Basit Forum


Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

  • SAYIN  ENGİN UÇ!  ÖNCELİKLE SİZLERİ BU GÜZEL WEP SAYFASINI BİZLERE SUNDUĞUNUZ  İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.
    BENDE BİR ÇAYYLOLU KÖYÜ ESNAFIYIM, ŞU AN KULLANILMAKTA OLAN BAYPAS YOL  MÜHENDİSLİK HATALARI  İLE  DOLU,  ÖRNEĞİN ÇAYYOLU KÖYÜ ÜMİTKÖY İSTİKAMETİ YÖNÜNDE IRMAK KENT  ÖNÜNDEKİ  KESKİN VİRAJDA HEM EĞİM HATALI VERİLMİŞ AYRICA BİR ANDA KESKİN VİRAJA GİRİLİYOR VE  SÜREKLİ ARABALAR KAZAYA SEBEBİYET VERİYORLAR,  AYRICA MEZARLIK İLE HUKUKCU DOSTLAR SİTESİ  ARASINDA KALAN YOLA  KÜÇÜK TE OLSA BİR KAVŞAK ŞART;  ÇÜNKÜ İNSANLARIMIZ ÇAYYOLU KÖYÜNE GİRMEK  İÇİN KÖYÜN YANIDAN OPET E KADAR GİDİP TEKRAR HATALI U DÖNÜŞÜ YAPARAK GERİ ÇAYYOLU KÖYÜNE GELMEK ZORUNDA KALIYORLAR. KENDİM DAHİ GÜNDE 4-5 KEZ AYNI  UYGULAMAYI  YAPMAK ZORUNDA  KALIYORUM VE KÖYE GİRMEK CİDDİ BİR ZAMAN  KAYBI OLMAYA BAŞLADI.  DİLERİM BU DÜŞÜNCELERİME TÜM HALKIMIZ KATILIR VE  YETKİLİLERE  SESİMİZİ  DUYURMUŞ OLURUZ VE ÇABUK SONUCA ULAŞIRIZ;  SEVGİ VE SAYGILARIMLA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI  DİLERİM.
    Tarih: 15 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: ERGÜNKAMBEROĞLU
  • Öncelikle böyle bir web sayfası açtığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Ayrıcada Engin Bey in 7-8 senedir çayyolu için çalışmalarından dolayı onu kutlarım.
    Bizim ve sizin en büyük sorunlarımızdan biri yeşil alandır.Belediyemiz uğraş verip ağaçlandırma ve çiçeklendirme yaparak büyük maliyetlerle parklar bahçeler yapılıyor.Spor tesisleri kuruyor.Ama neden bu kadar çok para harcayarak yaptığı yeşil alanların bozularak işyeri yapılmasına izin veriyor tabii ki anlayamıyorum.Yeşil alan bizim için çok önemlidir!geleceğimize armağan edebileceğimiz tek varlık ağaçlarımızdır.
    Ayrıca Prof.Dr.Ahmet Taner Kışlalı Mahallsi Muhtar ı Ayşe Sevil Kuru yu seçimlerden önce ve sonraki bir yılda ağaçlandımaya destek verdiğinden dolayı onu kutluyorum.Ama iş muhtar olana kadarmış bunu anladım.Makamına oturduktan sonra hiç kalkmadı.muhtarlığın yanındaki başı boş köpekleri bile göremiyor.
    Sizlere sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum.Çalışma hayatınızda başarılar dilerim.
    Tarih: 15 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: mustafaonur
  • Sayın Burak DURGUNSU nun 9.10.2005 tarihli yazısına CEVAP tır.
    Burak Bey, Biliyorsunuz ki şehirler günden güne gelişmekte ve nüfus artmaktadır.Çayyolu da nezih ortamı ve temiz havası nediyle tercih edilen yerlerin en başında gelmektedir.
    Dolmuş güzergahında yapılan değişiklikle 8 cadde sakinleri olarak mağdur olduğunuzu yazmışsınız.
    Bence konuyu iyice irdelemeden biraz febri düşünerek yamışsınız.
    Dolmuş güzergahın değiştirilmesi yada ilave yapılması sandığınız kadar çok basit bir olay değil.Zaman ve çaba ister.
    Gelelim yazdıklarınıza; Dolmuş güzergahı değişmemiş olsa da sizin için değişen hiç bir şey olmayacak. Zira siz ortadasınız.
    Çayyolunda yaşamkent mahallesi denilen bir yer var. Her geçen gün de burada oturan sayısı artıyor.Bu insanlar ne yapacak, araçla Konut-1 gelip buradan dolmuşa ve otobüse binecekler. İster istemez uzakta olmak öncelik hakkını getiriyor.Zira ilk durak BURADA. Bence siz yazınızı dolmuş-otobüs sayısı artsın diye düzeltin olmaz mı?. selamlar
    Tarih: 13 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Engin Bey sitenizi yeni ziyaret etme fdırsatı buldum.Amacına uygun güzel bir site olmus sizi kutluyorum.
    Tarih: 13 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • LÜTFEN OKUYUNUZ VEÇEVRENİZDEKİLERİN OKUMASINI SAĞLAYINIZ!....
    Hemen hemen her gün bu siteden  Çayyolu sakinleri dilek ve temennilerini dile getirmeye çalışmaktadır.
    Engin beye bu konuda çok teşekkür ederim.
    Burada yazılanlar ciddi anlamda değerlendirilmelidir.Burada yazılanlardan çıkarılacak çok ders vardır. Burada yazılanlar zaman zaman uyarıcı nitelik taşımaktadır.Burada yazılanlar GERÇEK tir. Meydanlarda bol bol ahkam kesenler okusanlar bakalım vatandaş ne diyor.
    Bu iş hani bir hikaye vardır. Padişah hergün zam yapar vezirine "git bakalım halk ne yapar der,  vezir gidip bakar ve  padişahım, vatandaş kızgın , öfkelenmiş der. Bir gün vezir koşarak gelir ve padişahım vatandaş davul zurna çalıyor der. Bunun üzerine padişah tez zamları geri alın demiş.Ey İdareciler lütfen kendinize gelin ve görevinizi layıkıyla yapınız.Teşekkürler
    Tarih: 13 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: SevdaALAN
  • merhabalar siteniz çok güzel ve çok faydalı bende türkkonutta oturanlara sağlık ocağının türkkonut şantiyesi içinde faaliyet gösterdiğini laboratuvar  hizmetlerininde salı ve perşembe günleri sabahtan verildiğini söylemek istedim çünkü türkkonutta oturan bizler sağlık hizmetlerinden yaralanmak için çayyoluna kadar gitmek zorunda kalıyorduk şimdi sağlık ocağı çok yakınımızda  ayrıca tüm personelide çok güleryüzlü ve ilgili teşekkürler
    Tarih: 10 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Sayın yetkililer konutkent olarak bizim sorunumuz minibüsler yeni güzergahlar açılmış inanın bende çok memnun oldum ama bir yeri minibüs açısından rahatlatırken konut 2 halkını ne kadar mağdur olduğunu umarm minibüs yetkilileri duyuyordur.  atapark köşesi minibüs durağını saat 7.30 -9.30 arasında işe yetişmeye çalışan okula, dersaneye gitmek için bekleyen hastaneye gidenler  yaşlıları görüyorlardır.  inanaın saat tutum  yarm saatte kuyruktan ancak üç dört kişi minibüse binebildi gelen minibüsler dolu va hiç durmuyor yada bir iki kişi alıp doldu diye gidiyorlar.  Şimdi hangi siteye hizmet edildi nereleri mağdur ve gerçekten zor duruma düşürüldü çayyolu gazetesi olarak sizden ricamız biz konutkentli ve 8.caddeli sitelere de yardımcı olup minibüslerin arttırılması bizimde bu yöre halkı olduğumuzun unutulmaması  saygılarımla
    Tarih: 09 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • TEDAŞ YETKİLİLERİNE.....
    Sayın yetkililer, sizler koltuklarınızda rahat oturuken ve jeneratörlü lojmanlarınızda rahat rahat dinlenirken, bizler sizlerin bir türlü çözüm bulmadığınız elektrik kesintileri yüzünden sıkıntı çekmekteyiz.
    Evlerimizdeki elektirikli aletler birer birer bozuluyor.
    Kolaymı alınıyor sanıyorsunuz bu eşyalar.
    Bozulmasına hemen hemen hergün yaptığınız rastgele elektrik kesintileri neden olmaktadır.
    Eğer siz kurum olarak bir çözüm bulamıyorsanız bizler Çayyolu sakinleri olarak aboneliğimizi iptal edelim ve jenaratörle ihtiyacımızı karşılayalım.
    Lütfen...Biraz ilgi gösterin ve görevinizin gereklerini yerine getirin.Bu devletin boş boş oturan ve hiç bir şey yapmayan insanlara ödeyecek parası yok.Aldığınız parayı hakedin.
    Tarih: 04 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: CananGülsüm
  • Yaşamkentin adsl bağlantısı olmadığını öğrendim. Bir hafta sonra oraya taşınacağım ve şu an oturduğum evimdeki adsl baglantısını kaybedeceğim. Lütfen Çayyolu.com ve çayyolu platformu bu işe bir çözüm bulun. İnternetsiz ortam çağımıza ve başkente yakışmıyor.
    Tarih: 04 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: mertalbay
  • kızımın web sayfasını ziyaret ederseniz cok sevinirim.cok tesekkürler
    Tarih: 03 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!