerleri neden daha önce sizler CHP'yi yönetirken bu işleri yapmadınız. Sizin nereniz samimi nereniz doğru; var mı daha önce böyle bir talebiniz. Sizi Allaha havale ediyorum.

Gerçek CHP'lilerin gözünü açma zamanı gelmiştir. Hal böyledir derdiniz güçlü bir CHP ise yapmanız gereken bellidir. Derdiniz başka ise, Allah sizi ıslah etsin. (Flaş Gazetesi)

Ankara’dan tüzük kurultayı istemiyle dilekçe verenlerin listesi;

Durmuş Akkaya, Behiç Başar Bal, Nurettin Delibalta, Hamit Cevat Bage, Veli Gündüz Şahin, Binali Taşdemir, Bektaş Bektaş, Mustafa Yıldız, Hasan Şakacı, İbrahim Kocaoğlu, İsa Hayırlı, Nedim Ayran, Fazıl Güleken, Nihat Hatam, Yurdanur Kalkavan, Enver Öktem, Halide Jale Tamzok, Dilek Tunç, Hayrettin Uysal,  Ali Yıldızlı, Nilgül Akçam, Şenol Balaban, Ali Başkaraağaç, Osman Abay, Ömer Ağa Kurt, Osman Alp, Bahar Büyükyılmaz, İ. Behçet Çağlar, Gökalp Cudi Çalışkan, Abdi Ercan, Ayhan Öndemir, Cennet Güney, Erkun Cengiz, İlhami Canbaz, Zeki Kıraç, İhsan Şıracı, Ahmet Şevki Oğan, Nilgün Akkaplan, Davut Nur, Hasan Hüseyin Köklü, Yavuz Kayhan Yüreğir, Umut Tunç, Recami Bursa.

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.