Haberler


Beysukent’te çelik yapı sistemiyle inşa edilen AnkaNatura; “Doğal Bir Yaşam Hikayesi”
  • Yorumlar: 0
  • 14 Eylül 2011 00:00
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 2065
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

Beysukent’te çelik yapı sistemiyle inşa edilen AnkaNatura; “Doğal Bir Yaşam Hikayesi”

0 0

Keşmekeşten uzak ama şehre de bir o kadar yakın, doğanın kalbinde konforlu ve prestijli bir yaşam, AnkaNatura'da sizleri bekliyor. Ankara'nın en gözde konut bölgesi Beysukent'de, sürdürülebilir çevre ilkesi ile inşa edilen ve akıllı ev teknolojisi ile donatılan AnkaNatura; doğanın tüm renklerini, güvenli ve konforlu şekilde bir site yaşamı içinde sunuyor.
Akşan Prokar şirketimiz tarafından Türkiye'nin ilk çok katlı çelik konut projesi unvanını alarak inşa edilen, doğa ile iç içe, kaliteli bir yaşam ve geleceğinize karlı bir yatırım için sizi AnkaNatura örnek konutunu görmeye bekliyoruz.
Ayrıntılı bilgi için
www.ankanatura.com ve çağrı merkezi 444 55 35.

 

Çevre Dostu AnkaNatura 
Ankara’nın gri yapısına, AnkaNatura rengarenk bir yapılanmayla doğal bir yaşam şansı sunuyor. Yeşilin her tonunu içinde barındıran AnkaNatura, sürdürülebilir yaşam felsefesine göre inşa ediliyor. AnkaNatura, tertemiz havası ve oksijeniyle Ankara’nın yeni nefesi olma vizyonunu üstleniyor. Çevre dostu proje AnkaNatura, sağlıklı bir gelecek için yaşam alanlarını şekillendiriyor, gelecek için çalışıyor.

Çelik yapı sistemiyle inşa edilen AnkaNatura, çeliğin % 90 geri dönüştürülebilir bir malzeme oluşu, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve sistemin yerleşim özellikleri sayesinde doğal toprak yapısının minimum deformasyonu ile çevreye saygıyı temel alıyor.

Gri Atık Su Geri Kazanım sistemi
Gri su; duştan, küvetten, lavabodan gelen evsel atık sudur. Kısaca fosseptik atığı içermeyen, evsel atık su; ‘’gri su’’ olarak adlandırılıyor.

Gri suyu toplayarak, ‘’DIN 4046’’ standardına uygun kullanım suyu olacak kalitede arıtıp temizlik, çamaşır/araba yıkama, bahçe sulama gibi amaçlarda kullanımını sağlayan sisteme de ‘’gri atık su geri kazanımı sistemi’’ adı veriliyor.

Gri suyun arıtılması, hem su tasarrufu açısından kullanıcıların bütçelerini, hem de doğal kaynaklar ve çevre değerlerini pozitif yönde etkilemektedir.

Diğer sistemlere göre daha hızlı ve kısa sürelidir. İşletme maliyeti daha düşüktür ve elde edilen arıtılmış kullanım suyunun kalitesi çok daha hijyeniktir.

Doğaya saygı ilkesiyle yola çıkan AnkaNatura da projede gri su geri kazanım sistemi kullanıyor. Doğanın en önemli kaynaklarından suyun, yeniden kullanımını sağlayarak çevreye katkı sağlıyor.

Güneş Enerjisi İle Elektrik Üretim Sistemi
Modern yaşamda enerjiye olan bağımlılık gittikçe artarken, aynı zamanda çevreye verilen tahribatın farkına varıp, çevreyle uyumlu ve daha temiz enerji kaynaklarına doğru ilerlemeler yaşanıyor. Fosil yakıtlı enerji kaynaklarının ekonomik olarak fazla değerli olması dolayısı ve sözü edilen kaynakların üretim ve kullanım aşamasında çevreye verdiği zararlar göz önünde bulundurulduğunda güneş enerjisinin önemi ortaya çıkıyor. Bu sebeple temiz enerjiler olan güneş, rüzgar vs gibi yenilenebilir enerji kaynakları Akşan Prokar’ın tüm gayrimenkul projelerinde entegre etme düşüncesini doğaya borç olarak görüp, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

AnkaNatura projemizde, güneş enerjisi sistemleri ile ortak alan aydınlatmasının tüm elektrik ihtiyacının karşılanması planlanıyor. Böylece yeşil enerjilerden biri olan güneş enerji sistemleri kullanımıyla site sakinlerin aidat yükünü azaltmış olmakla kalmayıp, doğaya ve çevresel diğer faktörlere olumlu bir katkı vermeyi de hedefliyoruz.

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.